Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#244486 Ρε ηρεμήστε!pipinos1976, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Το μόνον που χρειάζεται κάποιος είναι το ονοματεπώνυμό σου και το 11888.
Το πρώτο μπορεί να το βρει από το Facebook. Με αυτό και αν δεν μένεις με τον μπαμπά σου και αν έχεις και λίγο σπάνιο επίθετο, είναι πανεύκολο να βρει που μένεις.
Ο mod Νίκος Παππάς για παράδειγμα δεν κινδυνεύει από... hacker τέτοιου βεληνεκούς, εγώ πάλι είμαι ο μοναδικός στην βάση του ΟΤΕ πανελληνίως!Θα μου πεις, γιατί είσαι στην βάση του ΟΤΕ; Ε, όταν μπήκα δεν υπήρχε Facebook, τώρα είναι αργά!
Ο εντοπισμός κάποιου γίνεται από τα ίχνη που αφήνουμε στο Internet και όχι δεν εννοώ την ΙΡ.
Με την ΙΡ θέλεις πρόσβαση σε άλλα στοιχεία, στον DNS, στην λίστα συνδρομητών του παρόχου, κλπ κλπ.
Ενώ από το Facebook είναι πανεύκολο με μερικά παραπάνω στοιχεία να βρεις τον οποιονδήποτε. Κι εσύ αν έχεις προφίλ, να είσαι βέβαιος πως είσαι ήδη γνωστός σε κάποιους από εδώ μέσα.
Τέλος, κάποιοι έχουν/έχουμε πρόσβαση και σε άλλα στοιχεία. Έχω πει πως παλιότερα δούλευα σε τέτοια εταιρεία. Έχω φτιάξει με τα χεράκια μου προγραμματάκι spider που κατέβασα όλη την βάση δεδομένων του ΟΤΕ.
Έχει πέσει στα χέρια μου επανειλημμένα η βάση της εφορίας που κάποιοι διακινούσαν έναντι αντιτίμου. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να μάθω μέχρι και το εισόδημα του kacey, είτε ψάχνοντας τα παλιά κιτάπια μου, είτε κάνοντας ένα τηλέφωνο σε ένα συνάδελφο. Είναι τόσο εκπληκτικά απλό,που κακώς ασχολείστε με τον τρόπο.
Αν το κατάφερε ο συγκεκριμένος, μπορεί να το καταφέρει ο οποιοσδήποτε.
Το ζήτημα είναι για ποιο λόγο να μπεις στον κόπο. Ε, αν θεωρεί κάποιος πως πρέπει να μπει στον κόπο και όχι μόνον, αλλά να φτάσει στο σημείο να εκτοξεύσει ευθείες απειλές, πάει να πει πως και δεν πάει καλά.

ΥΓ: Δεν σχολίασα το...παραμυθάκι που έγραψε κάποιος, γιατί δείχνει εν τέλει και το τι άνθρωπος είναι. Αν μετά απ'όλα όσα έγιναν, αυτό το παραμύθι βρίσκει να πει, είναι γιατί απλά θέλει να γίνει πάλι τζέρτζελο... Ε, δεν πρόκειται, τον έχουμε καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#244497 Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι στο group του forum στο Facebook είσαι με το κανονικό σου όνομα (όχι δεν θα ψάξω ποιος είσαι, αν και φαντάζομαι θα είσαι διαχειριστής, οπότε είναι εξαιρετικά εύκολο). Αν είναι έτσι, τότε το πράγμα αλλάζει και γίνεται ζήτημα εξαιρετικά απλό και γρήγορο και χωρίς να έχεις πρόσβαση σε άλλη βάση δεδομένων εκτός αυτών που εμφανίζονται δημόσια. Δεν είχα φανταστεί ότι θα εμφανίζονταν όλες αυτές οι πληροφορίες στο πιάτο, γι' αυτό και ρώτησα (καλοπροαίρετα) γιατί παλαιότερα που είχα ψάξει κάποια πράγματα (για άλλη περίπτωση εκτός forum) χωρίς αυτά τα δωρεάν στοιχεία, είχα ταλαιπωρηθεί εξαιρετικά για να βρω άκρη.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#244500 Όχι, δεν έχει να κάνει με το group του φόρουμ. Απλώς με κάποιους από εδώ μέσα είμαστε φίλοι και στο Facebook. Με κάποιους κοινούς, είναι και ο kacey, κοκ.
Ξαναλέω, μου είναι πολύ απλό να βρω κάποιον αν έχω το ονοματεπώνυμό του, αλλά δεν θα μπω στον κόπο. Τρόποι υπάρχουν πάρα πολλοί.
Αν έχεις προφίλ στο Facebook και έχεις ονοματεπώνυμο, είσαι ήδη γνωστός.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#244503 Καλά και χωρίς να είσαι μπορείς να βρεις στοιχεία. Π.χ. μέσα σε 1 λεπτό, από την πρώτη σελίδα που μου έβγαλε ως αποτέλεσμα για την αναζήτηση: "πρατήρια τσιγάρων Καμίνια" που είναι τα μόνο που θυμάμαι για τον kacey, έχουμε τα εξής:

