Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#236164 Ξεκαθαρίστε αν θέλετε αυτόματο ή όχι. Αν δεν έχουν σχετική εμπειρία πρέπει να κάνουν εκτεταμένες δοκιμές. Καλύτερα να δοκιμάσουν περισσότερα μοντέλα να νιώσουν διαφορές.
Για όχι πολλά χλμ μάλλον μιλάμε για βενζίνη και δεν έχετε λόγο να πάτε σε υβριδικό (αν πρέπει να πληρώσετε παραπάνω).
Υπάρχει περιορισμός στις εξωτερικές διαστάσεις; Γιατί όχι και πιο μεγάλο;
Α και γιατί να μην κρατήσουν το 500;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
sknipper έγραψε:Α και γιατί να μην κρατήσουν το 500;

link :( (εκτός κι αν εννοείς γιατί να μην ξαναπάρουν 500ρι)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
sknipper έγραψε:Ξεκαθαρίστε αν θέλετε αυτόματο ή όχι. Αν δεν έχουν σχετική εμπειρία πρέπει να κάνουν εκτεταμένες δοκιμές. Καλύτερα να δοκιμάσουν περισσότερα μοντέλα να νιώσουν διαφορές.
Για όχι πολλά χλμ μάλλον μιλάμε για βενζίνη και δεν έχετε λόγο να πάτε σε υβριδικό (αν πρέπει να πληρώσετε παραπάνω).
Υπάρχει περιορισμός στις εξωτερικές διαστάσεις; Γιατί όχι και πιο μεγάλο;
Α και γιατί να μην κρατήσουν το 500;

Να το κρατησουν. Κανενα προβλημα.
Εικόνα
Να τα κλειδια εδω τα εχω. Το αμαξι λειπει.

Για να μην παρεξηγουμαι παντως οπως αναφερω και στο αρχικο ποστ ειναι φιλολογικου ενδιαφεροντος το τοπικ, κυριως για να παρω καμια ιδεα. Ουτε αμεσα θα γινει κινηση, ουτε απαραιτητα για καποιο απο τα προαναφερθεντα. Ειναι γενικως ενα τοπικ για την εν λογω κατηγορια που φανταζομαι θα ενδιαφερει κι αλλους.

<+
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#236209 Ας προτείνω κάτι διαφορετικό:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Deleted User 1 έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:To Corsa 1.0 115 το ειχα κανει μια μικρη βολτα, με ειχε εντυπωσιασει το μοτερακι του! :thumbsup:

Α μπράβο για πες. Ποια έκδοση? 5αρι ή 6αρι κιβώτιο? Αν έχω καταλάβει καλά το sport είναι 6ταχυτητο και ως diesel και ως βενζίνη.

3θυρο με 6αρι ηταν, μαλλον το sport πρεπει να ηταν...Καλες εντυπωσεις γενικα, με το μοτερακι του να πρωταγωνιστει κυριολεκτικα στην ολη διαδικασια...Καλη αποσβεση αναρτησεων με στιβαρη αισθηση στο αμαξωμα, νομιζω φορουσε 16αρες ζαντες σε ανθρακι χρωμα. Μου φανηκε ολοκληρωμενη περιπτωση για την κατηγορια και θα το ειχα μαλλον ως πρωτη επιλογη σε Γερμανικο. (αντι για Fiesta, polo κτλ)
Αλλιως θα κοιταζα το Yaris βενζινη ομως 1,300αρι με 6αρι χεροκινητο ή το 208 1.2T manual, εαν ερχεται στην χωρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
NickTG έγραψε:Ας προτείνω κάτι διαφορετικό:

Θα ήθελα να ξεφύγουμε από το στυλ το κροσόβερ. Δεν υπάρχει λόγος νομίζω να έχουμε 2 αυτοκίνητα στο ίδιο στυλ. Θέλω κάτι που να είναι σπιρτόζικο και οικονομικό. Όχι ότι το Κόρσα θα είναι Cooper S αλλά λέμε τώρα...

Επίσης με έχει ψήσει πολύ το Κόρσα με την οθονάρα του που συνδέεται με το τηλέφωνο και χρησιμοποιεί τους google maps για πλοήγηση. Το κακό είναι ότι για κάποιο λόγο δεν προσφέρονται xenon ως έξτρα, τουλάχιστον σύμφωνα με το ελληνικό configurator.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#236336 Κατι σε νεο megane η κατι τετοιο αν ανεβετε λιγο πιο πολυ; Δεδομενου οτι θα ειναι για γονεις σου θα τους βολεψει περισσοτερο ενα μικρομεσαιο απο ενα super mini. Βαζουν ενα φιλικο ζευγαρι και πανε (αν και για τετοια ενδεχομενα εχετε το νεο σας q5)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#236337 Οι γονείς βολεύονται περισσότερο με SUV γιατί είναι ψηλά και πιο εύκολα στο μπες-βγες.
Το Cactus και το Juke είναι πολύ ωραίες περιπτώσεις και τα δύο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236342 Σε γενικές γραμμές δεν έχετε άδικο. Η μάνα μου όμως οριακά μπορεί να κουμαντάρει μέχρι 4μ αμάξι και ήδη είναι πολύ επικίνδυνη στο δρόμο. Αν πάει σε πιο μακρύ ή πιο ψηλό θα χάσει και την όποια αντίληψη χώρου/διαστάσεων έχει. Επίσης επειδή μία στο τόσο θέλω να το παίρνω κι εγώ, δε θέλω αλλο κροσόβερ. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο το 500αρι το φχαριστιόμουν ιδιαίτερα κι ας ήταν τάφος ακριβώς επειδή ήταν μικρό, χώραγε παντού και ήταν ευχάριστό στο στροφιλίκι.

Άρα σούπερ μίνι είναι το ταβάνι από θέμα διαστάσεων και από κει και πέρα ότι πιο σπιρτόζικο και οδηγικά ενδιαφέρον θα προτιμηθεί.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#236348 Το Juke έχει μέγεθος super mini πάντως. Και το Cactus επίσης, κοντά στα 4 μέτρα είναι και αυτό αν θυμάμαι καλά. Τσέκαρε και μόνος σου τις διαστάσεις.
Τέλος, για το παρκάρισμα, κάποια έχουν και κάμερα οπισθοπορείας.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236357 Το ξέρω για τις διαστάσεις ότι είναι πάνω κάτω ίδια τα μήκη. Η μάνα μου όμως πάει με το μάτι και όχι με την πραγματικότητα. Πιο ψηλό = πιο ογκώδες = πιο μεγάλο. Go figure.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236363 Δεν είναι άσχημο. Έχει κι ένα κάποιο όνομα αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι' αυτά πλέον.

Τα αρνητικά του είναι 2: η τιμή του και το CVT στις hybrid εκδόσεις. Και πάλι όμως θέλει ψάξιμο εφόσον λένε κι εδώ τα παιδιά ότι το CVT δεν είναι και τόσο κακό. Ελπίζω βέβαια να έχουν βελτιώσει και την ανάρτηση γιατί παραδοσιακά έπασχε το Yaris σ' αυτόν τον τομέα.

Επίσης στα μεγάλα υπέρ του 208 το άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης που τρέχει.