- 22 Μαρ 2016, 15:14
#236425
Geo f1 έγραψε:Otso αρχιζεις sim racing και εκανες κατασκευη???
μακαρι γιωργο αλλα που τετοια τυχη . ειχε χαρισει ο billopoulos τιμονιερα στα παιδια ,επαιξαν στο παλιο κομπιουτερ αλλα δεν υπαρχουν ντραιβερς για νεα λειτουργικα και χαρντγουερ.
απλα παντα ειχα προβλημα με καρεκλες γραφειου , αυτες που εφτανα εγω ηταν μαπα , αλλα και οταν δοκιμασα για λιγο καιρο του χιλιαρικου και εκεινη ηταν μαπα. κατεληξα οτι στα αμαξια σπανια θυμομουν να εχω πιαστει και σιγουρα οι μεγαλοι κατασκευαστες δεν θα ειχαν της πλακας τις θεσεις αυτοκινητου .
στην πραγματικοτητα ειχα xanthia 2000cc που οπως καταλαβαινεις εφυγε για ανακυκλωση , προτου την παω ειχα αφαιρεσει το καθισμα του συνοδηγου για να κανω κουνιστη πολυθρονα για μενα και τα πισω για κουνια για τα παιδια .
προσφατα μιας και ειχε δυαλυθει η γραφειου μου σκεφτηκα να προσαρμοσω αυτη , και οντως ειναι πολυ καλη.
θα σου εφτιαχνα μια αλλα φοβαμαι οτι θα προσβληθει ο πεθερος.