Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#239325 Ρε πστ, αυτή ηαπαλεψιά και ο αντιεπαγγελματισμός των ελληνικών εργοδοτών μου γυρίζει τ άντερα. :s_hang Εφόσον είπες ρε ηλίθιε ότι θα δώσεις feedback, κούνα τα κουλά σου και γράψε δυο αράδες, έστω και τυπικές

Θέλω ειλικρινά κάποια στιγμή απλά να κατέβω για τρολαριστική συνέντευξη μόνο και μόνο για να γαμοσταυρίσω κάποιον. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#239333 Το θέμα είναι πως από αυτά που μου είπαν δεν περιμένω απλά feedback.
Αυτό δεν θα με ένοιαζε.
Στην ουσία περιμένω να μου πουν να ξεκινήσω σύμφωνα με αυτούς.
Γενικά η δουλειά, χωρίς να είναι κάτι τρομερό, είναι τόσο καλύτερη από την τωρινή που δεν θέλω να το αφήσω έτσι.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#239342 Γενικα κρατα μικρο καλαθι σε οτι λενε.

Ο αλλος μου πε μετα απο 2 κλησεις στο skype "μ ενδιαφερει να συνεργαστουμε, ειχαμε μιλησει για λεφτα αλλα θελω να πας στην Αθηνα να συναντησεις την ομαδα και τα παιδια που δουλευουν εκει και ειναι στο χερι σου αν θα δουλεψεις μαζι μας η οχι".

Πηγα Αθηνα και εκει συνειδητοποιησα οτι προκειτε για μια συνεντευξη απο την αρχη απλα μ εναν αλλον. Μετα απο μια ωρα μου λεει οκ αν πανε καλα τα πραγματα θα κανουμε αλλη μια συνετευξη. Αφου εκει σιγουρευτηκα οτι με δουλευουν, του πα οτι δεν μ ενδιαφερει η δουλεια καθολου αν προκειτε για λεφτα λιγοτερα απο αυτα που τους ειπα και επισης αν με καλεσουν για Αθηνα παλι δεν θα μπορεσω να ερθω αλλα αν θελουν κατι μονο skype. Μετα απο ενα μηνα δεχτηκα ενα μαιλ για να συνεχισουμε την κουβεντα αλλα ειχα ηδη βρει δουλεια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#239343 Αν δεν έχεις μπλέξει με ΠΟΛΥ μαλάκες, το πιθανότερο είναι να έπεσες σε περίπτωση που απλά πήραν προτεραιότητα άλλα ζητήματα. Ήταν και το 3ημερο στη μέση...άστο 2-3 μέρες και προς το τέλος της βδομάδας πάρτους.

Δυστυχώς πάντως έχω άπειρα παραδείγματα που έχει τύχει να περιμένουν μια απλή ημερομηνία έναρξης κι αυτή να μην έρχεται ποτέ. Το απεύχομαι ολόψυχα για την περίπτωσή σου φυσικά αλλά δεν θα μου κάνει και εντύπωση να συμβεί.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Deleted User 1 έγραψε:Ήταν και το 3ημερο στη μέση...άστο 2-3 μέρες και προς το τέλος της βδομάδας πάρτους.

Αυτό σκέφτηκα πρώτα είναι η αλήθεια.
Πάντως ένα τηλέφωνο έστω και στο τέλος της βδομάδας θα το κάνω.
Άλλωστε αν είναι να μην με πάρουν δεν θα χάσω και τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
rx8_drifter έγραψε:
Θέλω ειλικρινά κάποια στιγμή απλά να κατέβω για τρολαριστική συνέντευξη μόνο και μόνο για να γαμοσταυρίσω κάποιον. :adminpower:

Σου έχω 2-3 επαφές άμα θέλεις... :shifty: :ninja: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να κηρύξω παύση εργασιών για σήμερα :hmmm:

βαρέθηκα

σχόλασα ήδη από τις 14:30 και δεν είμαι ΔΥ...beat that :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#239388 είσαι πολύ δυνατός διμικ, οφείλω να το παραδεχτώ

εντάξει εμένα αν δε μου ελέγξει κανείς τη πρόοδό μου τις επόμενες μέρες μπορώ να κάνω catch up μέχρι το τέλος της εβδομάδας, απλά τώρα είμαι στη φάση που δε μπορώ να βάλω το κεφάλι κάτω να κάνω κάποια πράγματα και αν το κάνω με το ζόρι θα κάνω λάθη, οπότε θα αυτοψυχαγωγηθώ μιας και έμεινα μόνος
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:Θα συμφωνήσω με Κιούση. Ωραία ιδέα. Το κάνω κι εγώ πολλάκις αλλά μετά καθομαι κάτι άλλες μέρες 12ωρο για να συμμαζέψω την κατάσταση.

εγώ έχω το κακό (που βασικά δεν είναι κακό κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ήμουν εργοδότης), ότι αν χρειαστεί να κάτσω 12ωρο θα πρέπει να δώσω εξηγήσεις γιατί δεν έκανα τη δουλειά μου στην ώρα της (η οποία βέβαια αυξάνεται διαρκώς αλλά αυτό δε το λέμε)
επίσης τις λίγες φορές που έκατσα 12ωρα από την ένταση έκανα 3-4 μέρες να συνέλθω μετά

μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις δικαιολογούμαστε και αν θέλουμε να κάνουμε μαζεμένη δουλειά μπορεί να πάμε πιο νωρίς το πρωί που δε θα μας πάρουν χαμπάρι

αν το απόγευμα δε φύγουμε 5 θα αρχίσουν οι ερωτήσεις και μπινελίκια περί ανικανότητας

