Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242735 Το είδα κι εγώ αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι για 2 χιλιάρικα αξίζει να πάρεις ένα τέτοιο μεταχειρισμένο ελάχιστων χιλιομέτρων. Σε αντίστοιχη περίπτωση μάλλον προτιμώ αυτό λόγω ηλιοροφής.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#242794 - Απέφυγε να βάλει φωτογραφία από μπροστά
- Ωραίο χρώμα
- Εξοπλισμός

Μ΄ αρέσει
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242798 Εσύ ο από πάνω κάτσε καλά γιατί είσαι και γρήγορο πιστόλι. :lol: Dibs! :rtfm:

Οι φώτος είναι με τα αυτοκόλλητα του τελωνείου. Ελπίζω να εξακολουθεί να είναι έτσι το αμάξι μετά από 7.000χλμ που έχει.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#242804 Ωχ ωραίο το yaris.Ότι πρεπει για τη πόλη....
Τώρα μεχρι το Πορτο χέλι μήπως σου σπάσει τα νευρα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Deleted User 1 έγραψε:Εσύ ο από πάνω κάτσε καλά γιατί είσαι και γρήγορο πιστόλι. :lol: Dibs! :rtfm:

Εικόνα
:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
kostis20 έγραψε:Ωχ ωραίο το yaris.Ότι πρεπει για τη πόλη....
Τώρα μεχρι το Πορτο χέλι μήπως σου σπάσει τα νευρα? :hmmm:

Αυτό το ριμάδι αν δεν το οδηγήσω δεν θα καταλάβω ποτέ πως πάει. Μία το περιέργο κιβώτιο μία το υβριδικό της υπόθεσης και πραγματικά δεν μπορώ καθόλου να φανταστώ πως μπορεί να πηγαίνει στο δρόμο. Απ' την άλλη ότι Yaris έχει πέσει στα χέρια μου έχει έτσι μια εκνευριστική γραμμικότητα αλλά ανεβάζει χιλιόμετρα, ειδικά το 1.3. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#242828 Πρέπει να το οδηγήσεις οπωσδήποτε. Γιατι αλλό να το πάρω εγω και να πηγαίνω Λιβαδειά που είναι μια ευθεία και άλλο να κατεβαίνεις Πόρτο Χέλι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#242864 Δε με εκπλήσσει που τα πουλάνε με τόσο λίγα χιλιόμετρα. Καταλάβανε κι αυτοί οτι η συγκεκριμένη κατηγορία αποτελείται από αυτοκίνητα γοργόνες. Ούτε στην πόλη κυκλοφορείς εύκολα λόγω πλάτους και νεκρών γωνιών , ούτε ταξίδι της προκοπής μπορείς να κάνεις σε Ελ. δρόμο πλην Αττικής οδού.
Stefan , βάζω στοίχημα οτι αν yaris , τότε και η μάνα σου θα φάει ζόρι. Από την άλλη βέβαια θα φάει ψωμί ο λαμαρίνας της γειτονιάς από τα πλαϊνά γδαρσίματα που θα διορθώνει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242869 Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός σε ότι αφορά τις διαστάσεις. Εγώ κυκλοφορώ με το Audi ανετότατα από Εξάρχεια/Κολωνάκι μέχρι Πειραιά/Τζάνειο. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ στη ζωή μου άλλο αυτοκίνητο, ούτε καν με τον καθρέφτη. Τώρα το να στο φάει άλλος δεν έχει να κάνει με τις διαστάσεις του αυτοκινήτου.

Γενικώς πάντως αυτή η κατηγορία μου κάνει super στα 4μ. Και χωράει σχεδόν παντού και κουβαλάει 4 άτομα άνετα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#242885 Πάντως το yaris το έχουν κάνει δύσχρηστο στο παρκάρισμα με κάτι πίσω κολώνες ΝΑΑΑ που δε βλέπεις Χριστό , για να πουλάνε μπλιμπλίκια park assist και πίσω κάμερες. Αν το πάρεις φτωχό χωρίς οθονούλες , την έκατσες.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#242886 Δεν ησουν αρνητικος σε Γιαρις; :hmmm:

Παντως καλυτερα να κοιτάξεις σε καινουριο αν πας προς τα εκει...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#242962 Δυστυχώς όλα τα αυτοκίνητα έχουν πιο παχιές κολώνες, πιο μικρά παράθυρα, οι εμπρός κολώνες είναι πολύ μπροστά και γενικά η ορατότητα πάσχει σε σχέση με τα παλιότερα. Όλα για λόγους ασφαλείας, ηχομόνωσης κλπ. Στις μικρές κατηγορίες το φαινόμενο είναι πιο έντονο.
Αλλά κάνει διαφορά να κυκλοφορείς με κάτι στα 4 μέτρα σε σχέση με κάτι στα 4,60-4,80 και δε λέω μόνο για το παρκάρισμα. Κυκλοφορώ εδώ και χρόνια με 4,775 και δεν έχω πρόβλημα παρά μόνο σε κάτι τρομακτικά στενά στην Κυψέλη. Η διαφορά είναι ότι λόγω μήκους μπορείς να χωθείς καλύτερα, οι αλλαγές κατεύθυνσης και λωρίδας ολοκληρώνονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα (για την ίδια ταχύτητα) και η όλη εμπειρία είναι πιο χαλαρή. Και το πλάτος φυσικά βοηθάει κι αυτό. Αλλά μόλις περάσω τα 70-80 χλμ το μεγάλο μεταξόνιο και όλα τα άλλα (αναρτήσεις, εσωτερικές διαστάσεις, ηχομόνωση κλπ) προσφέρουν ποιότητα κύλισης που το μικρό απλά δεν μπορεί. Κι ας έχουν βελτιωθεί εντυπωσιακά τα μικρά σε σχέση με 20-30 χρόνια πριν.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
sknipper έγραψε:. Η διαφορά είναι ότι λόγω μήκους μπορείς να χωθείς καλύτερα, οι αλλαγές κατεύθυνσης και λωρίδας ολοκληρώνονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα (για την ίδια ταχύτητα).

εισαι σιγουρος?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimviii έγραψε:
sknipper έγραψε:. Η διαφορά είναι ότι λόγω μήκους μπορείς να χωθείς καλύτερα, οι αλλαγές κατεύθυνσης και λωρίδας ολοκληρώνονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα (για την ίδια ταχύτητα).

εισαι σιγουρος?
Εντελώς. Σκέψου,για ίδια ταχύτητα πχ 40χλμ όχι 120. Θέλεις να μετακινήσεις το αυτοκίνητο κατά μία λωρίδα, χωρίς να κάνεις τιμονιά (υποθέτω μπορεί κάποιος καλός να κάνει τριγωνομετρία και να βρει το πόσα μέτρα παραπάνω διαδρομή άρα χρόνο θέλει το μεγαλύτερο) και χωρίς καν να θέσω θέμα μεγαλύτερου κενού στη νέα λωρίδα. Δεν ξέρω πόσα δέκατα του δευτερολέπτου βγαίνει αλλά στην πράξη είναι απόλυτα αντιληπτή διαφορά όχι σαν χρόνος αλλά σαν μειωμένη ευελιξία και αυξημένη έννοια.