Scotch έγραψε:Απ' ό,τι άκουσα μάλιστα, το cozi's είναι άκαπνο. Αληθεύει; Αν ναι, Θα το επισκεφτώ κι εγώ με πρώτη ευκαιρία.
< >
ας πάει να φάει το περίφημο Kobe beef να μας πει και εμάς πως είναι
BEAMS έγραψε:Για όποιον βρεθεί Ιαπωνία και έχει λεφτά (πολλά)ας πάει να φάει το περίφημο Kobe beef να μας πει και εμάς πως είναι
![]()
nass έγραψε:Για να πω την αμαρτία μου όμως, δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω έχει το wagyu / kobe για να κοστίζει τόσο ακριβά (στη γεύση εννοώ... ξέρω ότι του παίζουν Μότσαρτ του βοδιού)
) Μάλλον ήταν σκέτο wagyu και όχι kobe. Ή μπορεί να με δούλεψαν κιόλας
otso έγραψε:θα λαμπει στο σκοταδι , τι αλλο; ενταξει η ηλιθιοτητα των ιαπωνων βαραει κοκκινο
Anonymous Founder έγραψε:otso έγραψε:θα λαμπει στο σκοταδι , τι αλλο; ενταξει η ηλιθιοτητα των ιαπωνων βαραει κοκκινο
Όλος ο πλανήτης κάνει σαν τρελός για το Kobe beef και όχι μόνον οι Ιάπωνες. Άρα, κάτι κάνουν καλά και μπορούν να το πουλανε σε αυτή την τιμή και μάλιστα να μην μπορούν να καλύψουν την ζήτηση.
Anonymous Founder έγραψε:otso έγραψε:θα λαμπει στο σκοταδι , τι αλλο; ενταξει η ηλιθιοτητα των ιαπωνων βαραει κοκκινο
Όλος ο πλανήτης κάνει σαν τρελός για το Kobe beef και όχι μόνον οι Ιάπωνες. Άρα, κάτι κάνουν καλά και μπορούν να το πουλανε σε αυτή την τιμή και μάλιστα να μην μπορούν να καλύψουν την ζήτηση.
νομίζω το μουμπλε μουμπλε + - / * 98% του πλανήτη είτε δεν έχει ακούσει, είτε δεν έχει δει ποτέ kobe beef από κοντά, άσε πόσοι μπορούν να το πληρώσουν
g8777 έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_whisky#Reputation
Δεν έχω τύχει να δοκιμάσω, αλλα ο mjacob μου λεγε ότι δεν ειχε σταματήσει επί τρεις μερες να λέει το Αρνάκι άσπρο και παχύ όταν είχε δοκιμάσει.
Κάτι σαν τον Syd Barret με iWatch στο δεξι δλδ.
dimik έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:otso έγραψε:θα λαμπει στο σκοταδι , τι αλλο; ενταξει η ηλιθιοτητα των ιαπωνων βαραει κοκκινο
![]()
![]()
νομίζω το μουμπλε μουμπλε + - / * 98% του πλανήτη είτε δεν έχει ακούσει, είτε δεν έχει δει ποτέ kobe beef από κοντά, άσε πόσοι μπορούν να το πληρώσουν
![]()
Mπορεί απλά να είναι ένα υπερτιμημένο προϊόν με πολύ hype και η γελάδα του μπαρμπα Μήτσου που βοσκάει στα Άγραφα να έχει καλύτερο κρέας αλλά δεν το ξέρει κανείς, δεν είναι status symbol κλπ κλπ κλπ
Νίκος Παππάς έγραψε:g8777 έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_whisky#Reputation
Δεν έχω τύχει να δοκιμάσω, αλλα ο mjacob μου λεγε ότι δεν ειχε σταματήσει επί τρεις μερες να λέει το Αρνάκι άσπρο και παχύ όταν είχε δοκιμάσει.
Κάτι σαν τον Syd Barret με iWatch στο δεξι δλδ.
Ουτε εγω εχω δοκιμασει αλλα απο το λινκ που εβαλες αν το μεσα ειναι σαν το εξω, πρεπει να ειναι φανταστικο, ειδικα τα 3 δεξια.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]