- Ωραίο χρώμα
- Εξοπλισμός
Μ΄ αρέσει
Dibs!
Οι φώτος είναι με τα αυτοκόλλητα του τελωνείου. Ελπίζω να εξακολουθεί να είναι έτσι το αμάξι μετά από 7.000χλμ που έχει.
Τώρα μεχρι το Πορτο χέλι μήπως σου σπάσει τα νευρα?
Deleted User 1 έγραψε:Εσύ ο από πάνω κάτσε καλά γιατί είσαι και γρήγορο πιστόλι.Dibs!
![]()

kostis20 έγραψε:Ωχ ωραίο το yaris.Ότι πρεπει για τη πόλη....
Τώρα μεχρι το Πορτο χέλι μήπως σου σπάσει τα νευρα?
Αυτό το ριμάδι αν δεν το οδηγήσω δεν θα καταλάβω ποτέ πως πάει. Μία το περιέργο κιβώτιο μία το υβριδικό της υπόθεσης και πραγματικά δεν μπορώ καθόλου να φανταστώ πως μπορεί να πηγαίνει στο δρόμο. Απ' την άλλη ότι Yaris έχει πέσει στα χέρια μου έχει έτσι μια εκνευριστική γραμμικότητα αλλά ανεβάζει χιλιόμετρα, ειδικά το 1.3.
Stefan , βάζω στοίχημα οτι αν yaris , τότε και η μάνα σου θα φάει ζόρι. Από την άλλη βέβαια θα φάει ψωμί ο λαμαρίνας της γειτονιάς από τα πλαϊνά γδαρσίματα που θα διορθώνει.
Γενικώς πάντως αυτή η κατηγορία μου κάνει super στα 4μ. Και χωράει σχεδόν παντού και κουβαλάει 4 άτομα άνετα.
Παντως καλυτερα να κοιτάξεις σε καινουριο αν πας προς τα εκει...
Αλλά κάνει διαφορά να κυκλοφορείς με κάτι στα 4 μέτρα σε σχέση με κάτι στα 4,60-4,80 και δε λέω μόνο για το παρκάρισμα. Κυκλοφορώ εδώ και χρόνια με 4,775 και δεν έχω πρόβλημα παρά μόνο σε κάτι τρομακτικά στενά στην Κυψέλη. Η διαφορά είναι ότι λόγω μήκους μπορείς να χωθείς καλύτερα, οι αλλαγές κατεύθυνσης και λωρίδας ολοκληρώνονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα (για την ίδια ταχύτητα) και η όλη εμπειρία είναι πιο χαλαρή. Και το πλάτος φυσικά βοηθάει κι αυτό. Αλλά μόλις περάσω τα 70-80 χλμ το μεγάλο μεταξόνιο και όλα τα άλλα (αναρτήσεις, εσωτερικές διαστάσεις, ηχομόνωση κλπ) προσφέρουν ποιότητα κύλισης που το μικρό απλά δεν μπορεί. Κι ας έχουν βελτιωθεί εντυπωσιακά τα μικρά σε σχέση με 20-30 χρόνια πριν.
sknipper έγραψε:. Η διαφορά είναι ότι λόγω μήκους μπορείς να χωθείς καλύτερα, οι αλλαγές κατεύθυνσης και λωρίδας ολοκληρώνονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα (για την ίδια ταχύτητα).
εισαι σιγουρος?
dimviii έγραψε:Εντελώς. Σκέψου,για ίδια ταχύτητα πχ 40χλμ όχι 120. Θέλεις να μετακινήσεις το αυτοκίνητο κατά μία λωρίδα, χωρίς να κάνεις τιμονιά (υποθέτω μπορεί κάποιος καλός να κάνει τριγωνομετρία και να βρει το πόσα μέτρα παραπάνω διαδρομή άρα χρόνο θέλει το μεγαλύτερο) και χωρίς καν να θέσω θέμα μεγαλύτερου κενού στη νέα λωρίδα. Δεν ξέρω πόσα δέκατα του δευτερολέπτου βγαίνει αλλά στην πράξη είναι απόλυτα αντιληπτή διαφορά όχι σαν χρόνος αλλά σαν μειωμένη ευελιξία και αυξημένη έννοια.sknipper έγραψε:. Η διαφορά είναι ότι λόγω μήκους μπορείς να χωθείς καλύτερα, οι αλλαγές κατεύθυνσης και λωρίδας ολοκληρώνονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα (για την ίδια ταχύτητα).
εισαι σιγουρος?