Εφόσον είπες ρε ηλίθιε ότι θα δώσεις feedback, κούνα τα κουλά σου και γράψε δυο αράδες, έστω και τυπικέςΘέλω ειλικρινά κάποια στιγμή απλά να κατέβω για τρολαριστική συνέντευξη μόνο και μόνο για να γαμοσταυρίσω κάποιον.
Εφόσον είπες ρε ηλίθιε ότι θα δώσεις feedback, κούνα τα κουλά σου και γράψε δυο αράδες, έστω και τυπικές
Deleted User 1 έγραψε:Ήταν και το 3ημερο στη μέση...άστο 2-3 μέρες και προς το τέλος της βδομάδας πάρτους.
rx8_drifter έγραψε:
Θέλω ειλικρινά κάποια στιγμή απλά να κατέβω για τρολαριστική συνέντευξη μόνο και μόνο για να γαμοσταυρίσω κάποιον.

QsisVTS έγραψε:νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να κηρύξω παύση εργασιών για σήμερα
βαρέθηκα
Deleted User 1 έγραψε:Θα συμφωνήσω με Κιούση. Ωραία ιδέα. Το κάνω κι εγώ πολλάκις αλλά μετά καθομαι κάτι άλλες μέρες 12ωρο για να συμμαζέψω την κατάσταση.
QsisVTS έγραψε:είσαι πολύ δυνατός διμικ, οφείλω να το παραδεχτώ
εντάξει εμένα αν δε μου ελέγξει κανείς τη πρόοδό μου τις επόμενες μέρες μπορώ να κάνω catch up μέχρι το τέλος της εβδομάδας, απλά τώρα είμαι στη φάση που δε μπορώ να βάλω το κεφάλι κάτω να κάνω κάποια πράγματα και αν το κάνω με το ζόρι θα κάνω λάθη, οπότε θα αυτοψυχαγωγηθώ μιας και έμεινα μόνος
και τρέχεις να προλάβειςmarkvag έγραψε:rx8_drifter έγραψε:
Θέλω ειλικρινά κάποια στιγμή απλά να κατέβω για τρολαριστική συνέντευξη μόνο και μόνο για να γαμοσταυρίσω κάποιον.
Σου έχω 2-3 επαφές άμα θέλεις...![]()
![]()
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]