Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#246782 Έχει. Οποτε παρκάρεις σχετικά κοντα σε κανα στενό στο λιμανι κ εφυγες
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#249431 Προτάσεις για φαγητό,ενδιαφέροντα μέρη κλπ στην Μεσσηνία?Θα μείνουμε 2 μέρες Μεθώνη και 2 Καλαμάτα με σκοπό να δούμε και Πύλο,Κορώνη και ίσως και μια ημερήσια εκδρομή προς Καρδαμυλη-Αρεόπολη.

.
Άβαταρ μέλους
By nass
#249612 Κάστρο Ναυαρίνου (+ το μουσείο ενάλιας αρχαιολογίας)
Ανάκτορο Νέστορα (δεν ξέρω αν έχει ανοίξει, έκαναν επισκευές και έβαζαν στέγαστρο)
Καταρράκτες Πολυλίμνιο
Νέδα
Αρχαία Μεσσήνη
Λιμνοθάλασσα Γιάλοβας
Βοϊδοκοιλιά
Άβαταρ μέλους
By bibendum
elvet έγραψε:Εγώ είχα αφήσει το αυτοκίνητο στην Ηγουμενίτσα μπροστά στο Νέο λιμάνι (στο ελεύθερο πάρκινγκ), εκεί που φεύγουν για Ιταλία. Εχει πολλά αυτοκίνητα και κίνηση όλο το 24ωρο

Για να κάνω διαχείριση χρόνου, για πείτε πόσο μακρυά είναι το Νέο Λιμάνι από το παλιό Λιμάνι. Πόσο εύκολα μπορεις να παρκαρεις εκει τις μερες εκεινες.
Άβαταρ μέλους
By 224v
belgarion έγραψε:Προτάσεις για φαγητό,ενδιαφέροντα μέρη κλπ στην Μεσσηνία?Θα μείνουμε 2 μέρες Μεθώνη και 2 Καλαμάτα με σκοπό να δούμε και Πύλο,Κορώνη και ίσως και μια ημερήσια εκδρομή προς Καρδαμυλη-Αρεόπολη.

.

+ σε αυτα που ειπε ο Nass, αλλα οι αποστασεις ειναι μεγαλες και οι δρομοι με στροφυλικια κουραστικα για Αεροπολη που ειναι στο αλλο ποδι και εχει και το σπηλαιο Δυρου....κ.λ.π.
Άβαταρ μέλους
By nass
#249778 Ναι συμφωνώ, νομίζω το άλλο πόδι πρέπει να είναι άλλη εκδρομή, έχει ωραία μέρη αλλά σε μία ημερήσια δε βγαίνει...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#249830 Ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις ,θα αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα.Μόλις φθάσαμε Μεθώνη και λέμε αύριο να δούμε Πύλο,Γιαλοβα κλπ.Για Αρεόπολη είναι μακριά μάλλον απο Καλαμάτα αλλά μια εκδρομή Καρδαμυλη Στουπα αξίζει και είναι εφικτή?

.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#249842 Προτείνω τα εξής:
1. Μεθώνη, το κάστρο
2. Καλαμάτα, το ιστορικό κέντρο, το πάρκο ΟΣΕ, το στρατιωτικό μουσείο
3. Αρχαία Μεσσήνη :metalo:
4. Πολυλίμνιο (στην κατηφόρα, η δεξιά πλευρά)
5. Στο λουξ ξενοδοχείο των Κωνσταντοπουλαίων για καφέ (θέλει τηλεφωνικό ραντεβού)
6. ΑΝ κάνεις μπάνιο, η Γιάλοβα και η Βοιδοκοιλιά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#250161 Δεν ήθελα να βγω από μέσα... Το 2012 πήγα
Εικόνα

Εικόνα

Γιάλοβα
Εικόνα

Καταράκτες Πολυλίμνιο
Ούτε από εδώ ήθελα να βγω. Αν και ήταν σαν να μπήκα σε κατάψυξη
Εικόνα

Το δωμάτιο μου με θέα στο όρμο του Ναυαρίνου
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
belgarion έγραψε:Ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις ,θα αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα.Μόλις φθάσαμε Μεθώνη και λέμε αύριο να δούμε Πύλο,Γιαλοβα κλπ.Για Αρεόπολη είναι μακριά μάλλον απο Καλαμάτα αλλά μια εκδρομή Καρδαμυλη Στουπα αξίζει και είναι εφικτή?

.

H δυσκολη διαδρομη ειναι απο Καλαματα μεχρι Στουπα, μετα ανοιγει ο δρομος μεχρι την Αρεοπολη.
Την εχω κανει Αυγουστο ημερησια απο Καλαματα, μεχρι το σπηλαιο του Δηρου και πισω.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#250207 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις προτάσεις. Nass πολύ ωραίες οι συλλογές εναλιων αρχαιοτητων.Εντυπωσιακο το Νιοκαστρο. dstou, το σκέφτηκα για μπάνιο στην Γιαλοβα αλλά υπήρχε ένα μικρό θεματακι... Εικόνα,η φώτο είναι από την πλάγια που πάει προς το Παλαιό κάστρο αλλά δεν έφθασα ως επάνω. Και μια φωτό από την λιμνοθαλλσσσα της Γιαλοβας Εικόνα και μια του κόλπου του Ναυαρινου από ψηλά Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#250329 Πως τη λένε εκείνη τη γνωστή ταβέρνα πάνω από τη θάλασσα τέλεια για βραδάκι στην Καρδαμύλη; Έχω χρόνια να πάω και ξέχασα...
Γενικά έχει ομορφιές κι αυτό το πόδι με χωριά με πύργους και παραθαλάσσια κλπ.
Και τον αγαπημένο μου κόλπο δίπλα στο κάμπινγκ δελφίνια.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#250480 Giuseppe!!! Στο ιδιο ξενοδοχειο μειναμε και εμεις Κοστα Ναβαρονε νομιζω το ελεγαν, Θεα και κοντα σε παραλιες τελειες...