Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Chris έγραψε:θα παω μια γρηγορη μεχρι το σουνιο με το καινουριο ψυγειο σε λιγο, θες να ακολουθησεις με την αλφα?

Χρήστο, ειλικρινά ρε γείτονα δεν θα είχα πρόβλημα αλλά αύριο το πρωί έχω δουλειά και προέκυψε εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι αυτό. Αλλιώς δεν είχα πρόβλημα. Κάνω πυτζάμα πάρτι στο κρεβάτι ήδη λέμε και χαζολογώ στο λάπτοπ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#253107 Μου αρέσει το τριήμερο που έρχεται Γάμος στα Τρίκαλα κολλητού.

Χαίρομαι εξίσου για την αυριανή λοξοδρόμηση μέσω χωριών Ασπροπόταμου, και της μεθαυριανής μέσω Τρικάλων Άρτας Πραμάντων κ προς Γιάννενα, αλλά και της επιστροφής μέσω δεν ξέρω από πού με τα Γυναικόπαιδα... :yahoo: :yahoo: Να αποτελειωθούν και τα λάστιχα κ μετά να μπει η φρέσκια τετράδα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
JimClark έγραψε:Μου αρέσει το τριήμερο που έρχεται Γάμος στα Τρίκαλα κολλητού.

Χαίρομαι εξίσου για την αυριανή λοξοδρόμηση μέσω χωριών Ασπροπόταμου, και της μεθαυριανής μέσω Τρικάλων Άρτας Πραμάντων κ προς Γιάννενα, αλλά και της επιστροφής μέσω δεν ξέρω από πού με τα Γυναικόπαιδα... :yahoo: :yahoo: Να αποτελειωθούν και τα λάστιχα κ μετά να μπει η φρέσκια τετράδα.

Τι μου θύμησες τώρα.... Την πρώτη φορά που μας είχε πάει ο Κωνσταντίνος εμένα και άλλους 2 φιαταδες στον ασπροποταμο.

Δεν μ αρέσει που έχω χρόνια να πάω και που δεν ξαναβρεθηκα με τον Κωνσταντίνο. :sorry:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#253127 Θα του δωσω χαιρετηματα αύριο.

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#253135 Μου άρεσε η επιστροφή της εφορείας για το 2014...! (Γερμανία πάντα, γιατί Ελλάδα είμαστε στο πλήρωνε...)

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#253275 Τρομερή η βόλτα πέριξ Ασπροπόταμου συν η μικρή επίσκεψη στον Κων.νο Βενσερέμο.

Εικόνα

Εικόνα

Dimik "πάρε κατι τώρα που δε χρειάζεται λάδια στο πορτ μπαγκάζ..."

Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#253289 Μου άρεσε που υπεβαλλα το Ε1 και μου λεει οτι δικαουμαι επιδομα τεκνων :-)
χα!
οχι οτι θα το κυνηγησω αλλα θυμαμαι τα τελεταια χρονια ελλάδα δεν δικαιούμουν ποτε, επρεπε να φυγω για να μπω στου δικαιούχους
Άβαταρ μέλους
By dimik
JimClark έγραψε:Τρομερή η βόλτα πέριξ Ασπροπόταμου συν η μικρή επίσκεψη στον Κων.νο Βενσερέμο.

Dimik "πάρε κατι τώρα που δε χρειάζεται λάδια στο πορτ μπαγκάζ..."

:lol: :lol: :lol: :lol:

εγώ φταίω που έδωσα δικαιώματα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#253371 Ευρυτανία. Μπορώ να ζησω εδώ για πάντα???

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By junior gt
#253495 Μου άρεσε η επιστροφή του Ακρόπολις εκεί που ανήκει.
Δε μου άρεσε ότι ήταν φτωχό από κάθε άποψη χωρίς τους παγκόσμιους...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
junior gt έγραψε:Μου άρεσε η επιστροφή του Ακρόπολις εκεί που ανήκει.
Δε μου άρεσε ότι ήταν φτωχό από κάθε άποψη χωρίς τους παγκόσμιους...

περιμενα οτι θα ειναι φτωχο,για αυτο και ηταν η πρωτη φορα απο το 1981 που δεν πηγα. :(
απο θεατες πως ηταν?

δεν μου αρεσει που αυριο πεταω 5,30 το πρωι,και την Τεταρτη απο Χιο για Μυτιληνη παλι θα ξυπνησω κατα τις 4 για το καραβι για Μυτιληνη. :x
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#253510 Γενικά η κεντρική Ελλάδα λόγω παράδοσης είναι rally addicted. Έχω την εντύπωση ότι είχε πολύ τοπικό κόσμο. Και το γούσταραν. Σάββατο είμουν Παλαιοχώρι σε ένα πολύ τεχνικό κομμάτι για να τους δω. Δεν είχε κόσμο.
Κυριακή πήγα Ελευθεροχώρι στη Λίμνη και είχε κόσμο και πολύ παλμό. Μπαλωθιές, βαρελότα κλπ. Καμμία σχέση με παλιά βέβαια. Από Αθήνα σαφώς λιγότερος κόσμος. Ίσως και λόγω της κρίσης, μπορεί και του καιρού που βγήκε σε καλό για μας λόγω της ανύπαρκτης σκόνης. (Που με γαμεί κι όλας λόγω αλλεργίας).
Μου θύμισε ΑΕΚ όταν παίζαμε γ εθνική.
Πόρωση αλλά χωρίς αυτό το παραπάνω που σου δίνουν οι μεγάλοι αγώνες.