- 15 Οκτ 2014, 23:56
Έχω ένα γνωστό, παντελώς άσχετο στα τεχνολογικά και αρκετά τσιγγουνάκο, που είχε στο σταθερό του double play της Wind απλό(σταθερά δωρεάν + internet χωρίς κινητά κλπ) που πλήρωνε 28-29€ περίπου. Μόλις έληξε το συμβόλαιό του και τον πήρανε για ανανέωση με κάλεσε και με ρώτησε τι να κάνει, γιατί του δίνανε τα ίδια με 2 ώρες κινητά στα 25€. Του λέω αφού βλέπω ότι θες το οικονομικότερο, κάνε μια αίτηση στην HOL που έχει προσφορά για 2 χρόνια απεριόριστα σταθερά,internet, 5 ώρες σε κινητά και σταθερά σε 47 χώρες του εξωτερικού με 22€. Ε, θα πληρώσεις και 35€ για ενεργοποίηση τα οποία μετά θα τα κάνεις απόσβεση. Σ'αρέσει; Ναι μου λέει. Ε, και μετά του είπα πως αν θέλει η wind να τον κρατήσει θα τον πάρει να του κάνει καλύτερη προσφορά. Πράγματι, κάνουμε την αίτηση on line, και 2 μέρες μετά τον παίρνουν από τη Wind και ρωτάνε τι και πως, και τελικά του δίνουν το ίδιο πακέτο με τη HOL στα 20€. Ευτυχισμένος ο άλλος που θα δίνει ακόμα λιγότερα (πραγματικά μετράει και το τελευταίο 10λεπτο...) και θα γλυτώσει και το 35άρι, συμφωνεί και στέλνει ακυρωτικό φαξ στη HOL. Και εκεί γίνεται το κορυφαίο... Τον παίρνουν σήμερα από τη HOL και λένε γιατί ακυρώσατε; Έτσι κι έτσι παιδιά, μου το δώσανε οι άλλοι φθηνότερα. Ωραία του λένε, ελάτε σε μας με το πακέτο όπως είπαμε και θα σας το αφήσουμε 15,80€ για 2 χρόνια...
Αντιπροσφορά από πάροχο που δεν έχεις ενεργοποιηθεί ακόμα πρώτη φορά ακούω για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν το συζητώ, ο άνθρωπος πετάει από τη χαρά του (σε βαθμό που δεν το πίστευε και τους ρώτησε μην είναι έτσι για 2-3 μήνες και μετά με βάλετε και πληρώνω 35άρια...)