Τι εννοεις οτι εξαρτασαι απο το ρουτερ του παροχου;
Asimov έγραψε:@Qsis
Να υποθέσω ότι εξαρτάσαι πλέον από το router που σου δίνουν;
εννοείς αν μπορείς να βάλεις άλλο; λογικά μπορείς αλλά αυτά που δίνουν είναι αξιοπρεπή
το ότι έχουν ένα μοντέλο και για τις δύο περιπτώσεις μου φαίνεται γίνεται για λόγους πρακτικότητας και αν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις τη γραμμή σου να μη σου αλλάζουν πάλι
ο οτέ πάντως για 50αρα θέλει +13-14€ , έβαλε φίλος μου πρόσφατα που είναι στη περιοχή σου

Παιχνίδια έχω να παίξω 20 χρόνια, τα βαριέμαι αφόρητα
Για το router αναρωτιέμαι αν μπορώ να βάλω δικό μου. Κωδικούς κλπ. δε μου δώσανε, τους πήρε αυτόματα.
το έχω κάνει (όταν είχα adsl) , αλλά είναι ανούσια ταλαιπωρία
μία άλλη λύση που έχει κάνει φίλος (και ίσως πιο φθηνή) αν έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το απλό router είναι να πάρεις ένα access point και να έχεις το ρουτερ του παρόχου απλά να δίνει ιντερνετ στο access point
νομίζω το ίδιο έχουν κάνει και στην εταιρεία του που έχουν πολλά pc
των παρόχων πάντως είναι plug n play και χαίρομαι πολύ για αυτό
Βέβαια η κουβέντα είναι προς το παρόν φιλολογική, απλά δεν μου αρέσει να περιορίζομαι.
Γιατί εμένα δε μου δώσανε ups και όταν τους ρωτησα μου είπαν "τι το θες, αφού άμα πέσεις το ρεύμα δε θα χει ούτε η καμπίνα".... Για κλωτσιές
< >
Είμαι με την 6αρα και βλέπω κάτι 20αρες+... Ούτε στα όνειρά μου...
Amen and a-women!

QsisVTS έγραψε:vdsl σου δίνουν στη περιοχή σου;
Εμένα?
καλό...
Μένω στα περίχωρα του Βόλου και μάλιστα στα όρια του σχεδίου πόλεως. Όταν ήρθε ΟΤΕτζής (γιατί συγχρόνιζα στα 4) μου είπε ότι με σύνδεσε σε 9αρι προφίλ, το μέγιστο στην περιοχή μου. Επίσης μου είπε ότι το δίκτυο που έρχεται σε μένα απ' το ΚΑΦΑΟ είναι γτπ...
Φίλος μου που είναι πιο κοντά στο κέντρο του ΟΤΕ της περιοχής συγχρονίζει στα 10-12...
Amen and a-women!

δε ξέρω βέβαια ποια είναι τα σχέδια για την υπόλοιπη ελλάδα
Το καντηλακι