Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#236695 Γιατι δεν την εβαζες ρε συ λιγο στο γκριλ , εστω συνοδεια λιγο μουσταρδας ; μα βραστη;;;; :s_no
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#236711 Η γυναίκα τα έφτιαξε μαζί με τα λαχανικά του μικρού.
Νταξ τα πλακωσα στις πάπρικες και τ αλατοπιπερα και τρώγονται.....
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
Scotch έγραψε:Απ' ό,τι άκουσα μάλιστα, το cozi's είναι άκαπνο. Αληθεύει; Αν ναι, Θα το επισκεφτώ κι εγώ με πρώτη ευκαιρία.

< >

Ισχυει.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#236843 Για όποιον βρεθεί Ιαπωνία και έχει λεφτά (πολλά) :vava: ας πάει να φάει το περίφημο Kobe beef να μας πει και εμάς πως είναι :lol:
'Αλλος πλανήτης....

Άβαταρ μέλους
By nass
BEAMS έγραψε:Για όποιον βρεθεί Ιαπωνία και έχει λεφτά (πολλά) :vava: ας πάει να φάει το περίφημο Kobe beef να μας πει και εμάς πως είναι :lol:

nass έγραψε:Για να πω την αμαρτία μου όμως, δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω έχει το wagyu / kobe για να κοστίζει τόσο ακριβά (στη γεύση εννοώ... ξέρω ότι του παίζουν Μότσαρτ του βοδιού :lol: )

Οχι στην Ιαπωνία (δυστυχώς :) ) Μάλλον ήταν σκέτο wagyu και όχι kobe. Ή μπορεί να με δούλεψαν κιόλας :lol:
Τελευταία επεξεργασία από nass και 23 Μαρ 2016, 09:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
otso έγραψε:θα λαμπει στο σκοταδι , τι αλλο; ενταξει η ηλιθιοτητα των ιαπωνων βαραει κοκκινο

Όλος ο πλανήτης κάνει σαν τρελός για το Kobe beef και όχι μόνον οι Ιάπωνες. Άρα, κάτι κάνουν καλά και μπορούν να το πουλανε σε αυτή την τιμή και μάλιστα να μην μπορούν να καλύψουν την ζήτηση.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:
otso έγραψε:θα λαμπει στο σκοταδι , τι αλλο; ενταξει η ηλιθιοτητα των ιαπωνων βαραει κοκκινο

Όλος ο πλανήτης κάνει σαν τρελός για το Kobe beef και όχι μόνον οι Ιάπωνες. Άρα, κάτι κάνουν καλά και μπορούν να το πουλανε σε αυτή την τιμή και μάλιστα να μην μπορούν να καλύψουν την ζήτηση.

Είναι τετοια η ψυχοσυνθεση αυτού του λαού που έτσι και ασχοληθούν με το οτιδήποτε σε κερδίζουν στο ίδιο σου το παιχνίδι. Μέχρι και τους Σκωτσεζους πατήσανε κατω στο ουίσκι, τι να λεμε τωρα. Για αυτοκίνητα δε συζητάω, ούτε καποτα γερμανική δεν πουλιέται πλέον. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimik

:hmmm: :hmmm: :hmmm: νομίζω το μουμπλε μουμπλε + - / * 98% του πλανήτη είτε δεν έχει ακούσει, είτε δεν έχει δει ποτέ kobe beef από κοντά, άσε πόσοι μπορούν να το πληρώσουν :lol:

Mπορεί απλά να είναι ένα υπερτιμημένο προϊόν με πολύ hype και η γελάδα του μπαρμπα Μήτσου που βοσκάει στα Άγραφα να έχει καλύτερο κρέας αλλά δεν το ξέρει κανείς, δεν είναι status symbol κλπ κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
By g8777
#236966 https://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_whisky#Reputation

Δεν έχω τύχει να δοκιμάσω, αλλα ο mjacob μου λεγε ότι δεν ειχε σταματήσει επί τρεις μερες να λέει το Αρνάκι άσπρο και παχύ όταν είχε πιει.
Κάτι σαν τον Syd Barret με iWatch στο δεξι δλδ. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_whisky#Reputation

Δεν έχω τύχει να δοκιμάσω, αλλα ο mjacob μου λεγε ότι δεν ειχε σταματήσει επί τρεις μερες να λέει το Αρνάκι άσπρο και παχύ όταν είχε δοκιμάσει.

Ουτε εγω εχω δοκιμασει αλλα απο το λινκ που εβαλες αν το μεσα ειναι σαν το εξω, πρεπει να ειναι φανταστικο, ειδικα τα 3 δεξια.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimik έγραψε:

:hmmm: :hmmm: :hmmm: νομίζω το μουμπλε μουμπλε + - / * 98% του πλανήτη είτε δεν έχει ακούσει, είτε δεν έχει δει ποτέ kobe beef από κοντά, άσε πόσοι μπορούν να το πληρώσουν :lol:

Mπορεί απλά να είναι ένα υπερτιμημένο προϊόν με πολύ hype και η γελάδα του μπαρμπα Μήτσου που βοσκάει στα Άγραφα να έχει καλύτερο κρέας αλλά δεν το ξέρει κανείς, δεν είναι status symbol κλπ κλπ κλπ

Μπα, εγώ είμαι σίγουρος πως το Kobe θα είναι πολύ καλύτερο από του μπάρμπα Μήτσου. Αν ήταν καλό του μπάρμπα, δεν θ' αναγκαζόταν να ζει στα Άγραφα και να παλεύει να πουλήσει τα μοσχάρια και τα βόδια του.
Το ότι το 98% των ανθρώπων δεν το γνωρίζουν, δεν λέει απολυτως τίποτε. Το 98% δεν γνωρίζουν και την Bugatti, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι γαμάτη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:
g8777 έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_whisky#Reputation

Δεν έχω τύχει να δοκιμάσω, αλλα ο mjacob μου λεγε ότι δεν ειχε σταματήσει επί τρεις μερες να λέει το Αρνάκι άσπρο και παχύ όταν είχε δοκιμάσει.

Ουτε εγω εχω δοκιμασει αλλα απο το λινκ που εβαλες αν το μεσα ειναι σαν το εξω, πρεπει να ειναι φανταστικο, ειδικα τα 3 δεξια.

Εικόνα

http://www.fileloinon.gr/product_search2.asp?s_subcat=0&s_producer=0&s_area=49&s_alcohol=1000&s_size=0&s_price=0&catid=205&basic_cat_id=8&searchsubmit.x=87&searchsubmit.y=11

Aυτο το Tsuru το τσακιζα τωρα με μια green cola και φουντουνια. :eat: :eat: