Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#24240 Το Αυτοκίνητο του Λαού,γιατί θες χώρους αλλά όχι
τόσο μεγάλους όσο ένα σεντάν.

Στην τελική, με τα Γκολφ είχες σχέσεις κ παλιότερα,αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
NickTG έγραψε:Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στα υλικά και την κατασκευή σε αυτά τα 2?
Δυστυχώς δεν τα έχω δει από κοντά.

Νίκο ερώτηση αθώα κάνεις, είναι βασικά σχεδόν το ένα άκρο από το άλλο, στον ίδιο όμιλο... πολλοί μιλάνε για υποδειγματικό σασσί και απόσβεση λιμοουζίνας στο Golf, ειδικά αν το πάρει με τα καθίσματα άνεσης, το μόνο ίσως extra που θα έβαζα μέσα πέρα από τα όποια οπτικοακουστικά καλούδια, led, stereo, multi etc etc
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Nikos! έγραψε:
Goldmund έγραψε:
Nikos! έγραψε:...

.......

Βασικά με βοήθησες αρκετά και μπήκες ακριβώς στον προβληματισμο μου.

Ότι ενώ το skoda φαίνεται η πιο σωστή επιλογή λόγω χώρων, εξοπλισμού και γενικότερο value for money, με κρατάνε πίσω αυτά τα χαρακτηριστικα που αναφέρεις οπότε και σκέφτομαι κάτω από ποιες συνθήκες πρέπει να πάρω την απόφαση.

Γιαυτό και το συζητάω από τώρα αν και αργεί κάπως η παραγγελία.

Αλλά με κάλυψες νομίζω 100%

Δυστυχώς μόνο από αυτά τα δύο έχω να διαλέξω. Είχα ζητήσει giulietta αλλά δεν εγκρίθηκε.

χαίρομαι γιατί πέρα από το χιούμορ αυτός ήταν και ο αρχικός μου σκοπός, να σου δώσω μια καλή οπτική γωνία ώστε να αποφασίσεις ως Νίκος και όχι ως κάποιος από εμας, εσύ θα το έχεις, ξέχνα τις συμβουλές και τους συμβουλάτορες που προσπαθούνε μέσω των δικών σου αγορών να ικανοποιήσουν δικά τους αποθημένα...

Όσο για την G< καλύτερα, ούτως ή άλλως πάει να κλείσει σύντομα ο κύκλος ζωής του, θα δούμε καινούργια αμέσως μετά της Gulia...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Goldmund έγραψε:Όσο για την G< καλύτερα, ούτως ή άλλως πάει να κλείσει σύντομα ο κύκλος ζωής του

Για καλό το βλέπω αυτό καθώς έχει λύσει παιδικές ασθένειες. Ειδικά από την στιγμή που θα το κρατήσει ο Νίκος μόλις 2 χρόνια, δεν έχει καμία σημασία.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
REALZEUS έγραψε:
Goldmund έγραψε:Όσο για την G< καλύτερα, ούτως ή άλλως πάει να κλείσει σύντομα ο κύκλος ζωής του

Για καλό το βλέπω αυτό καθώς έχει λύσει παιδικές ασθένειες. Ειδικά από την στιγμή που θα το κρατήσει ο Νίκος μόλις 2 χρόνια, δεν έχει καμία σημασία.

4 εννοείς...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!

Μήπως να έπαιρνα τη Τσέχα σε μαύρη? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#28887 Παρε την Octavia να ευχαριστηθεις τους χωρους αφου υπαρχει ακομα ενα Γκολφ στην οικογενεια, στην ουσια ειναι ιδια αυτοκινητα. Αφου μιλαμε για εταιρικο, αρα δεν σε αφορα η μεταπωληση, ο εξοπλισμος και οι χωροι μετρανε περοσσοτερο. Οσο για το μεγαλυτερο μηκος της Τσεχας, η δικη μου εμπειρια λεει οτι 9 στις 10 φορες εκει που θα παρκαρα την Κορολλα θα χωραγε και η Τσεχα. Αν στο σπιτι και στην δουλεια υπαρχει παρκινγκ το προβλημα ειναι ασημαντο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
popolaros έγραψε:επειδη το λεει το what car?

