Geo f1 έγραψε::omg:
Τι?? που??? πως???
Γιατι το λες αυτο οτσο???
viewtopic.php?f=9&t=255&start=750
ρωτησα την γνωμη σου η να μου προτεινες κατι καλυτερο αν ξαναβρεθω, αλλα τιποτα εσυ.
Geo f1 έγραψε::omg:
Τι?? που??? πως???
Γιατι το λες αυτο οτσο???
kostis20 έγραψε:dimik έγραψε:Δεν μου αρέσει το 800ρι που πρέπει να πληρώσω....400 περίπου του μεγάλο service των 100χιλ χλμ στο Golf (95€ μόνο τα μπουζί) + 400€ γιατί έχασε όλα τα νερά του το Μini και έπρεπε να κατέβει ο κινητήρας για να φτιαχτεί.![]()
Δεν μου αρέσει η πίεση με τα διαβάσματα....
Μου αρέσουν τα 3 συνεχόμενα 3ήμερα από Κ. Δευτέρα μέχρι 1 Απρίλη![]()
Μου αρέσουν οι αυξήσεις και προαγωγές αυτόν τον μήνα
Στο δικό μου είχε τρυπήσει το ψυγείο...Εσένα?Γιατί πρεπει να κατέβει ο κινητηρας??
) καπάκι σε κύλινδρο αν κατάλαβα καλά τρύπησε και ήταν από την πίσω μεριά του κινητήρα για αυτό έπρεπε να κατέβει ολόκληρος. Περισσότερα θα μάθω αύριο που θα πάω στον μάστορα γιατί από το τηλέφωνο δεν έβγαλα και πολύ άκρη με τις τεχνικές ορολογίες στα κυπριακά.kostis20 έγραψε:Aκου η άποψη μου είναι οτι η ποιοτητα τους γενικότερα για τα μπαζα.Και δε μιλάω μόνο για τις ατέλειωτες βλάβες αλλα και για σημεία <κατω απο το χαλί> που δείχνουν οτι η κατσκευή και τα εξαρτήματα είναι φτηνιάρικα.
Αν προσθέσεις και τη στριμωγμένη χωροταξία που εκτοξευει τα εργατικά έχεις ένα εκρηκτικό πακέτο..
Εγω το κρατάω γιατι αυτο το καιρό επενδύω κάπου επαγγελματικά.Βεβαια εδώ και χρόνια το ΜΙΝΙ κινείται μόνο εντός πόλης.
dimik έγραψε:
Το ψυγείο είχε τρυπήσει πρώτο πρώτο και το άλλαξα, άλλαξα και παγούρι, δίσκους συμπλέκτη, αναρτήσεις, βάσεις μηχανής, όλα τα υγρά, κόλλησα την εξάτμιση που είχε τρυπήσει σε ένα σημείο, τζάμπα πράγμα μου βγήκε. .
dimviii έγραψε:dimik έγραψε:
Το ψυγείο είχε τρυπήσει πρώτο πρώτο και το άλλαξα, άλλαξα και παγούρι, δίσκους συμπλέκτη, αναρτήσεις, βάσεις μηχανής, όλα τα υγρά, κόλλησα την εξάτμιση που είχε τρυπήσει σε ένα σημείο, τζάμπα πράγμα μου βγήκε. .
ναι αλλα εχει μαλακο ταμπλω,και οι πορτες κλεινουν με ωραιο ηχο.
ουτε καποτα Γερμανικη,τα εχουμε πει.
dimik έγραψε:Δεν μου αρέσει το 800ρι που πρέπει να πληρώσω....400 περίπου του μεγάλο service των 100χιλ χλμ στο Golf (95€ μόνο τα μπουζί) + 400€ γιατί έχασε όλα τα νερά του το Μini και έπρεπε να κατέβει ο κινητήρας για να φτιαχτεί.![]()
elteo έγραψε:dimviii έγραψε:dimik έγραψε:
+Toyota_που κόλλαγε_το_γκάζι_και_καναμε_ανακλήσεις_για_να_μην_σκοτώσουμε_κοσμάκη_![]()
![]()
Κόψε κι εσύ λίγο. Το τσουβάλι φέρνει φαγούρα όταν το φοράς.
dimviii έγραψε:elteo έγραψε:dimviii έγραψε:dimik έγραψε:
+Toyota_που κόλλαγε_το_γκάζι_και_καναμε_ανακλήσεις_για_να_μην_σκοτώσουμε_κοσμάκη_![]()
![]()
παρε γερμανικο εσυ γιατι με τα γιαπωνεζικα θα σκοτωνεις τον κοσμο.
ουτε καποτα ειπαμε.
elteo έγραψε:dimviii έγραψε:elteo έγραψε:dimviii έγραψε:dimik έγραψε:
![]()
παρε γερμανικο εσυ γιατι με τα γιαπωνεζικα θα σκοτωνεις τον κοσμο.
ουτε καποτα ειπαμε.
Εχω και από τα δύο.
dimviii έγραψε:να προσεχεις μην πατησεις κανενα με το γιαπωνεζικο.
dimviii έγραψε:dimik έγραψε:
ArrowsFA1 έγραψε:dimik έγραψε:Δεν μου αρέσει το 800ρι που πρέπει να πληρώσω....400 περίπου του μεγάλο service των 100χιλ χλμ στο Golf (95€ μόνο τα μπουζί) + 400€ γιατί έχασε όλα τα νερά του το Μini και έπρεπε να κατέβει ο κινητήρας για να φτιαχτεί.![]()
Ρε συ, για τι Golf μιλάμε και πού; 95 € μόνο για τα μπουζί είναι εξωφρενική τιμή.
Τελικά μετά από κουβέντα μαζί του αποφάσισα να μην το πουλήσω μιας και από ότι μου είπε το μόνο που έχει μείνει να χαλάσει είναι η αντλία νερού, όλα τα άλλα τα έχεις αλλάξει οπότε δεν πολυαξίζει να πουληθεί.dimik έγραψε:
Golf V, TSI 140ps DSG του 2008
Φίλος με AR 156 τόσα έδωσε για τα διπλάσια μπουζί, μόνο που εγώ τα δίνω στην αντιπροσωπεία![]()
Ωραίο quali! Μαξ pole και Χαμ δίπλα θα γίνει σφα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]