- 24 Μαρ 2016, 09:51
KWSN-Men έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Κοίτα, αφού βλέπεις πως δεν θέλω να το συνεχίσω, μην μου ζαλίζεις τον έρωτα άνευ λόγου.
Με προσβάλλεις μια φορά, θέλεις και δεύτερη;
Δεν πας να παίξεις με κανένα άλλο παιδάκι;
1. Απαντάς αφ' υψηλού, εντελώς λανθασμένα, σε κάτι που δεν κατάλαβες. Δε σε προσβάλλω, σημειώνω το προφανές.
2. Έχω βαρεθεί να διαβάζω ατομάκια να λένε ότι ξεγελάστηκαν και μετά να κρυφοϋπερασπίζονται την επιλογή τους με τους κακούς ξένους που δε μας αφήνουν επιλογή. Την ίδια ώρα που υποστήριζαν με σθένος πριν 1,5 χρόνο ότι όλες οι βαρούφες του Μπαρουφάκη στέκουν.
1. Συνεχίζεις να με προσβάλλεις, θεωρώντας πως εσύ κατάλαβες καλύτερα, μάλλον γιατί θεωρείς εαυτόν πιο έξυπνο ατομίδιο από εμένα. Μπορεί και να είσαι, αλλά το ότι απλώς το πιστεύεις μόνος σου, δεν το δικαιολογεί από μόνο του. Just saying...
Κι εγώ δεν σε προσβάλω τώρα, σημειώνω το προφανές πως μόνον ένας ανόητος θεωρεί εαυτόν πιο έξυπνο από κάποιον άλλο, επειδή του το λέει ο μπαμπάς του για παράδειγμα.
2. Πάμε πάλι. Εγώ είπα πως έπρεπε να παραιτηθούν και να μην κυβερνήσουν ποτέ με αυτούς τους όρους. Για ό,τι κάνουν πλέον, δεν έχουν καμία δικαιολογία, ας πρόσεχαν να μην υπέγραφαν. Το ότι για τα πάντα θα δίνουν αναφορά στο κουαρτέτο, είναι στην συμφωνία, ναι ακόμη και η απόσυρση, καθότι αφορά έσοδα-έξοδα. Δεν μπαίνω λοιπόν στον κόπο να τους ψέξω για την απόσυρση, αλλά για το ότι κυβερνούν με αυτούς τους όρους.
Τι διάβολο δικαιολόγηση βλέπεις εσύ σε αυτό, με ξεπερνάει. Είναι που έχω εγώ πρόβλημα κατανόησης κειμένου κι εσύ τα πας περίφημα μάλλον.