3 μηνών κούταβος!
Ηρθε εχθές σαν αντικαταστάτης του Rexάκου

According to a CDC study into fatal dog attacks on humans between 1979 and 1998, Rottweilers and pit bull-type dogs were responsible for more than half (67%) of all deaths. In the years from 1993 to 1996 Rottweilers were responsible for half of all deaths. They concluded that "fatal attacks on humans appear to be a breed-specific problem (pit bull-type dogs and Rottweilers)...." They also wrote that:
"It is extremely unlikely that they accounted for anywhere near 60% of dogs in the United States during that same period and, thus, there appears to be a breed-specific problem with fatalities."
https://en.wikipedia.org/wiki/Rottweiler#Temperament
trident1971 έγραψε:Thanos, πρεπει αυτη να ηταν η χειροτερη ατακα "μπαινω στην κουβεντα" ever. Δεν λεμε για rottweiler, για κατασπαραγμενο παιδακι λεμε.![]()
junior gt έγραψε:http://www.stokokkino.gr/article/1000000000031605/Giati-oi-skuloi-epitithentai-se-mikra-paidia-kai-ti-prepei-na-kanoun-oi-enilikes
Dodger έγραψε:Aς πω και γω τις σκέψεις μου.. Κατά πρώτον trident κακώς "την είπες" στον Θάνο, για κατοικίδια μιλάμε εδώ,
Dodger έγραψε:Κατά δεύτερον, το "στρες του σκύλου" πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας, δεν έχει μιλιά για να μας πει τι νιώθει ο σκύλος, οπότε "μαντεύουμε" με τη φωνή του και τη στάση του. Τα 3 σκυλιά μου - γερμανικοί ποιμενικοί - όταν ακούν τις καμπάνες της εκκλησίας ουρλιάζουν σαν λύκοι, σεληνιάζουν, τους "χτυπάει" στον εγκέφαλο. Όταν είναι τα πιτσιρίκια στην αυλή και φωνάζουν/τρέχουν, το 1 κάθεται από μακριά και συνεχίζει τον ύπνο του, τα άλλα 2 είναι στη πόρτα και λυσσάνε (για να παίξουν). Το κάθε ζωντανό έχει και αυτό τον χαρακτήρα του. Υπάρχουν μπούσουλες και κανόνες, όπως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Για τίποτα δεν πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι.
Dodger έγραψε:Όσον αφορά το δέσιμο, κτλ, χωρίς να δούμε που τα είχε τα σκυλιά ο τύπος στη Κοζάνη, αν πήγε το πιτσιρίκι και άνοιξε τη πόρτα, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα.
Dodger έγραψε:Πάντως, αν το/τα σκυλι/ά μου είχαν προκαλέσει -τέτοιο- θάνατο, θα τα θανάτωνα.
trident1971 έγραψε:Δεν θα ελεγα οτι συμμεριζομαι την αποψη σου για το στρες, με τη λογικη οτι μπορει να εκπαιδευτει ο σκυλος να μη δνει σημασια σε καμπανες παιδακια κλπ αλλα μονο σε πραγματικες απειλες. Εδω εχει την ευθυνη το αφεντικο του.
Ίσως το ότι δεν είχες ποτέ σκύλο, να μη μπορείς να το καταλάβεις/δεχτείς. Υπάρχουν σκύλοι που πας δίπλα τους, ουρλιάζεις, χτυπάς χέρια πόδια και δεν αντιδρούν, εκπαιδευμένοι ή μη, είναι ΚΑΙ θέμα χαρακτήρα - ένας τέτοιος είναι ο Ραλφ (γερμανικός ποιμενικός) που έχω ή ο Πούτιν (ασιατικός ποιμενικός), στον Ντιέγκο όμως, ίδιας ράτσας, αν τα κάνεις αυτά, θα κάνει τον ζογκλέρ, θα χοροπηδάει. Στον μολοσσό δε, που είχαμε, θα σε αποτελείωνε χωρίς μα και μου.
htanso21 έγραψε:Μιας και λέμε για Ροντβάιλερ, απο εδω ο Eddie!
3 μηνών κούταβος!

gianik έγραψε:htanso21 έγραψε:Μιας και λέμε για Ροντβάιλερ, απο εδω ο Eddie!
3 μηνών κούταβος!
Κουκλι ειναι, να ειναι γερο κ χαρουμενο![]()
Στο συμβαν που συζηταμε , οι εχοντες σκυλια πιστευετε οτι μπορει το ενα σκυλι να παρασυρθηκε απο το αλλο;
@
Juniorgt
Γιατι αναφερεις οτι η συγκεκριμενη ρατσα δεν ειναι για παιδια;

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]