Και είχα πάει έτοιμος σχεδόν να αγοράσω ε (στο έμμεσο μέλλον)...
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
rx8_drifter έγραψε:Είναι πραγματικό εργαλείο, αλλά ρε φίλε, 17k
Αν ανατρέξετε στα αρχικά ποστ θα δείτε ότι το design είναι ψηλά σαν κριτήριο επιλογής, μην ξεχνάμε ότι πάμε να αντικαταστήσουμε 500αρακι και όχι κανένα ψυγείο με ρόδες.
Deleted User 1 έγραψε:Ισχύει. Αυτό γαμάει απλά το 1.4 εκτός του ότι δεν πάει, καίει κιόλας. Απ' την άλλη είναι και πολύ όμορφο και αξιοπρεπές οδηγικά και αρκετά ποιοτικό.
Deleted User 1 έγραψε:Γενίκευση...αλλά κατ' εμέ δεν υπάρχει και κανένα mainstream Γιαπωνέζικο που να παρουσιάζει ένα κάποιο ενδιαφέρον.
REALZEUS έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Γενίκευση...αλλά κατ' εμέ δεν υπάρχει και κανένα mainstream Γιαπωνέζικο που να παρουσιάζει ένα κάποιο ενδιαφέρον.
Υπάρχουν, αλλά η μάρκα δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα προς το παρόν.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν καίει, διαφωνώ. Ο φίλος που το έχει είναι κάτω από 6 λτ/100, βέβαια αυτός είναι ταλέντο. Αλλά ακόμη κι εγώ είχα αρκετά κάτω από 10 λτ/100 όταν το είχα για 1-2 εβδομάδες. Μια χαρά είναι λοιπόν από κατανάλωση.
Και με 95 ίππους, είναι επίσης μια χαρά σαν επιδόσεις. Εγώ αν έψαχνα αυτοκίνητο πόλης, αυτό θ' αγόραζα (μεταχειρισμένο εννοείται). Αλλιώς κανένα 500 Αbarth.
g8777 έγραψε:Θες και να παει.
ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ.
Που να παει βρε Στεφαν; Κηφισιας και Κατεχακη; Μην μου πεις οτι η μανα σου θελει παντηλικια και κοντρες με το ιαπωνικο χρεπι του dimvii.![]()
Kαι σταματα την μυρλα με την βενζινη. Τσιπης; ΤΣΙΠΗΣ;![]()
Περιμενω το απογευμα σκαναρισμενη την παραγγελια. Τελειωνε.
Θες να κατεβαίνει στο εξοχικό ο Κυριακού με την 599 και να μην μπορώ να ακολουθήσω?
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]