Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By htanso21
Serf έγραψε:Αυτό με το διακόπτη που έκοβε την παροχή στη μίζα το είχε και η δική μου Α33 (την πήρα μεταχειρισμένο). Ούτε μισο μέτρο δεν πηγαίνεις αν δεν το γνωριζες!!

Βασικά με την Α33 και χωρίς τον διακόπτη, πάλι ούτε μισό μέτρο δεν πήγαινες, αν την έπιαναν τα δικά της :lol:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#227856 Συναδέλφου του έκλεψαν το s3 μέσα απο το υπόγειο γκαραζ της πολυκατοικίας...
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
dimviii έγραψε:2 φιλοι που τους εκλεψαν αυτοκινητα(type-R & beetle ) τα πληρωθηκαν σε 3 μηνες.Ο ιδιος με το beetle πριν μια εβδομαδα του εκλεψαν s3 fl :help: :lipsealed:

απο την περιοχη περιξ Παρνηθας ο φιλος ? μαλλον ειναι γνωστος ... αν πηρε και subary ..
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Eliaskat έγραψε:
dimviii έγραψε:2 φιλοι που τους εκλεψαν αυτοκινητα(type-R & beetle ) τα πληρωθηκαν σε 3 μηνες.Ο ιδιος με το beetle πριν μια εβδομαδα του εκλεψαν s3 fl :help: :lipsealed:

απο την περιοχη περιξ Παρνηθας ο φιλος ? μαλλον ειναι γνωστος ... αν πηρε και subary ..

Κηφισια.Ναι πηρε ενα μαυρο 2,5λιτρο χατσμπακ στι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#228803 Δεν περίμενα να γράψω σ' αυτό το τοπικό αλλά σήμερα με ξύπνησε η μάνα μου άρον άρον να μου πει ότι λείπει το 500αρακι από το πάρκινγκ. :x

Fiat 500, λοιπόν, λευκό, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης (προς Λ.Ηρακλείου και κοντά στην Α.Ο.) αγνοείται από χθες. Η κλοπή έγινε κάπου μεταξύ 21:00 και 02:30. Τα μόνα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σε σχέση με τα άπειρα λευκά 500αρακια που κυκλοφορούν είναι τα διακοσμητικά με την Ιταλική σημαία στο πλάι και ένα αυτοκόλλητο Jordan πίσω δεξιά στην 3η πόρτα.

Εικόνα
Εικόνα

Και πείτε αν ξέρει κανείς και που κοιτάω για συναγερμό με GPS. Βέβαια τώρα έγινε το κακό αλλά έτσι για το φόβο των Ιουδαίων.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#228820 Έχουμε φοβηθεί όλοι πιστεύω. Δεν είναι απλά μια κλοπή που ακούσαμε κάπου μακριά. Μας έχει χτυπήσει την πόρτα πλέον αυτή η κατάσταση.
Τι κάνουμε; Κοιμόμαστε μέσα με τουφέκι;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#228827 Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι το αμάξι μάλλον έφυγε μεταξύ 9 με 10 το βραδυ.