- 13 Μαρ 2016, 11:46
criuser έγραψε:Ούτε εγώ έχω πρόχειρα στοιχεία , αλλά τυχαίνει να έχω πολύ καλή μνήμη . Και θεωρείται ο Ρήγκαν μεγάλος αναμορφωτής της οικονομίας . Θυμάμαι και την φράση Ρηγκανόμικς . Ισως ψάξω τελικά .
Τα άλλα βέβαια δεν θα τα διαβάσω . Χρόνου φείδου . 
Εψαξα στα γρήγορα .
https://en.wikipedia.org/wiki/Reaganomics
Δίκιο είχα . Οπως πάντα

Να φανταστώ ότι διάβασες κι εκεί που λέει για την αύξηση της φτώχειας... Και έψαξες και τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των reaganomics...

όπως πχ:
rx8_drifter έγραψε:Ο Ρήγκαν αλλαξε εντελώς την φορολογική πολιτική των ΗΠΑ και εκτοτε (ξανα)ξεκίνησε το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ έχοντων και μη εχόντων.
Όπως επίσης είδες και το διάγραμμα με την πτώση στο καθαρό ωριαίο εισόδημα... Κοινώς τα εισοδήματα των εργαζόμενων επί Ρήγκαν
μειώθηκαν!
Πράγμα που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.
Από το λινκ που έβαλες όλ' αυτά, με μία βιαστική ανάγνωση...
criuser έγραψε:Εγώ έφαγα ψωμάκι δουλεύοντας σκληρά με τις δικές μου δυνάμεις , χωρίς αβάντες και επαφές με το κράτος . Οπότε στα @@ μου ποιός |λογοκρισία| κυβερνούσε .
Τώρα γιατί δεν δουλεύεις το ίδιο σκληρά να συνεχίσεις να τρως ψωμάκι;;;; Μήπως τελικά σ' επηρρεάζει άμεσα το ποιος κυβερνάει και το τι κάνει;;;;

REALZEUS έγραψε:Search again. Your search engine is broken. 
Αλλά δεν φταέι κανείς οι Στρατηγοί και η KGB φταίνε που υπαναχώρησαν από το πραξικόπημα που είχαν ήδη εκδηλώσει.
Δηλαδή έπρεπε να σκοτώσουν χιλιάδες ανθρώπους για να διατηρηθεί μία δικτατορία;;;;;
Δηλαδή θα συμφωνούσες με τη διατήρηση της ΕΣΣΔ με την απίστευτη καταπίεση των λαών της;;;; Γιατί η βασική πολιτική που εφάρμοσε ο Γκόρμπι αφορούσε την εφαρμογή ελευθεριών που εδώ θεωρούμε δεδομένες και εκεί ήταν εγκλήματα κατά του κράτους. Μόλις εξέλειπε η μπότα κατέρρευσε το οικοδόμημα.
Όπως σου έχω πει, πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά οποιοδήποτε σύστημα χρειάζεται συστηματική καταπίεση και ανελευθερία για να επιβιώσει, δεν είναι άξιο να υπάρχει...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>