Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
axel12p έγραψε:
giannik1977 έγραψε:[
Αν δινεις εως 12-15 € το μηνα συμφερει το καρτοκινητο. Αν δινεις παραπανω νομιζω πως οχι , οταν π.χ η cosmote σου δινει με 26€ : 1500' προς ολους , 1500 sms κ 2gb data..

Αυτό με τα 26€ πως ακριβώς γίνεται; Γιατί είμαι στο απεριόριστα 35 και μου έρχονται κάθε μήνα κάτι λογαριασμοί στο 40άρι, χωρίς φυσικά τα 1500 προς όλους και 2GB internet.

Με οικογενειακο πακετο +την εκπτωση παγιου αντι συσκευης..(Το εγραφε ενας λιγες γραμμες πιο πριν)
Άβαταρ μέλους
By Mark
#25104 Έχω ένα γνωστό, παντελώς άσχετο στα τεχνολογικά και αρκετά τσιγγουνάκο, που είχε στο σταθερό του double play της Wind απλό(σταθερά δωρεάν + internet χωρίς κινητά κλπ) που πλήρωνε 28-29€ περίπου. Μόλις έληξε το συμβόλαιό του και τον πήρανε για ανανέωση με κάλεσε και με ρώτησε τι να κάνει, γιατί του δίνανε τα ίδια με 2 ώρες κινητά στα 25€. Του λέω αφού βλέπω ότι θες το οικονομικότερο, κάνε μια αίτηση στην HOL που έχει προσφορά για 2 χρόνια απεριόριστα σταθερά,internet, 5 ώρες σε κινητά και σταθερά σε 47 χώρες του εξωτερικού με 22€. Ε, θα πληρώσεις και 35€ για ενεργοποίηση τα οποία μετά θα τα κάνεις απόσβεση. Σ'αρέσει; Ναι μου λέει. Ε, και μετά του είπα πως αν θέλει η wind να τον κρατήσει θα τον πάρει να του κάνει καλύτερη προσφορά. Πράγματι, κάνουμε την αίτηση on line, και 2 μέρες μετά τον παίρνουν από τη Wind και ρωτάνε τι και πως, και τελικά του δίνουν το ίδιο πακέτο με τη HOL στα 20€. Ευτυχισμένος ο άλλος που θα δίνει ακόμα λιγότερα (πραγματικά μετράει και το τελευταίο 10λεπτο...) και θα γλυτώσει και το 35άρι, συμφωνεί και στέλνει ακυρωτικό φαξ στη HOL. Και εκεί γίνεται το κορυφαίο... Τον παίρνουν σήμερα από τη HOL και λένε γιατί ακυρώσατε; Έτσι κι έτσι παιδιά, μου το δώσανε οι άλλοι φθηνότερα. Ωραία του λένε, ελάτε σε μας με το πακέτο όπως είπαμε και θα σας το αφήσουμε 15,80€ για 2 χρόνια... :yahoo:
Αντιπροσφορά από πάροχο που δεν έχεις ενεργοποιηθεί ακόμα πρώτη φορά ακούω για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν το συζητώ, ο άνθρωπος πετάει από τη χαρά του (σε βαθμό που δεν το πίστευε και τους ρώτησε μην είναι έτσι για 2-3 μήνες και μετά με βάλετε και πληρώνω 35άρια...)
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Mark έγραψε:Έχω ένα γνωστό, παντελώς άσχετο στα τεχνολογικά και αρκετά τσιγγουνάκο, που είχε στο σταθερό του double play της Wind απλό(σταθερά δωρεάν + internet χωρίς κινητά κλπ) που πλήρωνε 28-29€ περίπου. Μόλις έληξε το συμβόλαιό του και τον πήρανε για ανανέωση με κάλεσε και με ρώτησε τι να κάνει, γιατί του δίνανε τα ίδια με 2 ώρες κινητά στα 25€. Του λέω αφού βλέπω ότι θες το οικονομικότερο, κάνε μια αίτηση στην HOL που έχει προσφορά για 2 χρόνια απεριόριστα σταθερά,internet, 5 ώρες σε κινητά και σταθερά σε 47 χώρες του εξωτερικού με 22€. Ε, θα πληρώσεις και 35€ για ενεργοποίηση τα οποία μετά θα τα κάνεις απόσβεση. Σ'αρέσει; Ναι μου λέει. Ε, και μετά του είπα πως αν θέλει η wind να τον κρατήσει θα τον πάρει να του κάνει καλύτερη προσφορά. Πράγματι, κάνουμε την αίτηση on line, και 2 μέρες μετά τον παίρνουν από τη Wind και ρωτάνε τι και πως, και τελικά του δίνουν το ίδιο πακέτο με τη HOL στα 20€. Ευτυχισμένος ο άλλος που θα δίνει ακόμα λιγότερα (πραγματικά μετράει και το τελευταίο 10λεπτο...) και θα γλυτώσει και το 35άρι, συμφωνεί και στέλνει ακυρωτικό φαξ στη HOL. Και εκεί γίνεται το κορυφαίο... Τον παίρνουν σήμερα από τη HOL και λένε γιατί ακυρώσατε; Έτσι κι έτσι παιδιά, μου το δώσανε οι άλλοι φθηνότερα. Ωραία του λένε, ελάτε σε μας με το πακέτο όπως είπαμε και θα σας το αφήσουμε 15,80€ για 2 χρόνια... :yahoo:
Αντιπροσφορά από πάροχο που δεν έχεις ενεργοποιηθεί ακόμα πρώτη φορά ακούω για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν το συζητώ, ο άνθρωπος πετάει από τη χαρά του (σε βαθμό που δεν το πίστευε και τους ρώτησε μην είναι έτσι για 2-3 μήνες και μετά με βάλετε και πληρώνω 35άρια...)

