Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι ποιο πρόγραμμα να κατεβάσω μέσω τόρρεντ για hdr που θέλω να δοκιμάσω και κυρίως για να κάνω πιο σταθερά τα βίντεο.
] οπότε.. αναμένουμε εντυπώσεις!
MIXOStsi έγραψε:Αυτή
με ή και χωρίς αυτά (εκτός απ' το wide angle lens)
Την έχω. Αν θες κάτι, ρώτα...
OIS και χειρισμό χωρίς pc, ξέχνα τα... Δεν πάνε με το διακριτικό του θέματος...
ΥΓ: Γενικά τσέκαρε το κανάλι του για Dash Cams. Πιστεύω θα βρεις αυτό που θες.
avel έγραψε:Κατοχος mobius κι εγω και εχω να γραψω μονο καλα λογια.
Η ποιοτητα του video ειναι εκπληκτικη, ειδικα στην ημερα. Ειναι καλυτερη απο την Contour Roam HD μου.

στο βίντεο με την παρουσίαση της κάμερας που έβαλες η ποιότητα εικόνας είναι παραπάνω από άριστη και αυτό είναι που με κάνει κάπως επιφυλακτικό...
προσωπικά τη θέλω κυρίως για βιντεάκια από ποδήλατο και μοτο...
liostemi έγραψε: στο βίντεο με την παρουσίαση της κάμερας που έβαλες η ποιότητα εικόνας είναι παραπάνω από άριστη και αυτό είναι που με κάνει κάπως επιφυλακτικό...

Χρήστος Λάππας έγραψε:επόμενος εξοπλιστικος στόχος
Ένας 70-200 που χωράει στην τσέπη!
egobrain έγραψε:η κομπακτ μου εχει πλεον 2 κηλιδες που αποτυπωνονται σε καθε φωτογραφια που βγαζω.
θελει προδερμ ή με παιρνει να δοκιμασω με το πανακι των γυαλιων;bibendum έγραψε:γραφτο και στο πιο ειδικο θεμα περι καμερων για πιο ειδικη απαντηση. υποθετω οτι θελει ανοιγμα κ ισως το πανακι να μην ειναι αρκετο
MIXOStsi έγραψε:liostemi έγραψε: στο βίντεο με την παρουσίαση της κάμερας που έβαλες η ποιότητα εικόνας είναι παραπάνω από άριστη και αυτό είναι που με κάνει κάπως επιφυλακτικό...
Αυτή είναι η ποιότητα. Μπορεί και λίγο καλύτερη με τα firmware updates...
Αν κάνεις υπομονή μέχρι αύριο, κάτι θα κάνω
egobrain έγραψε:η κομπακτ μου εχει πλεον 2 κηλιδες που αποτυπωνονται σε καθε φωτογραφια που βγαζω.
θελει προδερμ ή με παιρνει να δοκιμασω με το πανακι των γυαλιων;

Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]