- 08 Απρ 2016, 17:26
α) τι εγραψε ως λογο απολυσης?
β) παρα πολλοι εδω μεσα παραβλεπετε τη πιθανοτητα καποιος ΝΑ ΓΙΝΕΙ τεμπελης/ανικανος/ξυσταρχιδης/{οτιδηποτε}, κ να μην ειναι απο την αρχη.
γ) ο υπαλληλος μπορουσε να αποδειξει ή εστω να "ενδειξει" οτι απολυθηκε για καποιο αλλο παρανομο λογο? ή απλα ειπε "οχι δεν ειμαι τεμπελης" κ το δικαστηριο ειπε "το δεχομαι" (γιατι πχ του αρεσε η μουρη του?)
@g8777κατ΄αρχας, μερικα βασικα πραγματα:
αυτο που λες τωρα κ το συγκεκριμενοποιεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η "δυσφημηση" (το "συκοφαντικη" πεθανε, ετσι κ αλλιως, ελπιζω να το καταλαβες) που ξεκαθαρα περιγραφεται στο ποινικο κωδικα πιο πανω.
για να ισχυριστει καποιος αυτο που λες, οτι "αυτα που λεω τον εβλαψαν οικονομικα", πρεπει εκεινος να αποδειξει οτι
α) αυτα που ελεγα ηταν αυτα που εκαναν τη διαφορα αναμεσα στο "πηρα τοσα λεφτα" κ στο "ΔΕΝ πηρα τοσα λεφτα", δηλαδη οτι αυτο ηταν το κριτηριο αυτου που πηρε την αποφαση.
β) ΠΟΣΑ ηταν τα "τοσα λεφτα" που εχασε (το οποιο δεν αποδεικνυεται με τη καμμια, αφου μπορει αυτος που θα τον προσλαμβανε, να τον απελυε μετα απο πχ 3 μερες ή 30 χρονια. Ποια ειναι η οικονομικη ζημια που του προκαλεσα, με το να μη προσληφθει - αν εχει αποδειξει οτι εξαιτιας μου δεν προσεληφθη... - εφ'οσον δεν ξερουμε ποσα λεφτα θα επαιρνε
κ για ποσο καιρο?)
δεν μπορεις να πας σε ενα δικαστηριο κ να πεις "αν δεν ελεγε αυτα, εγω θα ημουν καλυτερα σημερα οικονομικα", ετσι αοριστα. πρεπει να προσδιορισεις ΠΩΣ και ΠΟΣΟ σε ζημιωσα.φαντασου οτι τα δικαστηρια δεν επιδικαζαν αποζημιωση για χαμενο εισοδημα σε ταξιτζηδες που εμεναν χωρις αμαξι για τις ταδε μερες που αυτο ηταν στο συνεργειο μετα απο ατυχημα οπου ηταν το θυμα, γιατι πολυ απλα δεν ηταν εγγυημενο οτι τις ταδε μερες θα ειχαν το τοσο εισοδημα που ειχαν κατα μ.ο. σε αντιστοιχες τοσες μερες μεχρι το ατυχημα.
Οποτε επιστρεφουμε στις βλαβες λογω "δυσφημησης", που το απαντησα.
θες ποσοτικο κ ποιοτικο δεικτη? Παρε: διανομη που εγω την εκανα με αυτοκινητο μεσα στη κινηση του πειραια σε 30 λεπτα, αυτος με το μηχανακι την εκανε σε 35. ελπιζω να σου κανει ως δεικτης efficiency το ποσο γρηγορα κανει μια διανομη ενας διανομεας...Κ γενικα καθυστερουσε πολυ, σε σχεση με αλλους, στις ιδιες διαδρομες κ διανομες.
θες αλλο? οταν πχ οι αλλοι υπαλληλοι κανουν Χ λαθη ανα Ψ παραγγελιες, αυτος κανει 2Χ. Σου κανει αυτο? κ πριν απαντησεις σε αυτα τα δυο, ξαναδιαβασε το β πιο πανω.
ΥΓ τελικα ουτε να πεις την αποψη σου για πρωην υπαλληλο οταν σου ζητηθει, ουτε καν να τον απολυσεις μπορεις σε αυτη τη χωρα. Τς τς τς...
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 08 Απρ 2016, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά