Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#246553 Οχι ρε συ , παραλιες γεματες , ταβερνες καφετεριες επισης , πριν 10' μπηκα μεσα...Η μιση Αθηνα πρεπει να ειχε κατεβει προς τα νοτια σημερα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#246579 Κυριακή δεν κατεβαινω παραλία ποτε.
Που να με πληρωνες όμως.
Ειδικα σήμερα που είχε καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
gianik έγραψε:Σημερα το μενου ειχε φαγητο στα Καλυβια , καφε στην Βαρκιζα και τρελη κινηση για να γυρισουμε πισω...Απο την Λιμνη Βουλ/νης εως την διασταυρωση παραλιακης/Λεωφ.Βουλ/νης καναμε σχεδον 1 ωρα... :dizzy:

Γιατί δεν έβγαλες το καρούμπαλο; Octavia έχεις εξάλλου. :lol:

Ποσειδώνος προς Αθήνα, Κυριακή βράδυ καλοκαιριού = αυτοκτονία. :help: Καλύτερα από πίσω μεριά να πηγαίνατε.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#246605 :s_no ..
Στο Μερακλιδικο , στην Χρ.Ραπτη ,το εχει παιδικος μου φιλος.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Geo f1 έγραψε:Ξερουμε για την ταβερνα Παραδεισος στην Πετρουπολη?

Έχω βρεθεί κάμποσες φορες λόγω κάτι βαφτισεων, κηδειών (σοβαρά) κλπ.
Παντα πλήρωσαν άλλοι αλλά νομιζω έχει καλες τιμές.
Φαγητο αρκετά καλό και παντα το κυρίως ηταν παϊδακια, ζυγουρια και τέτοια μαζί με χορταρικά, σαλατικα κλπ.
Εγω εμεινα ευχαριστημένος πάντως (και σκασμενος!).
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Άβαταρ μέλους
By g8777
rx8_drifter έγραψε:
g8777 σε απευθείας σύνδεση απ το Λονδίνο έγραψε:
A new pop-up restaurant coming to central London this summer will give diners the option to eat in the nude.

This pop-up restaurant only serves food and drinks with avocado in them

:s_airkiss

Καλα, στους δευτερους θα παει επισκεψη αποψε (για σμουθιτσινι αβοκαντου, μην παει το μαυαλο σας στο πονηρο) ο gto250swb (Ουννος, Αττιλας, θα τους αυτοκτονησει με αναγνωση Μαεβιους Παχατουριδη λεμε)

Θελω ομως αγαπητοι συναδελφοι να σταθω στο παρακατω αποσπασμα απο το πρωτο λινκακι:

The idea is to experience true liberation," Seb Lyall, the founder of Lollipop, said in the release. "People should get the chance to enjoy and experience a night out without any impurities: no chemicals, no artificial colours, no electricity, no gas, no phone and even no clothes if they wish to

Λοιπον Seb boy (btw γαμω τις χυτρες εκανες) κοιτα να δεις...Παρτους ολους αυτους που θα ρθουν βαλτους σε ενα αεροπλανο και ριξτους μεσα σε καμια ζουγκλα. Νο chemicals no artificial colours, no electricity, no gas, no phone and even no clothes if they wish to. :s_yes

Αυτοι και τα ανακοντα.Πιουριλα.

Με κανει αυτο πισιπιστη; Ε ναι λοιπον! Καταδικαστε με. Σταυρωστε με. Εχω τη συνειδηση μου ησυχη. :s_cry