Corto Maltese έγραψε:Διάφοροι Έντηδες υπερασπίζονταν το αιώνιο αδικημένο ταλέντο προκαλώντας την οργή των ορθά σκεπτόμενων αμερόληπτων φίλων του σπορ όπως εγώ
Το "οπως εγω" δεν αντεχες να μην το βαλεις ε;
Corto Maltese έγραψε:Για να βάλω το μέτρο τι θεωρώ "ορθά σκεπτόμενο αμερόληπτο φίλο του σπορ"
lel
Corto Maltese έγραψε:Για να βάλω το μέτρο τι θεωρώ "ορθά σκεπτόμενο αμερόληπτο φίλο του σπορ"
Μετρο συγκρισης και σημειο αναφορας για τους οδηγους της F1 ο Αλονσο. (Αυτος μαλλον ειναι)
Μετρο συγκρισης και σημειο αναφορας για τους ορθά σκεπτoμενους αμεροληπτους φιλαθλους της F1 ο Corto Maltese...
Καταγραφεται...
). Για το πρώτο είναι ο εκάστοτε Νο1 της Φερράρι. Δηλαδή τώρα ο Αλόνσο, αύριο ο Φέτελ, πριν τον Αλόνσο ο Μάσσα, πριν το Μάσσα, ο Σουμάχερ κλπ
Senna, Prost, Balestre, τρακάρισμα, σμπρώξιμο από κριτές, ακύρωση, ποιον ευνοούσε η Honda, ποιος ήταν το αγαπημένο παιδί του Dennis.
Άνετα γεμίζουμε 20 σελίδες.
Και έχει και episode 2: Η επιστροφή του Τζεντάι. Same place, next year.

ripper έγραψε:Και έχει και episode 2: Η επιστροφή του Τζεντάι
Η επιστροφή του (των) Τζεντάι ήταν Episode VI
Όλο κάτι τέτοια λάθη κάνετε και μετά θέλετε να μας πείσετε για τον Raikkonen...
Yugo προφανώς και σέβομαι την άποψή σου και ξέρω ότι δεν την γράφεις για να τρολάρεις
Αλλά έχω μια διαφορετική άποψη, ίσως γιατί φοράω οπαδικά γυαλιά (και μου πάνε και πολύ
)http://www.youtube.com/watch?v=Ohbnzz5KMj0
mikeerfol έγραψε:Να μάθουμε και ποιος μάτιασε τον Hamilton το 2011
o Ματιάτσης
sparticle έγραψε:Η επιστροφή του (των) Τζεντάι ήταν Episode VI![]()
Τι να κάνουμε κύριος, δεν βγαίναν έξι τα επεισόδια και "η επίθεση των κλώνων" δεν κολλούσε ούτε με ούχου.
Για Χουλκ: Για μένα καλά (θα) κάνει και φεύγει. Ποτέ δεν πήρε μια ευκαιρία και ποτέ δεν θα την πάρει.