Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#250281 Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο double play αυτη τη στιγμή? Ποια θεωρείται αξιόπιστη σαν εταιρία? Υπάρχει εναλλακτικος παροχος που να δίνει τηλεφωνια χωρίς voip?

...>.
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#250364 Αξιόπιστες λίγο πολύ όλες είναι. Σημασία έχει η γραμμή σου να είναι καθαρή γιατί αλλιώς τα ίδια προβλήματα θα συναντας σε όλους τους παρόχoυς.

Εχω Wind εδώ και 4 χρόνια και τώρα μέσω φορητότητας σε άλλο πάροχο έλαβα αντιπροσφορα της Wind με 17 ευρώ που περιελαμβάνει αστικά-υπεραστικά δωρεάν, 5 ώρες σε κινητά και 1 Gb mobile internet κάθε μήνα.
Επίσης έχει κανονική τηλεφωνία. Δεν γνωρίζω αν θα αλλάξει σε voip άμεσα αλλά πιστευω οτι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Εξάλλου παντού οι πάροχοι προς τα εκεί οδευουν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#250369 Να ρωτησω?

Ρωταω

Που θα επηρεασει εμας αν αλλαξει η τηλεφωνια σε voip? (voice over ip? )
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#250385 δεν ξερω ρε παιδιά , οι γονεις μου έχουν cyta (voip) και δεν εχω δει καμια διαφορά με το κλασικό ,

σε αλλα νεα τωρα, αλλαζω παροχο μετα απο επιτυχή δοκιμη 1 ετους στο σπιτη , απο οτε σε voda και σε 2 καταστήματα μετα απο ελκυστική προσφορα...

θα σας ενημερώσω για την ταχυτητα αν μεταβληθεί...
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#250398 Δεν θα αλλάξει τίποτα είτε έχεις voip ή κλασσική τηλεφωνία. Με την Cyta που είχα για 2 χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Το μόνο μειονέκτημα αν δεν έχεις ups σε περίπτωση διακοπής ρευματος, δεν θα έχεις και τηλέφωνο.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Να ρωτησω?

Ρωταω

Που θα επηρεασει εμας αν αλλαξει η τηλεφωνια σε voip? (voice over ip? )

Εκτός από αυτό με το ρεύμα, ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις λίγο την καλωδίωση του σπιτιού αν έχεις πολλές τηλεφωνικές συσκευές σε διάφορα δωμάτια.
Αλλιώς καμία διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#250437 Την καλωδίωση του σπιτιού γιατί να την αλλάξει?
Αφού γυρνάει απ το ρουτερ γραμμή στις υπόλοιπες πρίζες... (Ο ΟΤΕ τουλάχιστον)
Άβαταρ μέλους
By Mark
#250470 Δεν έχει να κάνει με τον οτε. Είναι απλό, εφόσον το router έχει συνδεθεί στην κεντρική πρίζα, να πάρεις ένα τηλεφωνικό καλώδιο με κλιψάκι και να το συνδέσεις στην πρίζα δίνοντας τηλεφωνικό σήμα σε όλες τις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού. Μπορείς να εκμεταλλευτείς και το γεγονός ότι το τηλεφωνικό βύσμα έχει 4 ακροδέκτες από τους οποίους χρησιμοποιεί τους 2, και να χρησιμοποιήσεις τους 2 που περισσεύουν για να στείλεις το σήμα μέσα στην πρίζα, ώστε να μην φαίνεται ένα καλώδιο να βγαίνει από αυτήν.

<(4G-LTE)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#250487 Και αν το router δεν είναι στη κεντρική πρίζα ή ακόμα καλύτερα, όπως στην περίπτωση μου, που είναι στο γραφείο 3 δωμάτια μακριά από την κεντρική πρίζα;
Άβαταρ μέλους
By Mark
#250507 Εκεί έχεις θέμα, αν υπολογίζεις να το έχεις όπως πριν την έλευση του VoIP.

<(4G-LTE)
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#250567 Εγώ σκέφτομαι τον συναγερμό.... Δε θέλω voip...

...>.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#250572 Και καλα κανεις. δε θα δουλευει.
Στην εταιρεια βαλαμε οπτικη ινα VODAFONE σταθερη τηλεφωνια και internet, και μας δηλωσαν ότι συναγερμός και κατι αλλα τζιρτζιλα τύπου remote access δεν...
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#250602 εγω δεν ειχα κανενα προβλημα , συναγερμοι και κατι μπλιμλπικια με remote acces δουλευουν οπως και στον οτε
Άβαταρ μέλους
By fokion
#254879 Καλημέρα σας.
το router ( της forthnet ) κανει στο ασχετο από μονο του reset.

Τα παιζει το router ή θα μπορουσε να είναι κατι άλλο?