http://www.vrisko.gr/dir/poyra-tsigara/peiraias/

Πάω στοίχημα ότι είναι ένας από τους δύο τελευταίους.

Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Κατάλαβα πώς έγινε η δουλειά. Το θέμα είναι να μην γίνονται τέτοια πράγματα, τέτοιες συγκρούσεις. Όλα τα άλλα είναι κόντρες για να δούμε ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Χρειάζεται λίγη ευγένεια και καλύτερη διάθεση από όλους. Προσωπικά το παλεύω, τουλάχιστον ως προς την τυπικότητα στον λόγο*.

Ευχαριστώ.

* Εντελώς άσχετο, αλλά για να δείξω πώς μπορεί να γίνει ζημιά με τον λόγο. Μπαίνει μαθητής που έχει πάρει αποβολή στην αίθουσα, αρχίζει να πειράζει το laptop μου, του κάνω παρατήρηση και του λέω να βγει έξω. Αυτός το πετάει πάνω στην έδρα από ύψος κάπου 20-30cm και απαντάει: "στα @@ μου που θες να βγω έξω, έχω πάρει αποβολή ήδη". Τον άφησα να φύγει και το μόνο που του είπα ήταν: "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά". Δεν φαντάστηκε ότι στον τελικό Σύλλογο θα αρνηθώ να σβηστούν οι απουσίες της αποβολής, άρα θα επαναλάβει την χρονιά, εκτός της περίπτωσης που θα έρθει να ζητήσει Δημόσια συγγνώμη για αυτό που είπε...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#244511 Εγώ με την σειρά μου προτείνω να είμαστε λίγο πιο χαλαροί στο φόρουμ και να μην τελικιάζουμε κάθε πρόβλημα ή/και αντιπαράθεση χωρίς αύριο.

Παρατηρώ συνεχώς το ίδιο μοτίβο, λέω π.χ. εγώ μία μπούρδα, βγαίνει κάποιος άλλος και λέει μία άλλη και μετά κατεβάζουμε ΤΡΕΛΑ σεντόνια με quote ο ένας τον άλλον, μαμώντας τα πρέκια του νήματος που θα έχει την ατυχία να ξεκινήσει η εκάστοτε διαμάχη.

΄Ενας κανόνας που (προσπαθώ) να εφαρμόζω είναι, λέω μία μπούρδα, κάποιος/οι αντιδρούν, απαντάω μία φορά και that's all folks. Δεν πρόκειται να κάτσω να σεντονιάσω το κάθε θέμα για να ΠΕΙΣΩ τον συμφορουμίτη ότι η μπούρδα μου είναι καλύτερη από την δικιά του.

Live and let live. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
pipinos1976 έγραψε:Καλά και χωρίς να είσαι μπορείς να βρεις στοιχεία. Π.χ. μέσα σε 1 λεπτό, από την πρώτη σελίδα που μου έβγαλε ως αποτέλεσμα για την αναζήτηση: "πρατήρια τσιγάρων Καμίνια" που είναι τα μόνο που θυμάμαι για τον kacey, έχουμε τα εξής:

http://www.vrisko.gr/dir/poyra-tsigara/peiraias/

Πάω στοίχημα ότι είναι ένας από τους δύο τελευταίους.

Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Κατάλαβα πώς έγινε η δουλειά. Το θέμα είναι να μην γίνονται τέτοια πράγματα, τέτοιες συγκρούσεις. Όλα τα άλλα είναι κόντρες για να δούμε ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Χρειάζεται λίγη ευγένεια και καλύτερη διάθεση από όλους. Προσωπικά το παλεύω, τουλάχιστον ως προς την τυπικότητα στον λόγο*.

Ευχαριστώ.

* Εντελώς άσχετο, αλλά για να δείξω πώς μπορεί να γίνει ζημιά με τον λόγο. Μπαίνει μαθητής που έχει πάρει αποβολή στην αίθουσα, αρχίζει να πειράζει το laptop μου, του κάνω παρατήρηση και του λέω να βγει έξω. Αυτός το πετάει πάνω στην έδρα από ύψος κάπου 20-30cm και απαντάει: "στα @@ μου που θες να βγω έξω, έχω πάρει αποβολή ήδη". Τον άφησα να φύγει και το μόνο που του είπα ήταν: "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά". Δεν φαντάστηκε ότι στον τελικό Σύλλογο θα αρνηθώ να σβηστούν οι απουσίες της αποβολής, άρα θα επαναλάβει την χρονιά, εκτός της περίπτωσης που θα έρθει να ζητήσει Δημόσια συγγνώμη για αυτό που είπε...

Δεν είναι ένας από τους δυο τελευταίους, αλλά το έπιασες το νόημα. Ας μην το συνεχίσουμε παρακαλώ, εξήγησα νομίζω πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο.
Ας πάμε παρακάτω, γιατί δεν έχει νόημα η κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#244592 Έχουν φύγει κάμποσα :offtopic: από τις προηγούμενες σελίδες. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας, ΟΚ; :) :oops: [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Κανονιστε!

Εικόνα

τι εγινε μαγκα?τραβας κανα ζορι? θελεις να βαλω την πολυκατοικια σου, το μαγαζι σου,και την εκκλησια της ενοριας σου φωτο? :twisted:

Μπορείς να μου βρεις κάτι συγγενείς που έχω χάσει ;

Από το Moto G

Για καποιον λογο, ολο αυτο μου θυμισε το παρακατω:

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
diplomat έγραψε:Εγώ με την σειρά μου προτείνω να είμαστε λίγο πιο χαλαροί στο φόρουμ και να μην τελικιάζουμε κάθε πρόβλημα ή/και αντιπαράθεση χωρίς αύριο.

Παρατηρώ συνεχώς το ίδιο μοτίβο, λέω π.χ. εγώ μία μπούρδα, βγαίνει κάποιος άλλος και λέει μία άλλη και μετά κατεβάζουμε ΤΡΕΛΑ σεντόνια με quote ο ένας τον άλλον, μαμώντας τα πρέκια του νήματος που θα έχει την ατυχία να ξεκινήσει η εκάστοτε διαμάχη.

΄Ενας κανόνας που (προσπαθώ) να εφαρμόζω είναι, λέω μία μπούρδα, κάποιος/οι αντιδρούν, απαντάω μία φορά και that's all folks. Δεν πρόκειται να κάτσω να σεντονιάσω το κάθε θέμα για να ΠΕΙΣΩ τον συμφορουμίτη ότι η μπούρδα μου είναι καλύτερη από την δικιά του.

Live and let live. :iconcool:
Ναι,ναι αυτό! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#247039 Το είχα γράψει το πρωί, αλλά μέσα στον χαμό με τις επιθέσεις και την διαγραφή ορισμένων δημοσιεύσεων χάθηκε κι αυτό, οπότε το γράφω ξανά.

