Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν μου αρέσει που ένα τόσο ωραίο επάγγελμα, όπως αυτό του μηχανικού αυτοκινήτων, που κάποιοι το έχουμε ή θα θέλαμε να το έχουμε σαν χόμπι, κάποιοι θα θέλαμε να είχαμε το χώρο και τα εργαλεία, να είναι τόσο βρώμικο και συμφεροντολογικό.
Σε βλέπουν μόνο σαν ευρώ από την κορφή ως τα νύχια. Δεν θέλω να διανοηθώ πόσο |λογοκρισία| σε θεωρούν αν δεν έχεις καμία επαφή με το "άθλημα".

τετοιες συμμπεριφορες συναντας σε ολα τα επαγγελματα.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#252471 Δε μου αρέσει καθόλου που τσίμπησα κλήση για ταχύτητα σαν τουρίστας.... Σε σημείο που ξέρω ότι έχει έλεγχο...
Μου αρέσει που ο συμπαθέστατος αστυνόμος :inlove: δε με ξεκώλι@σε, και δεν μου πήρε το δίπλωμα, την άδεια, κανένα μαγαζί, το σπίτι κλπ

Μιλούσα στο τηλέφωνο(ευτυχώς σε Bluetooth), και δεν κατάλαβα πως πήγαινα με πολλά... :sorry: Ένοχος.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#252472 Δε μου αρεσει αυτο που ειδα απο ενα φιλικο σπιτι κοιτωντας απεναντι στην πλαγια. Οι %$/;$:&* που μενουν εκει περα οτι δεν χρειαζονται απλα το πετανε πανω απο τη μαντρα τους

Εικόνα

Αντιθετως, μου αρεσε παρα πολυ η θεση μου στο σεφ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By popolaros
kyr80 έγραψε:Δε μου αρέσει καθόλου που τσίμπησα κλήση για ταχύτητα σαν τουρίστας.... Σε σημείο που ξέρω ότι έχει έλεγχο...
Μου αρέσει που ο συμπαθέστατος αστυνόμος :inlove: δε με ξεκώλι@σε, και δεν μου πήρε το δίπλωμα, την άδεια, κανένα μαγαζί, το σπίτι κλπ

Μιλούσα στο τηλέφωνο(ευτυχώς σε Bluetooth), και δεν κατάλαβα πως πήγαινα με πολλά... :sorry: Ένοχος.

μερος / χιλιομετρα / φραγκα;
Άβαταρ μέλους
By JimClark
kyr80 έγραψε:Δε μου αρέσει καθόλου που τσίμπησα κλήση για ταχύτητα σαν τουρίστας.... Σε σημείο που ξέρω ότι έχει έλεγχο...

Λοιπόν.... Διασταύρωση Μεταμόρφωσης ποντάρω.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
popolaros έγραψε:
kyr80 έγραψε:Δε μου αρέσει καθόλου που τσίμπησα κλήση για ταχύτητα σαν τουρίστας.... Σε σημείο που ξέρω ότι έχει έλεγχο...<br abp="816">Μου αρέσει που ο συμπαθέστατος αστυνόμος :inlove: δε με ξεκώλι@σε, και δεν μου πήρε το δίπλωμα, την άδεια, κανένα μαγαζί, το σπίτι κλπ<br abp="817"><br abp="818">Μιλούσα στο τηλέφωνο(ευτυχώς σε Bluetooth), και δεν κατάλαβα πως πήγαινα με πολλά... :sorry: Ένοχος.
<br abp="819"><br abp="820">μερος / χιλιομετρα / φραγκα;
Γέφυρα Μουδανιών στην πρώτη είσοδο....
Χιλιόμετρα 118 κύριε αστυνόμε μου(όριο 90). Τα πραγματικά ήταν καμιά 40ρια παραπάνω από όσα μου έγραψε αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος.
120€ (αύριο θα δώσω 60€). Τα κανονικά θα ήταν περισσότερα, και θα μου έπαιρνε και το δίπλωμα μέχρι την Ολυμπιάδα. Μπορεί και τη χειμερινή

Να μου κόβει ο Τζον Σνόου χρόνια και να δίνει μέρες, σε αυτόν τον άξιο εκπρόσωπο της αστυνομίας μας.

JimClark έγραψε:
kyr80 έγραψε:Δε μου αρέσει καθόλου που τσίμπησα κλήση για ταχύτητα σαν τουρίστας.... Σε σημείο που ξέρω ότι έχει έλεγχο...<br abp="783">
<br abp="784"><br abp="785">Λοιπόν.... Διασταύρωση Μεταμόρφωσης ποντάρω.

Σαν τουρίστες έγραψα. Όχι σαν μ@λ@κες :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
kyr80 έγραψε:Να μου κόβει ο Τζον Σνόου χρόνια και να δίνει μέρες, σε αυτόν τον άξιο εκπρόσωπο της αστυνομίας μας.

Πολύ γλύψιμο...
Φοβάσαι μην σε καρφώσει ο gianik? :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#252508 Αγαπάμε ελληνική αστυνομία..... Σλουρπ

.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#252613 Μου αρεσε οτι παιξαμε χιονοπολεμο ενω καποιοι αλλοι καπου αλλου μαζευαν λουλουδια........
Δεν μου αρεσε οτι ενω παρακαλουσα τον οδηγο του τζιπ να φυγουμε ,αυτος περιμενε και την γυναικα μου..... :whistlink: :innocent: :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#253046 Μου άρεσε η σημερινή βόλτα σε παλιά λημέρια στην Κονιτσα.Εικόνα(αφιερωμένη στον realzeus)
Μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά της Γαλλιδας μου, ειδικά στο κομμάτι από το Καλπακι ως την Κονιτσα. Μου άρεσε που στον κατακλυσμο της επιστροφής αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ότι τα crossclimate δεν ξέρουν τι σημαίνει υδρολισθηση.
Δεν μου άρεσε που πέτυχα τον κλασσικό ελληναρα που ενώ είχα βγει να τον περάσω αποφάσισε να προσπεράσει τον μπροστινό με 10 χλμ την ώρα παραπάνω, χωρίς να κοιτάξει καθρέφτες και χωρίς να βγάλει φλας αφού το αριστερό χέρι ήταν κρεμασμενο μαζί με το τσιγάρο έξω από το παράθυρο. Και φυσικά παρά τα φώτα και την κορνα με έγραψε εντελώς και στο τσακ αποφυγαμε την σύγκρουση

.
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#253053 Δεν μου αρέσει που ύστερα από 30+ Ακρόπολις, δεν πρόκειται να πάω στο φετινό.Με έπιασε η βαρεμάρα σε συνδυασμό με κάποια απαράδεκτα περάσματα που θυμήθηκα από το περσινό από κάποιους "κορυφαίους" του IRC.
Μου αρέσει που η 1η ημέρα του ιστορικού Ακρόπολις θα είναι εντός Αττικής και τουλάχιστον θα πάω εκεί