Αυτό γινόταν παλιότερα στις κινητές σχεδόν καθημερινά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα καταλήξει να πάρω το Qtec S200 εντελώς δωρεάν, γιατί από τις αντιπροσφορές (μεταξύ Pana και Telestet τότε) σχεδόν κάθε μέρα κέρδιζα 50 ευρώ....ε μετά από 3-4 μέρες η Pana μου το έδωσε δωρεάν και με έκπτωση στα rates (δεν υπήρχαν πάγια τότε, 2005 νομίζω)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Mark έγραψε:Scotch και το CU καρτοκινητό Vodafone είναι, απλά διαφορετικός τύπος. Κατά 99% ισχύει και για αυτό. Το καλύτερο που μπορείς να κανείς είναι ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της Citibank να το ξεκαθαρίσεις. Αν σου πουν οκ, με μια κλήση στο 1266 το κανείς CU.
.

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By bibendum
The Ace έγραψε:
Mark έγραψε:Έχω ένα γνωστό, παντελώς άσχετο στα τεχνολογικά και αρκετά τσιγγουνάκο, που είχε στο σταθερό του double play της Wind απλό(σταθερά δωρεάν + internet χωρίς κινητά κλπ) που πλήρωνε 28-29€ περίπου. Μόλις έληξε το συμβόλαιό του και τον πήρανε για ανανέωση με κάλεσε και με ρώτησε τι να κάνει, γιατί του δίνανε τα ίδια με 2 ώρες κινητά στα 25€. Του λέω αφού βλέπω ότι θες το οικονομικότερο, κάνε μια αίτηση στην HOL που έχει προσφορά για 2 χρόνια απεριόριστα σταθερά,internet, 5 ώρες σε κινητά και σταθερά σε 47 χώρες του εξωτερικού με 22€. Ε, θα πληρώσεις και 35€ για ενεργοποίηση τα οποία μετά θα τα κάνεις απόσβεση. Σ'αρέσει; Ναι μου λέει. Ε, και μετά του είπα πως αν θέλει η wind να τον κρατήσει θα τον πάρει να του κάνει καλύτερη προσφορά. Πράγματι, κάνουμε την αίτηση on line, και 2 μέρες μετά τον παίρνουν από τη Wind και ρωτάνε τι και πως, και τελικά του δίνουν το ίδιο πακέτο με τη HOL στα 20€. Ευτυχισμένος ο άλλος που θα δίνει ακόμα λιγότερα (πραγματικά μετράει και το τελευταίο 10λεπτο...) και θα γλυτώσει και το 35άρι, συμφωνεί και στέλνει ακυρωτικό φαξ στη HOL. Και εκεί γίνεται το κορυφαίο... Τον παίρνουν σήμερα από τη HOL και λένε γιατί ακυρώσατε; Έτσι κι έτσι παιδιά, μου το δώσανε οι άλλοι φθηνότερα. Ωραία του λένε, ελάτε σε μας με το πακέτο όπως είπαμε και θα σας το αφήσουμε 15,80€ για 2 χρόνια... :yahoo:

Αυτό γινόταν παλιότερα στις κινητές σχεδόν καθημερινά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα καταλήξει να πάρω το Qtec S200 εντελώς δωρεάν, γιατί από τις αντιπροσφορές (μεταξύ Pana και Telestet τότε) σχεδόν κάθε μέρα κέρδιζα 50 ευρώ....ε μετά από 3-4 μέρες η Pana μου το έδωσε δωρεάν και με έκπτωση στα rates (δεν υπήρχαν πάγια τότε, 2005 νομίζω)

παγιο προφανως κ ειχαν, προπληρωμενο χρονο ομιλιας δεν ειχαν εννοεις.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
bibendum έγραψε:
The Ace έγραψε:Αυτό γινόταν παλιότερα στις κινητές σχεδόν καθημερινά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα καταλήξει να πάρω το Qtec S200 εντελώς δωρεάν, γιατί από τις αντιπροσφορές (μεταξύ Pana και Telestet τότε) σχεδόν κάθε μέρα κέρδιζα 50 ευρώ....ε μετά από 3-4 μέρες η Pana μου το έδωσε δωρεάν και με έκπτωση στα rates (δεν υπήρχαν πάγια τότε, 2005 νομίζω)

παγιο προφανως κ ειχαν, προπληρωμενο χρονο ομιλιας δεν ειχαν εννοεις.

