Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
Geo f1 έγραψε::omg:

Τι?? που??? πως???

Γιατι το λες αυτο οτσο???

viewtopic.php?f=9&t=255&start=750
ρωτησα την γνωμη σου η να μου προτεινες κατι καλυτερο αν ξαναβρεθω, αλλα τιποτα εσυ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
kostis20 έγραψε:
dimik έγραψε:Δεν μου αρέσει το 800ρι που πρέπει να πληρώσω....400 περίπου του μεγάλο service των 100χιλ χλμ στο Golf (95€ μόνο τα μπουζί) + 400€ γιατί έχασε όλα τα νερά του το Μini και έπρεπε να κατέβει ο κινητήρας για να φτιαχτεί. :s_hang

Δεν μου αρέσει η πίεση με τα διαβάσματα....

Μου αρέσουν τα 3 συνεχόμενα 3ήμερα από Κ. Δευτέρα μέχρι 1 Απρίλη :yahoo:
Μου αρέσουν οι αυξήσεις και προαγωγές αυτόν τον μήνα :iconcool:

Στο δικό μου είχε τρυπήσει το ψυγείο...Εσένα?Γιατί πρεπει να κατέβει ο κινητηρας?? :omg:

Κάποιο (πλαστικό? :hmmm: ) καπάκι σε κύλινδρο αν κατάλαβα καλά τρύπησε και ήταν από την πίσω μεριά του κινητήρα για αυτό έπρεπε να κατέβει ολόκληρος. Περισσότερα θα μάθω αύριο που θα πάω στον μάστορα γιατί από το τηλέφωνο δεν έβγαλα και πολύ άκρη με τις τεχνικές ορολογίες στα κυπριακά.

Το ψυγείο είχε τρυπήσει πρώτο πρώτο και το άλλαξα, άλλαξα και παγούρι, δίσκους συμπλέκτη, αναρτήσεις, βάσεις μηχανής, όλα τα υγρά, κόλλησα την εξάτμιση που είχε τρυπήσει σε ένα σημείο, τζάμπα πράγμα μου βγήκε. Είχε αγοραστεί 4100€ και πρέπει να έριξα 1500€ επιπλέον ίσως και 2000€. Είμαι σε δίλημμα να το σπρώξω όπως είναι και να πάρω άλλον χαμάλη ή να το κρατήσω αφού το έχω συμμαζέψει τόσο.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#234356 Aκου η άποψη μου είναι οτι η ποιοτητα τους γενικότερα για τα μπαζα.Και δε μιλάω μόνο για τις ατέλειωτες βλάβες αλλα και για σημεία <κατω απο το χαλί> που δείχνουν οτι η κατσκευή και τα εξαρτήματα είναι φτηνιάρικα.
Αν προσθέσεις και τη στριμωγμένη χωροταξία που εκτοξευει τα εργατικά έχεις ένα εκρηκτικό πακέτο..
Εγω το κρατάω γιατι αυτο το καιρό επενδύω κάπου επαγγελματικά.Βεβαια εδώ και χρόνια το ΜΙΝΙ κινείται μόνο εντός πόλης.
Άβαταρ μέλους
By dimik
kostis20 έγραψε:Aκου η άποψη μου είναι οτι η ποιοτητα τους γενικότερα για τα μπαζα.Και δε μιλάω μόνο για τις ατέλειωτες βλάβες αλλα και για σημεία <κατω απο το χαλί> που δείχνουν οτι η κατσκευή και τα εξαρτήματα είναι φτηνιάρικα.
Αν προσθέσεις και τη στριμωγμένη χωροταξία που εκτοξευει τα εργατικά έχεις ένα εκρηκτικό πακέτο..
Εγω το κρατάω γιατι αυτο το καιρό επενδύω κάπου επαγγελματικά.Βεβαια εδώ και χρόνια το ΜΙΝΙ κινείται μόνο εντός πόλης.

Κι εγώ για χαμάλη εντός πόλης το έχω κυρίως αν και το 1ο Mini της οικογένειας δεν είχε κανένα θέμα πέρα από την στοργή και προδέρμ που χρειαζόταν, αυτό τα έβγαλε όλα τα κουσούρια μαζί.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:
Το ψυγείο είχε τρυπήσει πρώτο πρώτο και το άλλαξα, άλλαξα και παγούρι, δίσκους συμπλέκτη, αναρτήσεις, βάσεις μηχανής, όλα τα υγρά, κόλλησα την εξάτμιση που είχε τρυπήσει σε ένα σημείο, τζάμπα πράγμα μου βγήκε. .

ναι αλλα εχει μαλακο ταμπλω,και οι πορτες κλεινουν με ωραιο ηχο.
ουτε καποτα Γερμανικη,τα εχουμε πει.
Άβαταρ μέλους
By elteo
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:
Το ψυγείο είχε τρυπήσει πρώτο πρώτο και το άλλαξα, άλλαξα και παγούρι, δίσκους συμπλέκτη, αναρτήσεις, βάσεις μηχανής, όλα τα υγρά, κόλλησα την εξάτμιση που είχε τρυπήσει σε ένα σημείο, τζάμπα πράγμα μου βγήκε. .

+Toyota_που κόλλαγε_το_γκάζι_και_καναμε_ανακλήσεις_για_να_μην_σκοτώσουμε_κοσμάκη_ :shifty: :yahoo:

Κόψε κι εσύ λίγο. Το τσουβάλι φέρνει φαγούρα όταν το φοράς. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
dimik έγραψε:Δεν μου αρέσει το 800ρι που πρέπει να πληρώσω....400 περίπου του μεγάλο service των 100χιλ χλμ στο Golf (95€ μόνο τα μπουζί) + 400€ γιατί έχασε όλα τα νερά του το Μini και έπρεπε να κατέβει ο κινητήρας για να φτιαχτεί. :s_hang

Ρε συ, για τι Golf μιλάμε και πού; 95 € μόνο για τα μπουζί είναι εξωφρενική τιμή.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:

+Toyota_που κόλλαγε_το_γκάζι_και_καναμε_ανακλήσεις_για_να_μην_σκοτώσουμε_κοσμάκη_ :shifty: :yahoo:

παρε γερμανικο εσυ γιατι με τα γιαπωνεζικα θα σκοτωνεις τον κοσμο.
ουτε καποτα ειπαμε.
Άβαταρ μέλους
By elteo
dimviii έγραψε:
elteo έγραψε:
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:

ουτε καποτα ειπαμε.

Εχω και από τα δύο. :roll:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:
dimviii έγραψε:
elteo έγραψε:
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:

ουτε καποτα ειπαμε.

Εχω και από τα δύο. :roll:

να προσεχεις μην πατησεις κανενα με το γιαπωνεζικο.
Άβαταρ μέλους
By elteo
dimviii έγραψε:να προσεχεις μην πατησεις κανενα με το γιαπωνεζικο.

ούτε τσουβάλι από ιαπωνία.
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, εγώ αυτά γουστάρω να βλέπω και να ακούω κάθε μέρα και τα πληρώνω ανάλογα εφόσον μπορώ, εσύ προτιμάς Datsun 20ετιας και 400 άλογα και τα πληρώνεις ανάλογα, δεν έχει νόημα η κουβέντα. :)

ArrowsFA1 έγραψε:

Ρε συ, για τι Golf μιλάμε και πού; 95 € μόνο για τα μπουζί είναι εξωφρενική τιμή.

Golf V, TSI 140ps DSG του 2008
Φίλος με AR 156 τόσα έδωσε για τα διπλάσια μπουζί, μόνο που εγώ τα δίνω στην αντιπροσωπεία :lol:

Τελικά στο Mini μια μεταλλική ροδέλα η οποία είναι σαν καπάκι στον κύλινδρο είχε σκουριάσει και κάνει μια τρυπούλα στην μέση, μου την έδειξε ο μηχανικός και μου είπε "όπως την σχεδίασαν την |λογοκρισία| για 7€ ζημιά έπρεπε να πληρώσεις 300€ και να κατέβει η μηχανή" :slap: Τελικά μετά από κουβέντα μαζί του αποφάσισα να μην το πουλήσω μιας και από ότι μου είπε το μόνο που έχει μείνει να χαλάσει είναι η αντλία νερού, όλα τα άλλα τα έχεις αλλάξει οπότε δεν πολυαξίζει να πουληθεί.
Τώρα ψάχνω να του αλλάξω ένα τιμόνι και να βάλω καλύμματα στα καθίσματα γιατί έχουν γίνει χάλια.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
dimik έγραψε:
Golf V, TSI 140ps DSG του 2008
Φίλος με AR 156 τόσα έδωσε για τα διπλάσια μπουζί, μόνο που εγώ τα δίνω στην αντιπροσωπεία :lol:

Και εγώ το ίδιο έχω, απλά με χειροκίνητη μετάδοση.
Αν έχεις όρεξη να γλιτώσεις χρήμα, μπορείς να αγοράζεις τα ανταλλακτικά μέσω ιντερνετ και να τα πηγαίνεις σε όποιο συνεργειο θες (ακόμη και την αντιπροσωπεία) για να τα περάσουν. Αν θέλεις τους κωδικούς των ανταλλακτικών, στείλε μου PM.

Εγώ τα μπουζί τα παίρνω περίπου 11-12 € το ένα...εσύ έδωσες σχεδόν 24 €/ένα.
Θυμάμαι παλιά τουλάχιστον η αντιπροσωπεία πουλούσε το λάδι 22 €/λίτρο.......έξω το βρίσκεις με 9-11 €/λίτρο...
και τόσα άλλα...

Περί ορέξεως βέβαια, αλλά όχι να μας περνάνε και για μ@λ@κες...

για την ιστορία και για να κλείνουμε το off-topic, σε τι άλλες εργασίες αναλώθηκε το 400άρι που έδωσες για το Γκολφ; αλλαγές φίλτρων-λαδιών-υγρών φρένων-μπουζί φαντάζομαι σίγουρα, κάτι επιπλέον;