Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#237486 Έπαιζε τέτοια βρώμα για το ΚΚΕ ή για οποιοδήποτε άλλο κόμμα;

Τι πίνετε ρε παίδες;

BTW ένας μακαρίτης παράγοντας-εκδότης που πήγε να πουλήσει κάτι τέτοια καλαμπούρια για το Λαλιώτη έτρεχε να κρυφτεί σε νοσοκομεία για να γλιτώσει τη φυλακή.

Γιατί το "πες πες κάτι θα μείνει" που είπε ο πρώτος διδάξας είναι όντως κακό και αξιόποινο.
Άσχετα αν στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα δεχόμαστε σκουλήκια τύπου Κουρής να βρίσκονται εκτός φυλακής.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
GTS έγραψε:Κατι ακουσα για αυξηση στους φορους της βενζινης. Λετε γιαυτο μειωθηκε η κινηση στους δρομους;

Χα, είναι που θα βάζανε φόρο στις στήλες του οπάπ . Αλλά εκεί κάνει τζίζ ...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
EDDIE_147 έγραψε:Έπαιζε τέτοια βρώμα για το ΚΚΕ ή για οποιοδήποτε άλλο κόμμα;

Τι πίνετε ρε παίδες;

BTW ένας μακαρίτης παράγοντας-εκδότης που πήγε να πουλήσει κάτι τέτοια καλαμπούρια για το Λαλιώτη έτρεχε να κρυφτεί σε νοσοκομεία για να γλιτώσει τη φυλακή.

Άσχετα αν στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα δεχόμαστε σκουλήκια τύπου Κουρής να βρίσκονται εκτός φυλακής.

Οι λέξεις δεν πρέπει να έχουν κανένα νόημα για σένα.
Είναι απλά τυχαία σύμβολα που βάζεις στη σειρά για να εκνευρίζεις τους συνομιλητές σου, και μετά να βάζεις εικονιτσες, που *ίσως* είναι πιο κοντά σε κάτι που καταλαβαίνεις.

EDDIE_147 έγραψε:Γιατί το "πες πες κάτι θα μείνει" που είπε ο πρώτος διδάξας είναι όντως κακό και αξιόποινο.

Δηλαδή μας λες ότι και τα ποστ σου με αναφορές στην "προπαγάνδα" είναι αξιόποινα; Να φωνάξωμε το giannik να σε μαζέψει;

Α ναι ξέχασα.
Τυχαία σύμβολα στη σειρά.

Είναι αυτή η παραπλανητική ομοιότητα με κείμενο που μπερδεύει.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Anonymous Founder έγραψε:Με σωστή εφαρμογή του μνημονίου, βγαίνει λοιπόν το πρόγραμμα, άρα δεν χρειάζεται ούτε κούρεμα, ούτε τίποτε;
Γιατί εγώ αλλά διαβάζω.
Ακόμη και από το ΔΝΤ, από την πρώτη στιγμή, για κούρεμα μιλούσαν και πως χωρίς αυτό, δεν βγαίνει βιώσιμο το χρέος.

Με το reading comprehension δεν τα πήγαινες καλά ε; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#237505 Κοίτα, αφού βλέπεις πως δεν θέλω να το συνεχίσω, μην μου ζαλίζεις τον έρωτα άνευ λόγου.
Με προσβάλλεις μια φορά, θέλεις και δεύτερη;
Δεν πας να παίξεις με κανένα άλλο παιδάκι;
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Anonymous Founder έγραψε:Αφού δεν παραιτήθηκαν και υπέγραψαν, ας πρόσεχαν. Τώρα, ας κόψουν το λαιμό τους. Το ότι πρέπει να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν γίνεται γιατί αλλιώς δεν γίνεται, αλλά γιατί έτσι το θέλουν οι εταίροι.
Θα μπορούσε να μην ήταν τόσο βαρύ το μνημόνιο και να είχες κάποιο κούρεμα.
Δεν έχει σημασία όμως. ΤΙΝΑ και τα μυαλά στα κάγκελα.
Δεν υπάρχει και κάποιο άγχος απ'ότι φαίνεται: στο τέλος ό,τι ζητηθεί, θα ψηφιστεί, πρόθυμα κόμματα θα βρεθούν, όπως έδειξε η ιστορία.