Ναι ρε συ, εννοώ το πάγιο ήταν 5-6 ευρώ και μετά χρονοχρεώσεις, ενώ σήμερα πληρώνεις πάγιο π.χ. 35€ και είναι όλα μέσα (+ τρελές χρονοχρεώσεις αν υπερβείς τα όρια, βεβαίως βεβαίως :shifty: ). Γι'αυτό και παλιότερα έδιναν επιδοτήσεις βάση λογαριασμών, γιατί το ύψος του λογαριασμού "υπονοούσε" τι πελάτης ήσουν...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#25183 :P

Δεν ηταν και τοσο χαμηλο νομιζω. Παντως τοτε ηταν που ειχαν ξεκινησει πιο ευρεως να κανουν "εταιρικα" συμβολαιο που ειχες μεταξυ συγκεκριμενων αριθμων δωρεαν κλησεις και αλλα τετοια.

Επισης σημερα εχουν και αυτο το εντελως ξεφτιλα ορο "ελαχιστη χρεωση x λεπτα" το οποιο x ειναι εως κ 3 λεπτα.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#25187 Από τόσο ξεκίναγαν, είδατε που έχουμε φτάσει πλέον.... :oops:
Μάλιστα η Cosmote είχε κάνει πρώτη το πρόγραμμα "Μηδενικό Πάγιο" κάπου στο 2009, που ήταν στην πράξη ο προάγγελος των καρτοπρογραμμάτων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Scotch έγραψε:btw έστειλα ένα sms ενημέρωσης υπολοίπου και η απάντηση: Το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σας είναι 1824,59 ευρώ :dizzy: :omg:

Πράγματι, το υπόλοιπο είναι σωστό :s_crazy :slap:
Το "άσχημο" είναι πως το ποσό αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόνο με κάποιο πακέτο καρτοκινητής (δεν παίζει επιδότηση ή συμψηφισμός με άλλη υπηρεσία). Νομίζω για τα επόμενα 5-6 χρόνια θα μιλάω και θα σερφάρω δωρεάν :s_inlove
Άβαταρ μέλους
By otso
#25241 εχω κινητο για την δουλεια (επειδη πεφτει σε χωματα λασπες σιδερα χρησιμοποιω ενα που κλεινει απλο ) και το οποιο χρησιμοποιω μονο σαν τηλεφωνο να παιρνω και να με παιρνουν αντε και κανενα σμσ . το εχω καρτοκινητο στην vodafone , καποια στιγμη το χρησιμοποιησα πιο εντονα και δεν προλαβαινα να πληρωνω ανανεωσεις ασε που δεν μπορουσα να βρω στηυν μεση του πουθενα.
μπορω να αλλαξω παροχο χωρις να αλλαξω αριθμο;
μπορω να εχω 1 αριθμο αλλα δυο καρτες ωστε να χρησιμοποιω 2 συσκευες αλλα με 1 αριθμο;
μπορειται εσεις που τα ψαχνετε να προτεινεται κατι που να συμφερει;
Άβαταρ μέλους
By xenos
#25256 Εγώ έχω σταθερό/ιντερνετ +2 γραμμές στη wind (χωρίς καμιά επιδότηση συσκευής κλπ) και ενώ voda/cosmote δεν μου έδιναν κάτω από 25ε/γραμμή με τπτ, στη wind (λόγω του σταθερού μάλλον) μου έχουν δώσει 12.5ε/γραμμή στο απεριόριστα 30. Είναι πολύ καλά αλλά σκατά σήμα (3G κλπ :thumbsdown: ).

