pipinos1976, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Το μόνον που χρειάζεται κάποιος είναι το ονοματεπώνυμό σου και το 11888.Το πρώτο μπορεί να το βρει από το Facebook. Με αυτό και αν δεν μένεις με τον μπαμπά σου και αν έχεις και λίγο σπάνιο επίθετο, είναι πανεύκολο να βρει που μένεις.
Ο mod Νίκος Παππάς για παράδειγμα δεν κινδυνεύει από... hacker τέτοιου βεληνεκούς, εγώ πάλι είμαι ο μοναδικός στην βάση του ΟΤΕ πανελληνίως!
Θα μου πεις, γιατί είσαι στην βάση του ΟΤΕ; Ε, όταν μπήκα δεν υπήρχε Facebook, τώρα είναι αργά!Ο εντοπισμός κάποιου γίνεται από τα ίχνη που αφήνουμε στο Internet και όχι δεν εννοώ την ΙΡ.
Με την ΙΡ θέλεις πρόσβαση σε άλλα στοιχεία, στον DNS, στην λίστα συνδρομητών του παρόχου, κλπ κλπ.
Ενώ από το Facebook είναι πανεύκολο με μερικά παραπάνω στοιχεία να βρεις τον οποιονδήποτε. Κι εσύ αν έχεις προφίλ, να είσαι βέβαιος πως είσαι ήδη γνωστός σε κάποιους από εδώ μέσα.
Τέλος, κάποιοι έχουν/έχουμε πρόσβαση και σε άλλα στοιχεία. Έχω πει πως παλιότερα δούλευα σε τέτοια εταιρεία. Έχω φτιάξει με τα χεράκια μου προγραμματάκι spider που κατέβασα όλη την βάση δεδομένων του ΟΤΕ.
Έχει πέσει στα χέρια μου επανειλημμένα η βάση της εφορίας που κάποιοι διακινούσαν έναντι αντιτίμου. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να μάθω μέχρι και το εισόδημα του kacey, είτε ψάχνοντας τα παλιά κιτάπια μου, είτε κάνοντας ένα τηλέφωνο σε ένα συνάδελφο. Είναι τόσο εκπληκτικά απλό,που κακώς ασχολείστε με τον τρόπο.
Αν το κατάφερε ο συγκεκριμένος, μπορεί να το καταφέρει ο οποιοσδήποτε.
Το ζήτημα είναι για ποιο λόγο να μπεις στον κόπο. Ε, αν θεωρεί κάποιος πως πρέπει να μπει στον κόπο και όχι μόνον, αλλά να φτάσει στο σημείο να εκτοξεύσει ευθείες απειλές, πάει να πει πως και δεν πάει καλά.
ΥΓ: Δεν σχολίασα το...παραμυθάκι που έγραψε κάποιος, γιατί δείχνει εν τέλει και το τι άνθρωπος είναι. Αν μετά απ'όλα όσα έγιναν, αυτό το παραμύθι βρίσκει να πει, είναι γιατί απλά θέλει να γίνει πάλι τζέρτζελο... Ε, δεν πρόκειται, τον έχουμε καταλάβει.

από τις προηγούμενες σελίδες. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας, ΟΚ;
[Admin]