Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#239668 Αυτό δηλαδή λέτε να δουλέψει;

@Qsis
Να υποθέσω ότι εξαρτάσαι πλέον από το router που σου δίνουν;
Άβαταρ μέλους
By gakost
#239677 Τα powerline δουλευουν καλα εφοσον τα ηλεκτρικα στο σπιτι σου ειναι φυσιολογικα και δεν εχεις εκει θεμα πχ μη γειωμενη πριζα. Επισης για παιχνιδια να ξερεις θα σου αυξησει το ping. κατα τα αλλα για το πολυμπριζο δεν ειναι θεμα οπως σωστα σου προτειναν πιο πανω βαζεις το powerline στην πριζα και το πολυμπριζο πανω στο powerline.

Τι εννοεις οτι εξαρτασαι απο το ρουτερ του παροχου;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Asimov έγραψε:@Qsis
Να υποθέσω ότι εξαρτάσαι πλέον από το router που σου δίνουν;

εννοείς αν μπορείς να βάλεις άλλο; λογικά μπορείς αλλά αυτά που δίνουν είναι αξιοπρεπή

το ότι έχουν ένα μοντέλο και για τις δύο περιπτώσεις μου φαίνεται γίνεται για λόγους πρακτικότητας και αν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις τη γραμμή σου να μη σου αλλάζουν πάλι

ο οτέ πάντως για 50αρα θέλει +13-14€ , έβαλε φίλος μου πρόσφατα που είναι στη περιοχή σου
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 30 Μαρ 2016, 11:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#239681 Καινούργιο είναι το διαμέρισμα σε καινούργια πολυκατοικία, 6 ετών, χωρίς προβλήματα στα ηλεκτρικά μέχρι τώρα :hmmm:
Παιχνίδια έχω να παίξω 20 χρόνια, τα βαριέμαι αφόρητα :lol:
Για το router αναρωτιέμαι αν μπορώ να βάλω δικό μου. Κωδικούς κλπ. δε μου δώσανε, τους πήρε αυτόματα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#239682 Όντως, για 50αρα 37-38 ευρώ νομίζω βγαίνει. Θα βάλω όταν με το καλό πέσουν κι άλλο οι τιμές. Τώρα, με την αυξημένη ταχύτητα, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#239683 μπορείς, απλά πρέπει να βρεις τους κωδικούς σου (good luck with that, αν και θα τους βρεις στο τέλος), και μετά να περνάς εσύ χειροκίνητα dns και λοιπές παπαριές

το έχω κάνει (όταν είχα adsl) , αλλά είναι ανούσια ταλαιπωρία

μία άλλη λύση που έχει κάνει φίλος (και ίσως πιο φθηνή) αν έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το απλό router είναι να πάρεις ένα access point και να έχεις το ρουτερ του παρόχου απλά να δίνει ιντερνετ στο access point

νομίζω το ίδιο έχουν κάνει και στην εταιρεία του που έχουν πολλά pc

των παρόχων πάντως είναι plug n play και χαίρομαι πολύ για αυτό
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 30 Μαρ 2016, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#239685 Θα ήθελα καλύτερο σήμα στη βεράντα και δεν θέλω να έχω 850 συσκευές, γι' αυτό το λέω. Ήδη έχω προσθέσει στο σύστημα και ένα mini ups που μου στείλανε από τον ΟΤΕ επειδή με γυρίσανε σε voip (το οποίο υποθέτω ότι θα τα φτύσει σε 1-2 χρόνια).
Βέβαια η κουβέντα είναι προς το παρόν φιλολογική, απλά δεν μου αρέσει να περιορίζομαι.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#239686 Σε κέντρο κουμπωνεις ε;
Γιατί εμένα δε μου δώσανε ups και όταν τους ρωτησα μου είπαν "τι το θες, αφού άμα πέσεις το ρεύμα δε θα χει ούτε η καμπίνα".... Για κλωτσιές

< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#239688 Δεν μου κάνει καλό αυτό το θέμα...
Είμαι με την 6αρα και βλέπω κάτι 20αρες+... Ούτε στα όνειρά μου... :rant:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#239689 Πλέον παίρνω από καμπίνα στη γωνία του τετραγώνου, γι' αυτό και η αύξηση της ταχύτητας, αλλά αυτό που λες ισχύει. Κάπου διάβαζα βέβαια ότι θα εξοπλίσουν και τις καμπίνες.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#239690 vdsl σου δίνουν στη περιοχή σου;
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
QsisVTS έγραψε:vdsl σου δίνουν στη περιοχή σου;

Εμένα? :svivhaha: :s_biggrin :s_rofl :s_wacko

καλό...

Μένω στα περίχωρα του Βόλου και μάλιστα στα όρια του σχεδίου πόλεως. Όταν ήρθε ΟΤΕτζής (γιατί συγχρόνιζα στα 4) μου είπε ότι με σύνδεσε σε 9αρι προφίλ, το μέγιστο στην περιοχή μου. Επίσης μου είπε ότι το δίκτυο που έρχεται σε μένα απ' το ΚΑΦΑΟ είναι γτπ...
Φίλος μου που είναι πιο κοντά στο κέντρο του ΟΤΕ της περιοχής συγχρονίζει στα 10-12...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#239693 τότε υπομονή να βάλουν νέες καμπίνες, δεν υπάρχει άλλη λύση

δε ξέρω βέβαια ποια είναι τα σχέδια για την υπόλοιπη ελλάδα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#239694 Και μας το σπιτι πιανει δημο Αθηναιων. Οχι δημο Γαλατσιου. Γιατι κατι ακουστηκε οτι το Γαλατσι θα αναβαθμιστει σε vdsl σιγα σιγα :rant: :rant:

Το καντηλακι :s_mad