Σε κάτι συναδέλφους εδώ, τους έχουν δώσει vod red 1 σε κάτι τιμές 23-25ε. Πως το έχουν καταφέρει δεν γνωρίζω. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:εχω κινητο για την δουλεια (επειδη πεφτει σε χωματα λασπες σιδερα χρησιμοποιω ενα που κλεινει απλο ) και το οποιο χρησιμοποιω μονο σαν τηλεφωνο να παιρνω και να με παιρνουν αντε και κανενα σμσ . το εχω καρτοκινητο στην vodafone , καποια στιγμη το χρησιμοποιησα πιο εντονα και δεν προλαβαινα να πληρωνω ανανεωσεις ασε που δεν μπορουσα να βρω στηυν μεση του πουθενα.
μπορω να εχω 1 αριθμο αλλα δυο καρτες ωστε να χρησιμοποιω 2 συσκευες αλλα με 1 αριθμο;

Θα περάσεις κάποιο πακέτο που σε καλύπτει και θα αφαιρεί χρόνο ομιλίας απο εκεί.Χωρίς πακέτο δεν συμφέρει .Μπορείς να κάνεις φορητότητα αριθμού αλλά και πάλι μόνο με πακέτο ομιλίας θα σωθείς.Μπορείς να έχεις δύο κάρτες με τον ίδιο αριθμό ,έχει κάποια χρεωση ως υπηρεσία και δεν το κάνουν και οι τρεις εταιρίες,αλλά δεν μπορούν να είναι και οι δύο ενεργές ταυτόχρονα.Δλδ όποιο τηλεφωνο πιάσει πρώτο σήμα έχει καπαρώσει και το νούμερο,το αλλο δεν θα συνδεθεί.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
xenos έγραψε:Εγώ έχω σταθερό/ιντερνετ +2 γραμμές στη wind (χωρίς καμιά επιδότηση συσκευής κλπ) και ενώ voda/cosmote δεν μου έδιναν κάτω από 25ε/γραμμή με τπτ, στη wind (λόγω του σταθερού μάλλον) μου έχουν δώσει 12.5ε/γραμμή στο απεριόριστα 30. Είναι πολύ καλά αλλά σκατά σήμα (3G κλπ :thumbsdown: ).

Σε κάτι συναδέλφους εδώ, τους έχουν δώσει vod red 1 σε κάτι τιμές 23-25ε. Πως το έχουν καταφέρει δεν γνωρίζω. :hmmm:

Αν έχεις και σταθερό της ίδιας εταιρείες, έχουν πιο πολλά περιθώρια (π.χ. Forthnet σε μένα είναι τυπικό ένα -20%).
Για το Red, ο άντρας της αδελφής μου το πήρε μάλλον την ίδια εποχή με τους δικούς σου, ίδια τιμή το πήρε, ήταν πέρσι το καλοκαίρι που έτρεξαν κάτι τρελά προωθητικά προγράμματα για να τσιμπήσουν (ή να μην χάσουν) πελάτες...
Άβαταρ μέλους
By otso
bill33 έγραψε:
otso έγραψε:εχω κινητο για την δουλεια (επειδη πεφτει σε χωματα λασπες σιδερα χρησιμοποιω ενα που κλεινει απλο ) και το οποιο χρησιμοποιω μονο σαν τηλεφωνο να παιρνω και να με παιρνουν αντε και κανενα σμσ . το εχω καρτοκινητο στην vodafone , καποια στιγμη το χρησιμοποιησα πιο εντονα και δεν προλαβαινα να πληρωνω ανανεωσεις ασε που δεν μπορουσα να βρω στηυν μεση του πουθενα.

Θα περάσεις κάποιο πακέτο που σε καλύπτει και θα αφαιρεί χρόνο ομιλίας απο εκεί.Χωρίς πακέτο δεν συμφέρει .Μπορείς να κάνεις φορητότητα αριθμού αλλά και πάλι μόνο με πακέτο ομιλίας θα σωθείς.Μπορείς να έχεις δύο κάρτες με τον ίδιο αριθμό ,έχει κάποια χρεωση ως υπηρεσία και δεν το κάνουν και οι τρεις εταιρίες,αλλά δεν μπορούν να είναι και οι δύο ενεργές ταυτόχρονα.Δλδ όποιο τηλεφωνο πιάσει πρώτο σήμα έχει καπαρώσει και το νούμερο,το αλλο δεν θα συνδεθεί.

πακετο εννοεις σταθερο και ιντερνετ και κινητο μαζι ; εδω ιντερνετ μονο οτε.
η εννοεις κινητο, ιντερνετ και ομιλια μαζι; αυτα που λετε εδω μεσα;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
The Ace έγραψε:Αυτό γινόταν παλιότερα στις κινητές σχεδόν καθημερινά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα καταλήξει να πάρω το Qtec S200 εντελώς δωρεάν, γιατί από τις αντιπροσφορές (μεταξύ Pana και Telestet τότε) σχεδόν κάθε μέρα κέρδιζα 50 ευρώ....ε μετά από 3-4 μέρες η Pana μου το έδωσε δωρεάν και με έκπτωση στα rates (δεν υπήρχαν πάγια τότε, 2005 νομίζω)

Ή έχεις πέσει έξω ένα χρόνο ή ένα μοντέλο. :s_tongue
Εγώ πάντως το 2004 μια χαρά πάγιο είχα με κάμποσα λεπτά ομιλίας.