Αν όχι TINA, ακούμε λοιπόν τη δική σου πρόταση μια και φαίνεται βλέπεις πίσω από τα γράμματα (άλλο αν σε ξεγέλασαν).
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
markvag έγραψε:Με υφεσιακά μέτρα ΔΕΝ ξεπερνάς την ύφεση, την κάνεις χειρότερη. Είναι πάρα πολύ απλό. :roll: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ αν είχαν εφαρμοστεί ΟΛΑ όσα ήθελαν οι δανειστές, τρόικα, θεσμοί, όπως θέλετε, @@ θα είχαμε πάρει και πάλι και στα ίδια σκατά θα ήμασταν.

Ο λόγος; Απλός... Έχεις ύφεση => πληρώνεις περισσότερα (αναλογικά) για το χρέος σου => χρειάζεσαι περισσότερα περιοριστικά μέτρα (να πάρεις χρήμα από την οικονομία δηλαδή) => χειρότερη ύφεση => μεγαλύτερη επιβάρυνση => μέτρα => ύφεση => μεγαλύτερη επιβάρυνση, κοκ...

Υπάρχει όμως ένα βασικό πρόβλημα. ΔΕΝ εφήρμοσες ΟΛΑ όσα ήθελαν οι δανειστές ΠΟΤΕ, ούτε κατά 50%, οπότε ανετότατα γυρνάνε και σου λένε ότι το πρόβλημα δεν είναι η συνταγή αλλά ο μάγειρας που ποτέ δεν ακολούθησε.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Anonymous Founder έγραψε:Κοίτα, αφού βλέπεις πως δεν θέλω να το συνεχίσω, μην μου ζαλίζεις τον έρωτα άνευ λόγου.

1. Απαντάς αφ' υψηλού, εντελώς λανθασμένα, σε κάτι που δεν κατάλαβες. Δε σε προσβάλλω, σημειώνω το προφανές.

2. Έχω βαρεθεί να διαβάζω ατομάκια να λένε ότι ξεγελάστηκαν και μετά να κρυφοϋπερασπίζονται την επιλογή τους με τους κακούς ξένους που δε μας αφήνουν επιλογή. Την ίδια ώρα που υποστήριζαν με σθένος πριν 1,5 χρόνο ότι όλες οι βαρούφες του Μπαρουφάκη στέκουν.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
REALZEUS έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:ΓΚ εσύ;

Παραδέξου ότι σου ξέφυγε να πάμε παρακάτω.

Τελευταία φορά:

Propaganda is a form of biased communication, aimed at promoting or demoting certain views, perceptions or agendas. Propaganda is often associated with the psychological mechanisms of influencing and altering the attitude of a population toward a specific cause, position or political agenda in an effort to form a consensus to a standard set of belief patterns.[citation needed]

Propaganda is information that is not impartial and is used primarily to influence an audience and further an agenda, often by presenting facts selectively (perhaps lying by omission) to encourage a particular synthesis, or using loaded messages to produce an emotional rather than a rational response to the information presented.[citation needed]

While the term propaganda has acquired a strongly negative connotation by association with its most manipulative and jingoistic examples, propaganda in its original sense was a neutral descriptive term and could refer to uses that were generally positive, such as public health recommendations, signs encouraging citizens to participate in a census or election, or messages encouraging persons to report crimes to law enforcement.

https://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda

|λογοκρισία| μου δεν είναι δυνατόν. :lol:

Απλά έκανα κάτι bold, δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
KWSN-Men έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Κοίτα, αφού βλέπεις πως δεν θέλω να το συνεχίσω, μην μου ζαλίζεις τον έρωτα άνευ λόγου.

