< Note 2 >
< Note 2 >
mirage έγραψε:Γενικά δεν βλέπω γιατί να πληρώσει γι αυτό το πράγμα που μπορείς να το φτιάξει και σπίτι σου.
< Note 2 >
Anonymous Founder έγραψε:Ένα πακέτο μακαρόνια των 500 γραμμαρίων, μαζί με μια ωραία σαλτσούλα, δίνει 4 μερίδες. Οτιδήποτε άλλο είναι υπερβολή.
Επιπλέον, υπερβολή είναι και οι σάλτσες με κρέμα γάλακτος και αλλαντικά του σωρού, οπως βλέπω στην φωτογραφία (αν δεν κάνω λάθος).
mirage έγραψε:Γενικά δεν βλέπω γιατί να πληρώσει γι αυτό το πράγμα που μπορείς να το φτιάξει και σπίτι σου.
), τουλάχιστον όχι όπως μερικές από αυτές που δοκίμασα στην Ιταλία σε κάποια (όχι όλα) εστιατόρια αλλά και σε μερικά (λίγα, δυστυχώς) εδώ στην Ελλάδα.Anonymous Founder έγραψε:Λοιπόν, αυτό που γράφεις για τις κρέμες γάλακτος και τις πολλαπλές επιλογές ισχύει γενικώς, αλλά ειδικώς... υπάρχει ένα ιταλικό που πηγαίνω συνέχεια και δεν περνάει τα κριτήρια!
![]()
Βέβαια εγώ παίρνω πάντα το ίδιο πιάτο, Linguine con Frutti di Mare, κοινώς μακαρονάδα με θαλασσινά. Η μαγεία είναι η απλότητα και τα φρέσκα όστρακα.
) και δεν θα πιστεύεις τι μπορεί να κάνει κάποιος με λίγες ντομάτες μια μελιτζάνα, λίγο σκόρδο και λίγο δυόσμο (και κάποια μυστικά). Εμένα μου'ρθε να τραγουδήσω την πρώτη φορά, ενώ δεν πηγαίνω συχνά για να μου κάνει εντύπωση όποτε πάω...
Τα λαστιχα παλι κουτσουρα τα κοβω. Θα βγαλουν ολο […]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]