.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Deleted User 1 έγραψε:Το κακό με το Opel ρε γαμωτο είναι οτι σε όποια γυναίκα το χω δείξει, τρώει άκυρο.
JasonLouk έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Το κακό με το Opel ρε γαμωτο είναι οτι σε όποια γυναίκα το χω δείξει, τρώει άκυρο.
Καιιιιιι.....?
Deleted User 1 έγραψε:Σ ευχαριστώ Κωστή αλλά να πω την αλήθεια φοβάμαι να πάρω ξένο αμάξι για τέτοιο σκοπό. Δεύτερα έχω ραντεβού να οδηγησω το 208 και μετά θανπαω Σφακιανακη να δω και το Opel.
Το κακό με το Opel ρε γαμωτο είναι οτι σε όποια γυναίκα το χω δείξει, τρώει άκυρο. Μάλιστα αντί και των δύο προτιμούν Yaris.Σχεδιαστικα πάντα.
)
belgarion έγραψε:Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι genetically predisposed να τους αρέσει οποιοδήποτε Yaris
funkyreverend έγραψε:belgarion έγραψε:Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι genetically predisposed να τους αρέσει οποιοδήποτε Yaris
+1
Είναι ο συνδυασμός του "είναι μικρό και άρα γλυκούλι" και "ο μπαμπάς είπε ότι το τογιότα είναι καλό".
funkyreverend έγραψε:belgarion έγραψε:Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι genetically predisposed να τους αρέσει οποιοδήποτε Yaris
+1
Είναι ο συνδυασμός του "είναι μικρό και άρα γλυκούλι" και "ο μπαμπάς είπε ότι το τογιότα είναι καλό".

elteo έγραψε:funkyreverend έγραψε:belgarion έγραψε:Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι genetically predisposed να τους αρέσει οποιοδήποτε Yaris
+1
+όλες οι σχολές οδήγησης Yaris έχουν.
NickTG έγραψε:Και μένα περισσότερο μου αρέσει το Yaris.
Αν είχε και τον καινούριο 1.2 turbo θα ήταν μια χαρά.
Κίκιζας . έγραψε:NickTG έγραψε:Και μένα περισσότερο μου αρέσει το Yaris.
Αν είχε και τον καινούριο 1.2 turbo θα ήταν μια χαρά.
+1
...θα ηταν μακραν η καλυτερη προταση στα supermini...και με το 1.3 / 100ps παλι μια χαρα ειναι για οσους εχουν μαθει με ατμοσφαιρικα μοτερ που θελουν ξεζουμισμα, (και παραπανω καυσιμο, αν και οχι σε απαγορευτικα επιπεδα...) αλλα οσο να ναι τα νεα μικρα τουρμπακια, δινουν αλλη αισθηση αλλα και μεγαλυτερη ασφαλεια-αυτοπεποιθηση στις ρεπριζ/ταχυτατα προσπερασματα...
Σχετικο-ασχετο με την κουβεντα, εριχνα μια ματια σε διαμορφωση-εξοπλισμο για το Corsa, και απ' οτι ειδα, φωτα xenon δεν παρεχονται -στην Μπανανια αυτα, γιατι στην Γερμανικη ιστοσελιδα υπαρχουν...- ουτε ως εξτρα, ουτε καν σε καποιο πακετο, ακομα και στην ακριβοτερη "sport" εκδοση που εισαγεται...
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]