Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#235462 Έφυγαν κάποια off-topic μηνύματα.
Δεν χρειάζεται συνέχεια, εξαντληθηκε το θέμα. Mod
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#236104 Εδώ και κάποιες μέρες βλέπαμε τη Τζέσυ μας (λυκόσκυλο) να φουσκώνει επικίνδυνα. Στην αρχή θεωρούσαμε ότι ήταν από φαγητό, μετά βάρυνε πολύ, φούσκωσε ΠΟΛΥ η κοιλιά της μέχρι που σήμερα το πρωί τη πήρε ο αδερφός μου αγκαλιά και την πήγε στον κτηνίατρο. (Εδώ να πω ότι η σκύλα είχε στειρωθεί πριν χρόνια, με αφαίρεση μήτρας και όχι ωοθηκών, και ίσως αυτό να ήταν το λάθος) Την άνοιξαν, ο κτηνίατρος, η βοηθός (φοιτήτρια κτηνιατρικής) και ο αδερφός μου (πλαστικός χειρουργός, σε ανθρώπους όμως). Είχε δημιουργηθεί μια φλεγμονή στην ωοθήκη και σιγά σιγά μάζεψε πύον και έκανε μία τεράστια κύστη. Πλεόν η Τζέσυ είναι fit, τρώει, πίνει και μας κουνάει πάλι την ουρά της.

Έχω την εντύπωση πως ο αδερφός μου έχει τραβήξει κάποιες φωτό, αν τις έχει θα τις ανεβάσω με πάσα επιφύλαξη.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#236117 Το ειχε παθει και η δικια μας, πριν τη στειρωσουμε ομως, και ηταν ο λογος που τη στειρωσαμε αμεσα. Μια δεκαετια μετα ολα καλα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#237068 Επανήλθα με 2 φωτογραφίες, η κύστη ζύγιζε 4 κιλά και τα υγρά που είχε μαζέψει ήταν κάπου 11 λίτρα. Διάμετρος της κύστης κάπου 30 εκατοστά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ανοίξετε τις φωτογραφίες αν σιχαίνεστε, αν τρώτε, αν αηδιάζετε

Εικόνα

Εικόνα

Η πρώτη είναι η κύστη ατόφια, όπως αφαιρέθηκε και η δεύτερη είναι η κύστη ανοιγμένη στη μέση.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#240741 πανεμορφο! :inlove: βαλε και αλλες φωτο ρε Σταυρο !
Άβαταρ μέλους
By JimClark

ΕΠΙΣΚΕΥΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ.
ΤΙΜΑΙ ΦΙΛΙΚΑΙ

Τιμαι κάτσε καλά