1. Απαντάς αφ' υψηλού, εντελώς λανθασμένα, σε κάτι που δεν κατάλαβες. Δε σε προσβάλλω, σημειώνω το προφανές.

2. Έχω βαρεθεί να διαβάζω ατομάκια να λένε ότι ξεγελάστηκαν και μετά να κρυφοϋπερασπίζονται την επιλογή τους με τους κακούς ξένους που δε μας αφήνουν επιλογή. Την ίδια ώρα που υποστήριζαν με σθένος πριν 1,5 χρόνο ότι όλες οι βαρούφες του Μπαρουφάκη στέκουν.

1. Συνεχίζεις να με προσβάλλεις, θεωρώντας πως εσύ κατάλαβες καλύτερα, μάλλον γιατί θεωρείς εαυτόν πιο έξυπνο ατομίδιο από εμένα. Μπορεί και να είσαι, αλλά το ότι απλώς το πιστεύεις μόνος σου, δεν το δικαιολογεί από μόνο του. Just saying...
Κι εγώ δεν σε προσβάλω τώρα, σημειώνω το προφανές πως μόνον ένας ανόητος θεωρεί εαυτόν πιο έξυπνο από κάποιον άλλο, επειδή του το λέει ο μπαμπάς του για παράδειγμα.
2. Πάμε πάλι. Εγώ είπα πως έπρεπε να παραιτηθούν και να μην κυβερνήσουν ποτέ με αυτούς τους όρους. Για ό,τι κάνουν πλέον, δεν έχουν καμία δικαιολογία, ας πρόσεχαν να μην υπέγραφαν. Το ότι για τα πάντα θα δίνουν αναφορά στο κουαρτέτο, είναι στην συμφωνία, ναι ακόμη και η απόσυρση, καθότι αφορά έσοδα-έξοδα. Δεν μπαίνω λοιπόν στον κόπο να τους ψέξω για την απόσυρση, αλλά για το ότι κυβερνούν με αυτούς τους όρους.
Τι διάβολο δικαιολόγηση βλέπεις εσύ σε αυτό, με ξεπερνάει. Είναι που έχω εγώ πρόβλημα κατανόησης κειμένου κι εσύ τα πας περίφημα μάλλον.
Άβαταρ μέλους
By markvag
KWSN-Men έγραψε:
markvag έγραψε:Με υφεσιακά μέτρα ΔΕΝ ξεπερνάς την ύφεση, την κάνεις χειρότερη. Είναι πάρα πολύ απλό. :roll: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ αν είχαν εφαρμοστεί ΟΛΑ όσα ήθελαν οι δανειστές, τρόικα, θεσμοί, όπως θέλετε, @@ θα είχαμε πάρει και πάλι και στα ίδια σκατά θα ήμασταν.

Ο λόγος; Απλός... Έχεις ύφεση => πληρώνεις περισσότερα (αναλογικά) για το χρέος σου => χρειάζεσαι περισσότερα περιοριστικά μέτρα (να πάρεις χρήμα από την οικονομία δηλαδή) => χειρότερη ύφεση => μεγαλύτερη επιβάρυνση => μέτρα => ύφεση => μεγαλύτερη επιβάρυνση, κοκ...

Υπάρχει όμως ένα βασικό πρόβλημα. ΔΕΝ εφήρμοσες ΟΛΑ όσα ήθελαν οι δανειστές ΠΟΤΕ, ούτε κατά 50%, οπότε ανετότατα γυρνάνε και σου λένε ότι το πρόβλημα δεν είναι η συνταγή αλλά ο μάγειρας που ποτέ δεν ακολούθησε.

Αυτά που ήθελαν οι δανειστές ήταν / είναι στην πλειοψηφία τους αρλούμπες / υφεσιακά μέτρα. Βέβαια, οι ελ κυβερνήσεις ήταν / είναι τόσο ανίκανες / ηλίθιες που το μόνο που κάνουν είναι να γαμάνε την οικονομία χωρίς να ικανοποιούν ούτε τους δανειστές, ούτε να φέρνουν πιο κοντά την έξοδο από την κρίση...

