Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Πολύ όμορφο. Με το καλό φίλε μου.
Στήθηκε και η κόντρα. Μου πρότεινε άνοιγμα με την 147. Για να πέσουν τα στοιχήματα :rtfm:

Σύμφωνα με το link σου, αν περάσετε το 400άρι από κόντρα θα γίνει... τσόντα υπέρ σου!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Giuseppe Busso έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Θα χάσει την αλλαγή 2α-->3η βασικά που κλασικά είναι tricky στην Alfa και εκεί μπορεί να κερδίσω κατιτίς. :whistlink:

Ώπα, δεν κατάλαβες. Στη δικιά μου, την κοιτάζω και αλλάζει μόνη της σχέση (θέλει, δεν θέλει). Τόσο καλά με ξέρει :shifty: :rtfm: :lol:

Άσε κατάλαβα. Θυμάμαι πολύ καλά. Γκάζι σανίδα, συμπλέκτης, καρφωτή κι αμα θελει ας μη μπει. Συνήθως μπαίνει βεβαια με λίγο γρατζουνισματάκι. :superman:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254689 10 εργάσιμες μου είπε. Θέλω να πιστεύω ότι το ΣΚ 27-29 θα κατέβω με αυτό Χέλι. Είναι στο τελωνείο πάντως το αμάξι και το μόνο που χρειάζεται είναι εκτελωνισμός, μεταφορά, pdi + τοποθέτηση συναγερμού και πινακίδες/ασφάλεια που βγαίνουν αυθημερόν.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Deleted User 1 έγραψε:
GTS έγραψε:Τελικα πηρες αυτοματο με 17αρες; Χρωμα μπλε; Νομιζω ελεγες οτι το αυτοματο ειναι το παλιο.

Καλοταξιδο ομως!

Αυτό όπως το βλέπεις.

Εικόνα

Ρε παιδιά αυτό το χρώμα άμα χτύπα ξύλο γίνει καμιά στραβή, πως φτιάχνεται? Παίζει ο κάθε μαστρο-Μήτσος να μπορεί να το φτιάξει? :hmmm:

Πωπω λαδί ματ...[SMILING FACE WITH HEART-SHAPED EYES][SMILING FACE WITH HEART-SHAPED EYES]
Οι ζαντες δε μ αρεσει η διχρωμια αλλα οκ.
Ειναι πολυ ωραιο! Καλοταξιδο!!

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254694 Ντάξει λαδί δεν το λες, μπεζο-αμμουδί εμένα μου κάνει στις φώτο τουλαχιστον, αυτοι το λένε Grey (ο θεός και η ψυχή τους). Επίσης αν εμπιστευθώ το ελληνικό φυλλάδιο οι δικές μας ζάντες μάλλον δε θα είναι διχρωμες και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ θα τις προτιμούσα μονόχρωμες.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#254696 Ωραιες είναι ζαντες αλλα από το φωτο βλεπω πολύ χαμηλο προφιλ...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254699 205/45/17 κλασσικό λάστιχο Cooper S και δυστυχώς πανάκριβο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:205/45/17 κλασσικό λάστιχο Cooper S και δυστυχώς πανάκριβο.

Oh yes... 500ρου τουλαχιστον

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:
Ώπα, δεν κατάλαβες. Στη δικιά μου, την κοιτάζω και αλλάζει μόνη της σχέση (θέλει, δεν θέλει). Τόσο καλά με ξέρει :shifty: :rtfm: :lol:

πω πω... τι καλά που της την καρφώνεις... :inlove: :inlove: :svivhaha:

@stefan208: Καλορίζικο! :thumbsup: Όσο για το χρώμα, μόνο εμένα μου φαίνεται σαν ανοιχτό σκατί;;; :lipsealed: :lol:

Και το χειρότερο είναι ότι για έναν περίεργο λόγο μ' αρέσει... :lipsealed: :omg: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
markvag έγραψε:

@stefan208: Καλορίζικο! :thumbsup: Όσο για το χρώμα, μόνο εμένα μου φαίνεται σαν ανοιχτό σκατί;;; :lipsealed: :lol:

Ναι μπορείς να το πεις κατά κάποιο τρόπο κι έτσι! :lol: Ευχαριστούμε!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#255023 Καλα, εγω οταν σου ειπα "Παρε Y αλλιως πεζος" αλλο εννοουσα Στεφαν. :dizzy:

Καλοριζικο , καλοταξιδο και απροβληματιστο . :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Πες στην Κυρα Στεφαναινα.

Γιατι εσυ αχαϊρευτε ουτε απ εξω δεν θα το βλεπεις. :s_no
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#255030 θελει να παει και πορτο χελι τρομαρα του με δαυτο... Μονιμα Κρητη θα μεινει ο πεζουλας...