από τη μία αγχωτικό μιας και θεωρητικά πρέπει στο 8ωρο σου να δουλεύεις (χωρίς να προλαβαίνεις να κατουρήσεις) και όχι να σκέφτεσαι ότι έχεις μέχρι τα μαύρα μεσάνυχτα και κααααποια στιγμή θα τα κάνεις, από την άλλη ξέρεις ότι στο 80% των περιπτώσεων θα φύγεις στην ώρα σου

και λέω 80 και όχι 99 γιατί συχνά κάποιος !#$!@#$ θα θυμηθεί κάτι και θα με πάρει λίγο πριν σχολάσω και εκεί δε μπορείς να τον αφήσεις έτσι και να του πεις φεύγω
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 29 Μαρ 2016, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:είσαι πολύ δυνατός διμικ, οφείλω να το παραδεχτώ

εντάξει εμένα αν δε μου ελέγξει κανείς τη πρόοδό μου τις επόμενες μέρες μπορώ να κάνω catch up μέχρι το τέλος της εβδομάδας, απλά τώρα είμαι στη φάση που δε μπορώ να βάλω το κεφάλι κάτω να κάνω κάποια πράγματα και αν το κάνω με το ζόρι θα κάνω λάθη, οπότε θα αυτοψυχαγωγηθώ μιας και έμεινα μόνος

άσε με παραδέχεσαι αύριο που θα βαρέσω κανένα 8 πρωί με 9 το βράδυ πάλι χωρίς διάλειμμα :lol:

εσείς με τον συγκεκριμένο όγκο δουλειάς είστε τυχεροί γιατί μπορείτε να την προγραμματίσετε ανάλογα, εμείς που είμαστε και On call πέρα από την συγκεκριμένη δουλειά και μπορεί να σκάσει το οτιδήποτε ουρανοκατέβατο και να κάνεις 2 μέρες να σχολάσεις τραβάμε περισσότερο ζόρι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#239398 κοίτα... ο όγκος δουλειάς είναι συγκεκριμένος και ευτυχώς αρκετά τυποποιημένος οπότε μπορείς να προγραμμάτισεις κρίνοντας μόνος σου

όμως υπάρχουν και τα έκτακτα και το κακό με μας είναι ότι μπορεί να σε ενοχλήσουν πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι για πολλά και διαφορετικά πράγματα και δε ξέρεις τι θα σου σκάσει

δηλαδή ξεκινάς και λες θα πάω σήμερα να κάνω αυτό και αυτό (έχεις την ελευθερία να το προγραμματίσεις όσο βέβαια είσαι μεσα στις προθεσμίες), αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι έχει πάει μία και είσαι τόσες ώρες στο τηλέφωνο να ασχολείσαι με άσχετα και τη δουλειά που ήθελες δεν την έκανες :dizzy: και τρέχεις να προλάβεις

βέβαια αυτά λίγο πολύ μαθαίνεις να τα διαχειρίζεσαι με το καιρό.. και όσο δεν αφήνεις πράγματα τελευταία στιγμή είσαι οκ, επίσης πολλές φορές έχεις να πας σε δουλειές έξω που μπορεί να μη σου κάτσουν ή να μην τις τελειώσεις την ώρα που θες (με το δημόσιο ειδικά)

το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν πελάτες που δεν κατανοούν ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου και ότι έχεις κι άλλους να εξυπηρετήσεις, αλλά φυσικά κάτι τέτοιο δε μπορείς να τους το πεις

υπάρχουν άτομα που όταν θέλουν κάτι πρέπει να κόψεις το κώλο σου εκείνη την ώρα, ή αν θέλουν κάτι οι εργοδότες σου τα παρατάς όλα και ασχολείσαι με αυτό

απλά είναι πολλοί αυτοί που μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα σε μια μέρα, αυτό είναι το κακό γιατί κατά τα άλλα όπως έχω ξαναπεί δεν είναι και κάτι σπουδαίο , το να χειρίζεσαι τα καπρίτσια του καθενός είναι το πρόβλημα είτε μιλάμε για το αφεντικό σου, είτε για συναδέλφους, είτε για πελάτες, είτε για τους υπαλλήλους τους, είτε ακόμα και για το περαστικό που ήρθε να ρωτήσει κάτι ή να του κάνεις μια δουλειά

αν είχα 10-20 άτομα να συναναστρέφομαι θα ήμουν ίσως πιο ήσυχος, αλλά εντάξει θέμα συνήθειας είναι όλα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
markvag έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:

Σου έχω 2-3 επαφές άμα θέλεις... :shifty: :ninja: :whistlink:

Ύπουλο σκουλικι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#239425 δίνω support σε 260 άτομα και περιγράφεις την καθημερινότητα μου, μόνο που δεν έχω μόνο αυτό, έχω τα προσωπικά του κάθε διευθυντή, τα γενικά τεχνικά (αναβαθμίσεις, επιθεωρήσεις-έλεγχοι από εξωτερικό) και μετά αρχίζουν τα ξαφνικά προβλήματα που απλά βάζεις τα πόδια στους ώμους.

Το καλό είναι ότι υπάρχει συνεννόηση και καλό team με καλό chief οπότε μέσα από λίγο τρέλα και χαβαλέ βγαίνει η καθημερινότητα χωρίς άγχος. Δεν ξέρω αν βέβαια έχει αρχίσει να μετράει η εμπειρία γιατί υπολόγιζα προχθές ότι κλείνω σχεδόν 8 χρόνια εργασίας με τα 5 στην ίδια εταιρεία.

έφαγα το 1/4 του δρόμου για την σύνταξη :s_wacko