Για αρχή είχα να αντιμετωπίσω νέα σειρά επιθέσεων άμεσων, αλλά και μέσω "αστεϊσμών" οργανωμένων από συγκεκριμένα άτομα. Οι επιθέσεις αυτές, που είχαν ως σκοπό να με διαβάλουν και να με προσβάλλουν, προέκυψαν μετά την πρόσκληση που έκανα για εργασία στο θέμα των καμερών / μπλόκων, που και αυτή με την σειρά της είχε ως αφορμή την δουλειά που κάνω για το waze. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό το πράγμα για μία ακόμη φορά. Είναι ένα σενάριο που έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν: όποτε γράφω για αντίμετρα ή για μπλόκα δέχομαι επιθέσεις σε κάποιο άλλο σημείο σε ποσοστό 100% των περιπτώσεων (από την εποχή του 4tforum). Έτσι, λοιπόν, οι συνεργάτες των Αρχών* άρχισαν και πάλι την δουλειά τους, οπότε κι εγώ, που δεν έχω χρόνο και όρεξη για τέτοιες καταστάσεις, αποφάσισα να αντιδράσω.

Αποφάσισα, λοιπόν, να αποχωρήσω από την ενεργό δράση, χωρίς να διαγράψω τον λογαριασμό μου για πολλούς λόγους: αποφυγή δημιουργίας κλώνων, όπως στους 4Τροχούς, διατήρηση επαφής μέσω προσωπικών μηνυμάτων, δημοσίευση βίντεο που ανεβάζω στην αντίστοιχη ενότητα. Το ότι αποχωρώ δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπω το project των καμερών και των μπλόκων, ίσα-ίσα θα έχω περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσω την δουλειά με μεγαλύτερη άνεση. Η πρόσκληση για βοήθεια και δημοσίευση σημείων με κάμερες και μπλόκα παραμένει. Απλά, δεν θα υπάρχει δημόσια συζήτηση για ανατροφοδότηση από την πλευρά μου**.

Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή πληροφοριών, θέλει να ανεβάσει σημεία ή να βρει αντίστοιχα θέματα αλλού μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος ή να χρησιμοποιήσει το forum, που θα εξακολουθήσω να διαβάζω, και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί του. Μπορείτε να με βρείτε και στο 4gps.gr, αλλά και στο odigein.com στα οποία η κατάσταση είναι πιο χαλαρή και χωρίς επιθέσεις από τις Αρχές (προς το παρόν τουλάχιστον), άρα και η ανταλλαγή μηνυμάτων πιο ασφαλής.

Ευχαριστώ για την συνεργασία, καλή συνέχεια σε όλους.

* Δηλώνεις ψυχασθενής οπότε ή είσαι και σε αφήνουν ή κάνεις τα παζάρια σου με τις Αρχές, σε αφήνουν και μετά τους ανήκεις για πάντα. Τα παραδείγματα πολιτικών που έχουν κάνει αυτή την δουλειά είναι πολλά και ανήκουν από Αριστερά έως Δεξιά στο πολιτικό φάσμα. Εδώ έχουμε αριστερίζοντες που έχουν κάνει αυτή την δουλειά.

** Τελείως περιττό, από την στιγμή που και στο παρελθόν είχα ζητήσει να δοθούν κάποια σημεία και δεν πήρα απάντηση:
http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?p=108133#p108133
Άβαταρ μέλους
By pienaf
pipinos1976 έγραψε:Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή πληροφοριών, θέλει να ανεβάσει σημεία ή να βρει αντίστοιχα θέματα αλλού μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος

Κάτι δεν πάει καλά!
Η "Υπηρεσία" λέει ότι ΔΕΝ υπάρχεις...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#247069 Εγω που δοκίμασα μου τον βγάζει πάντως.Δεν το έστειλα το πμ ,απλά δοκίμασα να το γράψω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
pienaf έγραψε:Στην προεπισκόπηση μου έβγαλε το μήνυμα.

Και πάλι ουδέν πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By pienaf
#247074 Δοκίμασα να στείλω το πμ χωρίς προεπισκόπηση και έβγαλε το ίδιο μήνυμα.