Δεν διαφωνώ ότι έπρεπε / πρέπει να μπει τάξη στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα, αλλά αυτό είναι άσχετο και με την κρίση και με τους δανειστές και με τα μνημόνια. Επιπλέον πολλά μέτρα θα μπορούσαν να παρθούν που θα είχαν σημαντικά θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά μας (πχ απλοποίηση νομοθεσίας - φορολογικού πλαισίου) και στην προσέλκυση επενδύσεων, χωρίς κόστος για το κράτος. Ωστόσο ακόμα και αυτά τα αυτονόητα (που τα έχουμε δεχτεί ως αυτονόητα εδώ και δεκαετίες) δεν γίνονται. Ο λόγος; Ανικανότητα + προστασία πελατείας (την κλασσική ολιγαχία που γαμάει την Ελλάδα από την εποχή της τουρκοκρατίας).

Τόσο μεγάλα ποσά χρημάτων που έφυγαν από την οικονομία εν καιρώ κρίσης, μέσω αυξημένης φορολογίας (η οποία μείωσε τα κρατικά έσοδα, ας μην ξεχνάμε) και της γενικότερης μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος (τη στιγμή που θα έπρεπε να πέφτουν χρήματα), είναι θαύμα που ακόμα είμαστε όπως είμαστε...

Τα μνημόνια και οι εξαιρετικά ανίκανες κυβερνήσεις που εφάρμοσαν τις πιο ανόητες πολιτικές που θα μπορούσε να σκεφτεί ένα διεστραμμένο μυαλό ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ στην Ελλάδα μία από τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις των τελευταίων αιώνων... Κοινώς ήταν στραβό το κλίμα, βάλαμε ένα κοπάδι γάιδαρους να το φάνε, μετά του βάλαμε φωτιά και τέλος το πατήσαμε με μια μπουλντόζα... και τώρα αναρωτιόμαστε γιατί δεν πετάει φύλλα η στάχτη...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Anonymous Founder έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:

1. Συνεχίζεις να με προσβάλλεις, θεωρώντας πως εσύ κατάλαβες καλύτερα, μάλλον γιατί θεωρείς εαυτόν πιο έξυπνο ατομίδιο από εμένα. Μπορεί και να είσαι, αλλά το ότι απλώς το πιστεύεις μόνος σου, δεν το δικαιολογεί από μόνο του. Just saying...
Κι εγώ δεν σε προσβάλω τώρα, σημειώνω το προφανές πως μόνον ένας ανόητος θεωρεί εαυτόν πιο έξυπνο από κάποιον άλλο, επειδή του το λέει ο μπαμπάς του για παράδειγμα.
2. Πάμε πάλι. Εγώ είπα πως έπρεπε να παραιτηθούν και να μην κυβερνήσουν ποτέ με αυτούς τους όρους. Για ό,τι κάνουν πλέον, δεν έχουν καμία δικαιολογία, ας πρόσεχαν να μην υπέγραφαν. Το ότι για τα πάντα θα δίνουν αναφορά στο κουαρτέτο, είναι στην συμφωνία, ναι ακόμη και η απόσυρση, καθότι αφορά έσοδα-έξοδα. Δεν μπαίνω λοιπόν στον κόπο να τους ψέξω για την απόσυρση, αλλά για το ότι κυβερνούν με αυτούς τους όρους.
Τι διάβολο δικαιολόγηση βλέπεις εσύ σε αυτό, με ξεπερνάει. Είναι που έχω εγώ πρόβλημα κατανόησης κειμένου κι εσύ τα πας περίφημα μάλλον.

1. Δε σε προσβάλω, απλά χρειάστηκε να επέμβει και τρίτος για να σου πει ότι άλλα διαβάζεις και άλλα απαντάς. (Βλέπε παρακάτω) Ότι είπα κι εγώ δηλαδή.
Ούτε στον μπαμπά σου, ούτε στη μαμά σου αναφέρθηκα φυσικά. Ολόκληρος μόδιστρος και να μην ξέρεις ότι σε γονείς δεν αναφερόμαστε ποτέ, ειδικά μια και είμαστε μεγάλα παιδάκια εδώ μέσα και δεν ξέρουμε αν είναι ή όχι στη ζωή ο γονιός του άλλου; Λέω εγώ τώρα ε;
Και φυσικά δε δήλωσα εξυπνότερος ούτε από εσένα, ούτε από κάποιον άλλον. Επισημάνσεις κάνω. Και φυσικά αφού δε σε ξέρω προσωπικά, δε μπορώ να βγάλω και συμπέρασμα ούτε για την εξυπνάδα σου. Συμπεράσματα από τα γραφόμενά σου βγάζω. Εσύ από την άλλη ξέρεις ότι ο μπαμπάς μου με λέει έξυπνο…

2. Δεν έχουν δικαιολογία, αλλά έσπευσες να τους δικαιολογήσεις στο θέμα της απόσυρσης. Και δεν είναι πρώτη φορά. Άσε που scripta manent και όσοι θυμούνται λίγο, θυμούνται και τι έγραφες πριν έρθει στην εξουσία ο θίασος και τι έγραφες πριν υπογράψουν.

EDDIE_147 έγραψε:Αυτό που έχουν πει οι κατοχικές δυνάμεις λιγότερο αλλά και περισσότερο καθαρά είναι ότι η αναδιάρθρωση του χρέους θα συζητηθεί/εξαρτηθεί από τη σωστή εφαρμογή του μνημονίου.

Το οποίο είναι απόλυτα λογικό γιατί δεν έχει κανένα νόημα να μειώσεις ένα νούμερο όταν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να ΜΗΝ επανέλθει αυτό στο ίδιο σημείο σε 3-4 χρόνια.

Και εννοείται ότι θα το συζητήσουν τώρα μόλις δουν σωστή και ομαλή εφαρμογή μέτρων (όχι ένα νέο χαράτσι για κάθε καθαρίστρια που προσλήφθηκε) και όχι πέρσι επειδή ο Γιανι τους έκλεινε το μάτι με νόημα και τους έστελνε κάτι μπακαλόχαρτα για προτάσεις.

Οπότε για να σου απαντήσω: με σωστή εφαρμογή του μνημονίου βγαίνει και το πρόγραμμα και το χρέος και όλα.

Anonymous Founder έγραψε:Με σωστή εφαρμογή του μνημονίου, βγαίνει λοιπόν το πρόγραμμα, άρα δεν χρειάζεται ούτε κούρεμα, ούτε τίποτε;
Γιατί εγώ αλλά διαβάζω.
Ακόμη και από το ΔΝΤ, από την πρώτη στιγμή, για κούρεμα μιλούσαν και πως χωρίς αυτό, δεν βγαίνει βιώσιμο το χρέος.

nass έγραψε:Ο EDDIE_147 λέει ότι η σωστή εφαρμογή του μνημονίου είναι αναγκαία, όχι όμως ικανή, συνθήκη για βιώσιμο (μέσω αναδιάρθρωσης, μια και το κούρεμα προς το παρόν είναι εκτός συζήτησης) χρέος.

