Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#238116 Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι genetically predisposed να τους αρέσει οποιοδήποτε Yaris

.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Deleted User 1 έγραψε:Το κακό με το Opel ρε γαμωτο είναι οτι σε όποια γυναίκα το χω δείξει, τρώει άκυρο.

Καιιιιιι.....?
Άβαταρ μέλους
By GTS
#238118 Για την κατηγορια το Yaris θα επρεπε να λεγεται Lexus Yaris γιατι είναι αρκετα προσεγμενο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#238120 Το 1.33 με τα 99hp σε style plus το βλέπω αρχική στο site τους στα 16 και κάτι ψιλά. Είναι υπέρ πλήρες αλλά υστερεί πολύ σε επιδόσεις σε σχέση με τα μικρά τουρμπακια.

Τώρα μάλιστα εδώ Σαλονικα που είμαι, έχω νοικιάσει ένα Clio TCe και αυτά τα μοτερακια είναι λουκούμι για την πόλη.

JasonLouk έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Το κακό με το Opel ρε γαμωτο είναι οτι σε όποια γυναίκα το χω δείξει, τρώει άκυρο.

Καιιιιιι.....?

Και στα παπαρια μας όσο δεν πάει αλλά ξέρεις έτσι για την ιστορία...
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 25 Μαρ 2016, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Deleted User 1 έγραψε:Σ ευχαριστώ Κωστή αλλά να πω την αλήθεια φοβάμαι να πάρω ξένο αμάξι για τέτοιο σκοπό. Δεύτερα έχω ραντεβού να οδηγησω το 208 και μετά θανπαω Σφακιανακη να δω και το Opel.

Το κακό με το Opel ρε γαμωτο είναι οτι σε όποια γυναίκα το χω δείξει, τρώει άκυρο. Μάλιστα αντί και των δύο προτιμούν Yaris. :dizzy: Σχεδιαστικα πάντα.

Η πρωην μου πηρε ΚΑΙ Κορσα ΚΑΙ Γιαρις. (το Γιαρις βεβαια ειναι το αθλιο χιλιαρι αλλα κλαην. :sleep: )
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#238143 Σε αυτα τα χρηματα για καλο εξοπλισμο και τουρμπο, θα ελεγα να ριξετε μια ματια και στο C3. Σε σχεση με clio- fiesta θα ειναι πιο φιλικο για μεγαλης ηλικιας ανθρωπους λογω μεγαλων παραθυρων, εχει καλο χωρο αποσκευων και οι τιμες ειναι φυσιολογικες.. Το μονο κακο οτι δε βγαινει σε αυτοματο με τον δυνατο κινητηρα, κατα τ'αλλα φαινεται τιμια επιλογη.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
belgarion έγραψε:Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι genetically predisposed να τους αρέσει οποιοδήποτε Yaris

+1

Είναι ο συνδυασμός του "είναι μικρό και άρα γλυκούλι" και "ο μπαμπάς είπε ότι το τογιότα είναι καλό".
Άβαταρ μέλους
By elteo
funkyreverend έγραψε:
belgarion έγραψε:Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι genetically predisposed να τους αρέσει οποιοδήποτε Yaris

+1

Είναι ο συνδυασμός του "είναι μικρό και άρα γλυκούλι" και "ο μπαμπάς είπε ότι το τογιότα είναι καλό".

+όλες οι σχολές οδήγησης Yaris έχουν.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#238167 Και μένα περισσότερο μου αρέσει το Yaris.
Αν είχε και τον καινούριο 1.2 turbo θα ήταν μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
funkyreverend έγραψε:

+1

+ 1 H toyota βγάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα! :rtfm: :svivhaha: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
elteo έγραψε:
funkyreverend έγραψε:

+1

+όλες οι σχολές οδήγησης Yaris έχουν.

Και για αυτόν τον λόγο οι νέοι δεν αγαπούν πλεον τα αυτοκίνητα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#238338 Το corsa ήταν και είναι ατσούμπαλο ιδίως στο πλάϊ. Το προηγούμενο yaris (προ facelift ) ήταν καλύτερο αλλά και το τωρινό αν δεις τη μούρη του από μακριά (100m) θα εκπλαγείς ευχάριστα, αν και τώρα δε νομίζω οτι θα το αγόραζα.
Εμφανισιακά τα μόνα που μου κάνουν κλικ στην κατηγορία των μή premium είναι τα Γαλλικά , 208 και clio ..άντε και το punto.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
NickTG έγραψε:Και μένα περισσότερο μου αρέσει το Yaris.

+1

...θα ηταν μακραν η καλυτερη προταση στα supermini...και με το 1.3 / 100ps παλι μια χαρα ειναι για οσους εχουν μαθει με ατμοσφαιρικα μοτερ που θελουν ξεζουμισμα, (και παραπανω καυσιμο, αν και οχι σε απαγορευτικα επιπεδα...) αλλα οσο να ναι τα νεα μικρα τουρμπακια, δινουν αλλη αισθηση αλλα και μεγαλυτερη ασφαλεια-αυτοπεποιθηση στις ρεπριζ/ταχυτατα προσπερασματα...

Σχετικο-ασχετο με την κουβεντα, εριχνα μια ματια σε διαμορφωση-εξοπλισμο για το Corsa, και απ' οτι ειδα, φωτα xenon δεν παρεχονται -στην Μπανανια αυτα, γιατι στην Γερμανικη ιστοσελιδα υπαρχουν...- ουτε ως εξτρα, ουτε καν σε καποιο πακετο, ακομα και στην ακριβοτερη "sport" εκδοση που εισαγεται... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#238501 Δεν εχει κανενα νοημα η ατμοσφαιρα πλεον σ αυτες τις κατηγοριες, απο τη στιγμη που ειναι τοσο προσιτα τα μικρα τουρμπακια.

Το TCe που αναφερω παραπανω γραφει ενα effortless 6.3lt σε χρηση εντελως αστικη και πολυ κινηση. Στην ιδια χρηση το 500αρακι θα εγραφε ξερο 7αρι και θα σου βγαζε και την ψυχη στα ανεβοκατεβασματα ενω το Ρενω του πετας μια 3η και τραβαει απο 1400σαλ.

<+
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Κίκιζας . έγραψε:
NickTG έγραψε:Και μένα περισσότερο μου αρέσει το Yaris.

+1

...θα ηταν μακραν η καλυτερη προταση στα supermini...και με το 1.3 / 100ps παλι μια χαρα ειναι για οσους εχουν μαθει με ατμοσφαιρικα μοτερ που θελουν ξεζουμισμα, (και παραπανω καυσιμο, αν και οχι σε απαγορευτικα επιπεδα...) αλλα οσο να ναι τα νεα μικρα τουρμπακια, δινουν αλλη αισθηση αλλα και μεγαλυτερη ασφαλεια-αυτοπεποιθηση στις ρεπριζ/ταχυτατα προσπερασματα...

Σχετικο-ασχετο με την κουβεντα, εριχνα μια ματια σε διαμορφωση-εξοπλισμο για το Corsa, και απ' οτι ειδα, φωτα xenon δεν παρεχονται -στην Μπανανια αυτα, γιατι στην Γερμανικη ιστοσελιδα υπαρχουν...- ουτε ως εξτρα, ουτε καν σε καποιο πακετο, ακομα και στην ακριβοτερη "sport" εκδοση που εισαγεται... :thumbsdown:

To cosmo εχει xenon.