Dimitris_P έγραψε:Κι αν του γυρίσει το μάτι του Chopper μια μέρα; Ποιός μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν;
Και αν γυρίσει του μικρού και φάει τον Chopper?
Μου φάνηκε κάπως στο βίντεο.
Dimitris_P έγραψε:Κι αν του γυρίσει το μάτι του Chopper μια μέρα; Ποιός μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν;
), έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου.
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάντως (με την οποία χαζομάρα μου...), έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου.
Θέλω λοιπόν και για τα αδέσποτα να ισχύουν τα ίδια που προτείνει o kacey για τους μετανάστες.
Να ελέγχονται εξονυχιστικά (όπως κάποιοι επανειλημμένα έχετε ζητήσει) και όσα είναι πραγματικα επιθετικά ή προβληματικά, πραγμα που δεν ισχυει ντε φακτο κ μονο επειδη "δαγκωσαν καποιον καποτε για καποιο λογο", να μην βρεθούν ανάμεσά μας ξανά.
Εντάξει τώρα;
Anonymous Founder έγραψε:Αν το λες σε εμένα αυτό, κάτι διάβασες λάθος.
Anonymous Founder έγραψε:...Θέλω λοιπόν και για τα αδέσποτα να ισχύουν τα ίδια που προτείνει o kacey για τους μετανάστες....
Anonymous Founder έγραψε:...Ή θα κάνουμε τα ίδια, ή όχι.
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό δρω είναι ίδιο με αυτό που προτείνεις για τους μετανάστες, εκεί δεν δίνεις κανένα περιθώριο, εδώ όμως το αλλάζεις.
Ή θα κάνουμε τα ίδια, ή όχι.
Anonymous Founder έγραψε:Αστείο βρίσκω το γεγονός πως ο kacey επιθυμεί πιο σκληρή αντιμετώπιση στους μετανάστες από τα κατοικίδια. Προφανώς διαφωνώ εντελώς, αλλά αυτό που ήθελα να δείξω νομίζω είναι αρκετά σαφές.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]