Μην ξεχνάμε ότι το ΔΝΤ έχει αλλάξει τον ορισμό του για το "βιώσιμο χρέος" στο μεταξύ (όχι 120% του ΑΕΠ ως συνολικό ποσό αλλά 15% του ΑΕΠ ετησίως για εξυπηρέτηση δηλ. στην περίπτωσή μας έως 27 δις)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#237566 1. Το ο μπαμπάς σου είναι σχήμα λόγου και δεν θυμάμαι να είπα κάτι προσβλητικό. Κι εσύ προσέβαλες εμένα επανειλημμένα, αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί σου ιδιαιτέρως. Λέω κι εγώ λοιπόν να κάνω το ίδιο.
2. Δεν αρνήθηκα πως τους υποστήριξα κάποτε, αλλά το να με βάζεις με το ζόρι στους υποστηρικτές σήμερα επειδή έτσι γουστάρεις, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου ή των γραφομένων μου. Το ότι εσύ προτιμάς τον προηγούμενο θίασο και όχι τον τωρινό, μου είναι αδιάφορο. Εγώ δεν προτιμώ κανένα από τους δύο και δεν μπαίνω και στην λογική να διαλέξω ποιος είναι καλύτερος. Είναι αρκετά σαφές αυτή τη φορά, ή χρειάζεσαι περαιτέρω διευκρινίσεις;
Το ότι το κουαρτέτο εγκρίνει τα πάντα, δεν είναι δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα. Get over it.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#237569 Επίσης ποτέ δεν είπα ότι γούσταρα τον προηγούμενο θίασο. Πολλάκις έχω πει ότι αυτοί είναι χειρότερος. Αλλά οκ, είπαμε, ότι θες διαβάζεις.

Κουβέντα για την κατανόηση κειμένου τώρα. Να πούμε στον Nass να στα ξαναεξηγήσει. :s_laughat

Και γενικά, ούτε έναν χαρακτηρισμό δεν έκανα για το πρόσωπό σου. Παρεμπιπτόντως, ούτε ατομίδιο σε είπα ε; :s_roses
Άβαταρ μέλους
By criuser
Adriver έγραψε:Σε κάποια εκδήλωση/ομιλία του Παππά του ΣΥΡΙΖΑ μπούκαραν 30 νέοι από την ΛΑΕ ... τους έκαναν δηλαδή αυτό που κάποτε από κοινού αποκαλούσαν σαν συμβολική παράσταση δημοκρατικής διαμαρτυρίας. Μόνο που τώρα ενοχλήθηκε ο Παππάς, και ζητάει τα ρέστα στη ΛΑΕ για αντισυγκέντρωση .... (από ειδήσεις ΣΚΑΙ)

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ντου για παράσταση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του Βαρβιτσιώτη, όταν συνοδοιπορούσαν με την κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, όταν μαζί με διάφορες συλλογικότητες και κινήματα της αριστεράς και της οικολογίας εμπόδιζαν συγκεντρώσεις πολιτικών του συστήματος .... ήταν εκδηλώσεις ελευθερίας της δημοκρατικής έκφρασης!

Μια ιδιαιτερότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι απέκτησε πολλούς ψηφοφόρους αλλά όχι κομματικά μέλη. Οπότε σήμερα είναι εύκολα θύματα για κάθε μικρο-ομάδα που θέλει να κάνει ένα ντου σε εκδήλωση τους, ειδικά μέχρι τώρα που απέφευγαν να βάλουν τα ΜΑΤ να τους υπερασπίζονται. Όπως φαίνεται κι αυτό θα αλλάξει:
http://www.zougla.gr/greece/article/ent ... a-tou-papa

Το είδα τώρα στο ΣΚΑΙ . Η πλάκα είναι ότι οι συριζαίοι είπαν ότι αυτό που έκαναν οι πρώην σύντροφοι τους ήταν νεοφασιστικό :s_sarcastic . Οι τρομοκράτες στην Ευρώπη είναι ισλαμοφασίστες :s_sarcastic :s_sarcastic

Πόσο μλκ ρε πστ μου . Πόσο ζώα . Δεν καταλαβαίνουν ότι τέτοιες φράσεις από κομμουνιστές , είναι απλά βούτυρο στο ψωμάκι των φασιστικών κομμάτων , διότι είναι τόσο προφανώς ηλίθιες , που αντί να τρομάζουν , θυματοποιούν και κάνουν ελκυστικότερα τα κόμματα αυτά .

Θα μου πεις όταν ο άλλος είναι γελοίος , γελοιότητες θα πει . :rtfm: