Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By JBT
#24198 Τι γέρνει... Εκεί που τον περνάει σουβλάκι στο 5ο λεπτό πηγαίνει με 200φεύγα σίγουρα και δε χαμπαριάζει στις 2 αριστερές.

Έχεις δοκιμάσει να πάρεις ανοιχτές καμπές με τέτοιες ταχύτητες με αυτοκίνητο που γέρνει;;

Κατά τ'άλλα ο τύπος πρέπει να έχει φάει πολλά ψωμιά εκεί μέσα, γιατί πέρα από το προφανές ότι ξέρει την κάθε στροφή με κλειστά μάτια, δεν μπερδεύεται καθόλου με το "περνάω από αριστερά τους πιο αργούς".

Εκτός κι αν απλά είναι ευρωπαίος ( :s_rofl ) και αγόρασε το Μιτρίο από το νησί.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#24224 Δε ξέρουμε αν οι ικανότητες του οδηγού με το Μ4 είναι ίδιες με αυτές του Μ3
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#24241 Ο μηχανικός μου πήγε στη Γερμανία και οδήγησε και είδε τεχνικά την M4, λέει ότι είναι το πρώτο αυτοκίνητο που φτάχτηκε εξαρχής με τη σκέψη να είναι Μ και γενικά το αυτοκίνητο είναι "αλλού".
Άβαταρ μέλους
By 007
KWSN-Men έγραψε:
007 έγραψε:?

τι εννοεις KWSN-Men

Ότι η Μ3 Ε36 είναι η λιγότερο αξιοσημείωτη απ' όλες.

:lol: ναι λαθος μου το κατανοησα αλλιως οκ :lol:

in other news

Εικόνα

twin-turbo V8 drift/time attack E30

επισης εδω και κανα διημερο

Chief engineer at Ferrari defects to BMW. Replaced by Porsche project manager for SUV lines.

Chief engineer Roberto Fedeli left the company last month for the Bavarian pastures of the BMW Group, reports Automotive News.

Fedeli served in the lead engineering role at Ferrari since 2007 and had worked for the company since 1988. Most recently, he was responsible for the LaFerrari hybrid supercar. Automotive News also reports that Fedeli has been replaced by former Porsche executive Michael Leiters, who joined Ferrari in January. One of Leiters’s main roles at the German brand was as project manager for the SUV lines.

Fedeli left Ferrari before Luca di Montezemolo was pushed out of his position. At BMW, he will likely work on high-cost and high-performance vehicles, including M cars and Rolls-Royce projects.

απο road and track το κειμενο.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
Άβαταρ μέλους
By pik.
#24587 ωραιος!!! :metalo:
εχανε ομως τα apex η μου φαινεται;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#24668 Είχε λάδια.
Άβαταρ μέλους
By dstou
πιθυμία του τμήματος M της BMW είναι να κατασκευάσει ένα supercar για να ανταγωνίζεται τα Audi R8 και Mercedes AMG GT, αλλά ο προϋπολογισμός τους, δεν τους επιτρέπει να το κάνουν.
:s_thumbsup

Αυτοί ξεπεράσει σε παπαρολογίες τους πάντες.

http://www.autoblog.gr/2014/10/18/h-bmw-m-thelei-supercar-alla-den-exei-ta-xrhmata-gia-na-to-kanei/
Άβαταρ μέλους
By pik.
#26273 να τους βοηθησουμε ρε παιδια! Κριμα ειναι οι αδελφοι Γερμανοι!

αθανατη Ε90...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By vengas
#26368 από Ουγγαρία είναι οι κοπελιές :lol:
Άβαταρ μέλους
By famas
#29314 Είχα την ευκαιρία, βοηθώντας έναν φίλο να οδηγήσω το αυτοκίνητο του, X3 F125 2λιτρο πετρέλαιο, αυτόματο για καμια 20ρια χλμ. οπότε δεν μπορώ να γράψω εμπειρίες, απλά μου έκανε εντύπωση ότι παρόλο που το αυτοκίνητο ήταν κρύο εννοώντας ο δείκτης ήταν τέρμα κάτω, εν τούτοις το s/s δούλεψε αμέσως. Σε άλλα αυτοκίνητα(ford) γνωρίζω ότι πρέπει πρώτα να πιάσει θερμοκρασία λειτουργίας για να λειτουργήσει το σύστημα, αλλά εδώ δούλεψε αμέσως. Ο κάτοχος που δεν πολυασχολείται μου είπε ότι όντως με το που βάλεις μπρος και κάνεις 10-20 μέτρα και σταματήσεις με φρένο, σβύνει κι η μηχανή.
Άβαταρ μέλους
By famas
#29331 Ιάσωνα έχεις δίκιο , αλλά έτσι μου έμοιαζε :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By pik.
#33461 ειχα ξεχασει ποσο ομορφη ηταν η Ζ1...

ειδα σημερα μια και θυμηθηκα ομως... :lol: