Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#233988 Γράφετε κατεβατά και κάπου το χάνετε. Κάνετε μία μία τις ερωτήσεις μπας και βγάλετε άκρη.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Dimitris_P έγραψε:Κι αν του γυρίσει το μάτι του Chopper μια μέρα; Ποιός μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν;

Και αν γυρίσει του μικρού και φάει τον Chopper?
Μου φάνηκε κάπως στο βίντεο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#234071 Ποιός το αποκλείει; Μπορεί να είναι και δαιμονισμένο :omg:

Γονείς ισχυρίζονται πως το παιδί τους είναι δαιμονισμένο!

Τον παπά τον παχύ κάποιος :protest:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#234080 Εγώ πάντως (με την οποία χαζομάρα μου...), έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου.
Θέλω λοιπόν και για τα αδέσποτα να ισχύουν τα ίδια που προτείνει o kacey για τους μετανάστες.
Να ελέγχονται εξονυχιστικά (όπως κάποιοι επανειλημμένα έχετε ζητήσει) και όσα είναι επιθετικά ή προβληματικά, να μην βρεθούν ανάμεσά μας ξανά.
Εντάξει τώρα; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Κι αν του γυρίσει το μάτι του Chopper μια μέρα; Ποιός μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν;

και αν γυρίσει το ματι του μικρού μια μέρα και παρει το ουζι του πατέρα του; :roll:
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάντως (με την οποία χαζομάρα μου...), έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου.
Θέλω λοιπόν και για τα αδέσποτα να ισχύουν τα ίδια που προτείνει o kacey για τους μετανάστες.
Να ελέγχονται εξονυχιστικά (όπως κάποιοι επανειλημμένα έχετε ζητήσει) και όσα είναι πραγματικα επιθετικά ή προβληματικά, πραγμα που δεν ισχυει ντε φακτο κ μονο επειδη "δαγκωσαν καποιον καποτε για καποιο λογο", να μην βρεθούν ανάμεσά μας ξανά.
Εντάξει τώρα; :shifty:

μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#234131 Αυτό δρω είναι ίδιο με αυτό που προτείνεις για τους μετανάστες, εκεί δεν δίνεις κανένα περιθώριο, εδώ όμως το αλλάζεις.
Ή θα κάνουμε τα ίδια, ή όχι.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#234141 Ακόμη και ως αστείο, ή έστω χάριν παραδείγματος, η εξίσωση ζώων με μετανάστες μου προκαλεί αισθήματα ντροπής. :s_sad
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Anonymous Founder έγραψε:Αν το λες σε εμένα αυτό, κάτι διάβασες λάθος.

Μπορεί! Όλοι κάνουμε λάθη...

Anonymous Founder έγραψε:...Θέλω λοιπόν και για τα αδέσποτα να ισχύουν τα ίδια που προτείνει o kacey για τους μετανάστες....

Anonymous Founder έγραψε:...Ή θα κάνουμε τα ίδια, ή όχι.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#234158 Καθόλου προφανές δεν είναι για κάποιον που διαβάζει αυτή την σελίδα. Ξέρω ότι δεν εννοείς αυτό που έγραψες και πως το έγραψες για να πειράξεις τον Kacey. Για αυτό λέω ότι ακόμη και ως αστείο ήταν άστοχο και κακόγουστο. :s_no
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#234170 Αστείο βρίσκω το γεγονός πως ο kacey επιθυμεί πιο σκληρή αντιμετώπιση στους μετανάστες από τα κατοικίδια. Προφανώς διαφωνώ εντελώς, αλλά αυτό που ήθελα να δείξω νομίζω είναι αρκετά σαφές.
Αν εσύ βλέπεις κάτι διαφορετικό, κανένα πρόβλημα από εμένα. Ο καθένας θα δει ό,τι θέλει στην τελική.
Για μένα οι άνθρωποι είναι πάνω από τα ζώα σε κάθε περίπτωση ούτως ή άλλως. Και δεν κάνω σύγκριση μεταξύ τους, αλλά συγκρίνω τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιων απέναντι στα ζώα και απέναντι στους ανθρώπους.
Τέλος, οι μετανάστες εδώ μέσα δεν αναφέρθηκαν από εμένα, αλλά από άλλους για πρώτη φορά. Επομένως, φαντάζομαι το σχόλιό σου πηγαίνει σε αυτούς πρώτα και κατόπιν σε εμένα που πάτησα πάνω σ' αυτό για ν' αποδείξω το παραπάνω, σωστά;
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό δρω είναι ίδιο με αυτό που προτείνεις για τους μετανάστες, εκεί δεν δίνεις κανένα περιθώριο, εδώ όμως το αλλάζεις.
Ή θα κάνουμε τα ίδια, ή όχι.

το ιδιο ειναι: αν ειναι πραγματικα παρανομοι, μπλα μπλα μπλα. αν ειναι πραγματικα εγκληματιες, μπλα μπλα μπλα. Αυτο ειναι αυτονοητο. εσυ δεν αναγνωριζεις καν τους λαθρομεταναστες, τι καθομαστε κ συζηταμε τωρα?

εκτος αν αυτο που προσπαθεις να μου πεις ειναι "να τους ελεγχουμε μονο αν ειναι πραγματικα παρανομοι", δηλαδη η γνωση αυτου να προηγειται του ελεγχου :lol:

Anonymous Founder έγραψε:Αστείο βρίσκω το γεγονός πως ο kacey επιθυμεί πιο σκληρή αντιμετώπιση στους μετανάστες από τα κατοικίδια. Προφανώς διαφωνώ εντελώς, αλλά αυτό που ήθελα να δείξω νομίζω είναι αρκετά σαφές.

ο kacey επιθυμει να ειμαστε αυστηροτεροι* απεναντι σε νοημοντα οντα που δρουν κατοπιν σκεψης κ επιλογης (ανθρωποι), απο οτι απεναντι σε οντα που δεν εχουν νοημοσυνη κ δρουν βασει ενστικτου, ειδικα οταν αυτο το ενστικτο ΔΕΝ ειναι "επιθετικο που δαγκωνει χωρις λογο κ ειναι πραγματικα επικινδυνο".

*που κ αυτο λαθος ειναι, δεν κολλαει εδω το αυστηροτεροι γιατι μιλαμε για μήλα vs καβουροκροκετες (= ΤΟΣΟ ασχετα μεταξυ τους).

ΥΓ οπως ξαναεγραψα, εγω το παραδειγμα με τους πακιστανους το εφερε ως αντεπιχειρημα του "να, παρε 2 βιντεο".

φτιαξε τo autocorrect, τι ειναι αυτο το "δρω" που εχεις γραψει σε 2-3 τοπικ? "δεν" ?