Τη παρουσιάζει πιο πρακτική και πιο all around car...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#31499 Γενικώς, με τόσο άθλιες επιλογές εταιρικών, καταλαβαίνω γιατί κρατάς ακόμη την BMW! :lol:
Αν είχαν τον ίδιο εξοπλισμό, δεν θα το συζητούσαμε τώρα, το Golf θα ήταν προφανής επιλογή.
Αν περνάς πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, ο εξοπλισμός είναι το Α και το Ω. Κρίμα που δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτόματου (γιατί όμως; :x ).
Ο όγκος, ΑΝ ψάχνεις για πάρκινγκ, ΕΙΝΑΙ πρόβλημα. Αν παρκάρεις σε γκαράζ-θέση δική σου, μην το σκέφτεσαι.
Σημασία έχει η χρήση που θα κάνεις στο αυτοκίνητο λοιπόν.

ΥΓ: Το μαύρο χρώμα δεν θα κάνει το Octavia πιο ελκυστικό, οπότε θα πρότεινα λευκό για να είναι τουλάχιστον δροσερό! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, με τόσο άθλιες επιλογές εταιρικών, καταλαβαίνω γιατί κρατάς ακόμη την BMW! :lol:
Αν είχαν τον ίδιο εξοπλισμό, δεν θα το συζητούσαμε τώρα, το Golf θα ήταν προφανής επιλογή.
Αν περνάς πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, ο εξοπλισμός είναι το Α και το Ω. Κρίμα που δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτόματου (γιατί όμως; :x ).
Ο όγκος, ΑΝ ψάχνεις για πάρκινγκ, ΕΙΝΑΙ πρόβλημα. Αν παρκάρεις σε γκαράζ-θέση δική σου, μην το σκέφτεσαι.
Σημασία έχει η χρήση που θα κάνεις στο αυτοκίνητο λοιπόν.

ΥΓ: Το μαύρο χρώμα δεν θα κάνει το Octavia πιο ελκυστικό, οπότε θα πρότεινα λευκό για να είναι τουλάχιστον δροσερό! :lol:

Δε περνάω πολλές ώρες, δε θα το έλεγα αλλά όπως και να το κάνεις, ο εξοπλισμός είναι σημαντικός.

Με το πάρκινγκ στο γραφείο δεν έχω πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι θα έχω εκτός αυτού αν και δε με απασχολεί τελικά και πολύ γιατί και η 3άρα το ίδιο μέγεθος έχει.

Το είδα σε λευκό στην έκθεση χθες...λίγο μπατσικό μου έκανε :lol:

Μάλλον μαύρο θα το πάρω, δείχνει πιο...premium :innocent:

Τη BMW ούτε κι εγώ ξέρω τελικά γιατί τη κρατάω. Ίσως είμαι αρκετά δεμένος με αυτό ή μάλλον δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτά που μπορεί να πάρω και δε σκοπεύω να το σκοτώσω. Αν έπιανα αυτά που θέλω, ίσως και να το έδινα. Είναι αμαρτία να κάθεται...και η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι (πάλι) να το δώσω. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#32040 Σιγα τις αθλιες επιλογες εταιρικων.... Δηλαδη αυτοι που παιρνουν i30 τι ειναι? Παιδια ενος κατωτερου Θεου?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Κι αυτοί μέσα στην αθλιότητα είναι, όπως και άλλοι με τα C3 ή τα Astra.

Γιατί?

Τι το κακό έχουν όλα αυτά?

Πρέπει το εταιρικό να είναι BMW ή Audi δηλαδή? :lol:

Αυτό το budget έχει η εταιρία κι αυτή τη πολιτική.

Σαν παροχή δε συγκρίνεται.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#32236 Αν μπορεις να βολεψεις στα 380λιτρα τις αναγκες της οικογενειας σου, τοτε Golf.

Λογω πιο μαζεμενων διαστασεων, θα ειναι πιο ευκολοχρηστο και ευελικτο στην καθημερινη μετακινηση. Οι μεγαλυτερες χωροταξικες διαφορες μεταξυ τους εξαλλου, βρισκονται στον xωρο αποσκευων.

Φανταζομαι αναφερεσαι στο 105αρι diesel, ειτε προκειται για Octavia, ειτε Golf...