Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By JBT
#241166 Το αμαξάκι είναι εξαιρετικό, όταν το οδήγησα με είχε ενοχλήσει απίστευτα το Α πίλαρ σε σημείο να το διαγράψω εντελώς από τη λίστα μου.

Και είχα πάει έτοιμος σχεδόν να αγοράσω ε (στο έμμεσο μέλλον)... :vava:
Άβαταρ μέλους
By g8777
rx8_drifter έγραψε:Είναι πραγματικό εργαλείο, αλλά ρε φίλε, 17k :dizzy:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικοί είναι οι χώροι όταν έχεις οικογένεια. Τα έδινα άνετα σε αυτή την τιμη και μέχρι 20 k θα ήταν στις 2-3 τελικές επιλογες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#241645 Παιδιά μπορεί να παίζεις μπάλα μέσα στο Jazz αλλά το αμάξι απευθύνεται σε soccer moms. Μπορεί να παίζω 5χ5 αλλά τη μάνα μου δεν τη λες και soccer mom. :lol: Αν ανατρέξετε στα αρχικά ποστ θα δείτε ότι το design είναι ψηλά σαν κριτήριο επιλογής, μην ξεχνάμε ότι πάμε να αντικαταστήσουμε 500αρακι και όχι κανένα ψυγείο με ρόδες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#241671 Γενίκευση...αλλά κατ' εμέ δεν υπάρχει και κανένα mainstream Γιαπωνέζικο που να παρουσιάζει ένα κάποιο ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#241684 Lancia Y να πάρεις εσύ. :x Καρυδότσουφλο από τα λίγα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#241691 Ισχύει. Αυτό γαμάει απλά το 1.4 εκτός του ότι δεν πάει, καίει κιόλας. Απ' την άλλη είναι και πολύ όμορφο και αξιοπρεπές οδηγικά και αρκετά ποιοτικό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#241696 Θες και να παει.
ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ.
Που να παει βρε Στεφαν; Κηφισιας και Κατεχακη; Μην μου πεις οτι η μανα σου θελει παντηλικια και κοντρες με το ιαπωνικο χρεπι του dimvii. :shifty:

Kαι σταματα την μυρλα με την βενζινη. Τσιπης; ΤΣΙΠΗΣ; :x

Περιμενω το απογευμα σκαναρισμενη την παραγγελια. Τελειωνε.

Ποπολαρος και αηδιες. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Deleted User 1 έγραψε:Ισχύει. Αυτό γαμάει απλά το 1.4 εκτός του ότι δεν πάει, καίει κιόλας. Απ' την άλλη είναι και πολύ όμορφο και αξιοπρεπές οδηγικά και αρκετά ποιοτικό.

Δεν καίει, διαφωνώ. Ο φίλος που το έχει είναι κάτω από 6 λτ/100, βέβαια αυτός είναι ταλέντο. Αλλά ακόμη κι εγώ είχα αρκετά κάτω από 10 λτ/100 όταν το είχα για 1-2 εβδομάδες. Μια χαρά είναι λοιπόν από κατανάλωση.
Και με 95 ίππους, είναι επίσης μια χαρά σαν επιδόσεις. Εγώ αν έψαχνα αυτοκίνητο πόλης, αυτό θ' αγόραζα (μεταχειρισμένο εννοείται). Αλλιώς κανένα 500 Αbarth.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Deleted User 1 έγραψε:Γενίκευση...αλλά κατ' εμέ δεν υπάρχει και κανένα mainstream Γιαπωνέζικο που να παρουσιάζει ένα κάποιο ενδιαφέρον.

Υπάρχουν, αλλά η μάρκα δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα προς το παρόν. :oops:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
REALZEUS έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Γενίκευση...αλλά κατ' εμέ δεν υπάρχει και κανένα mainstream Γιαπωνέζικο που να παρουσιάζει ένα κάποιο ενδιαφέρον.

Υπάρχουν, αλλά η μάρκα δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα προς το παρόν. :oops:

Σωστός! Το Μαζντα 2 δείχνει εξαιρετικό! Κυκλοφορούν 2-3 στο car αλλά είναι απλησίαστα από τιμή.

Anonymous Founder έγραψε:Δεν καίει, διαφωνώ. Ο φίλος που το έχει είναι κάτω από 6 λτ/100, βέβαια αυτός είναι ταλέντο. Αλλά ακόμη κι εγώ είχα αρκετά κάτω από 10 λτ/100 όταν το είχα για 1-2 εβδομάδες. Μια χαρά είναι λοιπόν από κατανάλωση.
Και με 95 ίππους, είναι επίσης μια χαρά σαν επιδόσεις. Εγώ αν έψαχνα αυτοκίνητο πόλης, αυτό θ' αγόραζα (μεταχειρισμένο εννοείται). Αλλιώς κανένα 500 Αbarth.

Το χει η μάνα του κουμπάρου μου. Κάει σταθερά γύρω στο 9 και δεν πάει εννοώ σε σχέση με τα τουρμπάκια που κοιτάω.
g8777 έγραψε:Θες και να παει.
ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ.
Που να παει βρε Στεφαν; Κηφισιας και Κατεχακη; Μην μου πεις οτι η μανα σου θελει παντηλικια και κοντρες με το ιαπωνικο χρεπι του dimvii. :shifty:

Kαι σταματα την μυρλα με την βενζινη. Τσιπης; ΤΣΙΠΗΣ; :x

Περιμενω το απογευμα σκαναρισμενη την παραγγελια. Τελειωνε.

Ναι ναι τσίπης...χθες έδωσα σε φίλο 280€ αποδείξεις βενζίνης Μαρτίου και τις 6 μέρες του μήνα είχα το Α3 Tdi. :dizzy:

Ναι βεβαίως και να πάει! Έχεις κάνει ποτέ το δρόμο της Επιδαύρου?? Πως θα πηγαίνω αέρα πατέρα εκεί?? :x Θες να κατεβαίνει στο εξοχικό ο Κυριακού με την 599 και να μην μπορώ να ακολουθήσω? :protest:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#241804 Στεφαν και σ είχα κ αλανι.... :(

Με την Λουκρητια τον Κυριακού θες πουλάκι μου κοντριτσες στο πουλμουρεισον; Πάρε παιδί μου την Astona την Martina αφού δεν έχει κύρος και γκαζι η Υ.
Απορώ δλδ που θα βρεις πιο ντηζαινατο μικρό εκτός από την Υ. :s_dunno