τόσο μεγάλους όσο ένα σεντάν.
Στην τελική, με τα Γκολφ είχες σχέσεις κ παλιότερα,αν θυμάμαι καλά.
NickTG έγραψε:Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στα υλικά και την κατασκευή σε αυτά τα 2?
Δυστυχώς δεν τα έχω δει από κοντά.

Nikos! έγραψε:Goldmund έγραψε:Nikos! έγραψε:...
.......
Βασικά με βοήθησες αρκετά και μπήκες ακριβώς στον προβληματισμο μου.
Ότι ενώ το skoda φαίνεται η πιο σωστή επιλογή λόγω χώρων, εξοπλισμού και γενικότερο value for money, με κρατάνε πίσω αυτά τα χαρακτηριστικα που αναφέρεις οπότε και σκέφτομαι κάτω από ποιες συνθήκες πρέπει να πάρω την απόφαση.
Γιαυτό και το συζητάω από τώρα αν και αργεί κάπως η παραγγελία.
Αλλά με κάλυψες νομίζω 100%
Δυστυχώς μόνο από αυτά τα δύο έχω να διαλέξω. Είχα ζητήσει giulietta αλλά δεν εγκρίθηκε.

Goldmund έγραψε:Όσο για την G< καλύτερα, ούτως ή άλλως πάει να κλείσει σύντομα ο κύκλος ζωής του
REALZEUS έγραψε:Goldmund έγραψε:Όσο για την G< καλύτερα, ούτως ή άλλως πάει να κλείσει σύντομα ο κύκλος ζωής του
Για καλό το βλέπω αυτό καθώς έχει λύσει παιδικές ασθένειες. Ειδικά από την στιγμή που θα το κρατήσει ο Νίκος μόλις 2 χρόνια, δεν έχει καμία σημασία.
popolaros έγραψε:επειδη το λεει το what car?
).
Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, με τόσο άθλιες επιλογές εταιρικών, καταλαβαίνω γιατί κρατάς ακόμη την BMW!![]()
Αν είχαν τον ίδιο εξοπλισμό, δεν θα το συζητούσαμε τώρα, το Golf θα ήταν προφανής επιλογή.
Αν περνάς πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, ο εξοπλισμός είναι το Α και το Ω. Κρίμα που δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτόματου (γιατί όμως;).
Ο όγκος, ΑΝ ψάχνεις για πάρκινγκ, ΕΙΝΑΙ πρόβλημα. Αν παρκάρεις σε γκαράζ-θέση δική σου, μην το σκέφτεσαι.
Σημασία έχει η χρήση που θα κάνεις στο αυτοκίνητο λοιπόν.
ΥΓ: Το μαύρο χρώμα δεν θα κάνει το Octavia πιο ελκυστικό, οπότε θα πρότεινα λευκό για να είναι τουλάχιστον δροσερό!
Anonymous Founder έγραψε:Κι αυτοί μέσα στην αθλιότητα είναι, όπως και άλλοι με τα C3 ή τα Astra.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]