kacey έγραψε:αμα υπαρχει γνωστος που ειναι εκτροφεας (κατα προτιμηση τετοιων) σκυλων, καλυτερα να ρωτησεις αν εχει καμμια δουλεια, παρα κουταβι.
what?
kacey έγραψε:αμα υπαρχει γνωστος που ειναι εκτροφεας (κατα προτιμηση τετοιων) σκυλων, καλυτερα να ρωτησεις αν εχει καμμια δουλεια, παρα κουταβι.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
bihlas87 έγραψε:http://www.tokoulouri.com/society/sto_skulaki_milaw/
θα τα παρατήσουν στο δρόμο .... ή όταν τους κράξει ο σπιτονοικοκύρης για τη φασαρία.
junior gt έγραψε:Εάν είμαστε πραγματικά φιλόζωοι το τι ράτσα σκύλου θέλουμε να έχουμε δεν την επιλέγουμε με βάση ποια ράτσα μας αρέσει ή γιατί θέλουμε να κάνουμε το κομμάτι μας και να πουλήσουμε τη μαγκιά μας. Την επιλέγουμε με βάση τις ανάγκες που θέλουμε να μας καλύψει ο σκύλος και βεβαίως τη δυνατότητα που έχουμε να του προσφέρουμε αυτό ακριβώς που υπάρχει στο dna της ράτσας.
Το να πάρει πχ κάποιος ένα rottweiler ή ένα γερμανικό ποιμενικό και να τον έχει στο σαλόνι του διαμερίσματός του, ή δεμένο στον ακάλυπτο πολύ απλά γαμάει τον σκύλο και τελικά δεν είναι φιλόζωος. Θα μου πείτε δηλ. όσοι μένουν σε πολυκατοικίες δεν πρέπει να έχουν λυκόσκυλα? Εάν είναι διατεθειμένοι να τον βγάζουν δύο φορές την ημέρα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ βόλτα όχι ένα τέταρτο για χέσιμο με το λουρί, αλλά στο πάρκο από μια ώρα να τον αφήνουν ελεύθερο και να τρέχει, να του πετάνε μπαλες κλπ τότε οκ. Πόσοι όμως το κάνουν αυτό ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ?
Ή να πάρει ένα πόιντερ και να το έχει για σκυλί συντροφιάς. Το πόιντερ θέλει κυνήγι. Όχι απαραίτητα με όπλο. Κυνήγι για το σκύλι είναι και το εκπαιδευτικό. Να πάει στο βουνό, να φερμάρει, να γουστάρει. Είναι στο DNA του. Δεν το νοιάζει άμα είναι δεμένο δέκα ώρες. Βγάλτο για κυνήγι τρεις ώρες και αυτό είναι. Ούτε τη βόλτα τη γουστάρει. ΄
Τώρα για τα αδέσποτα που λέτε υπάρχουν δύο κατηγορίες: τα αδέσποτα που γεννιούνται αδέσποτα και τα οποία είναι τελείως άκακα, συνήθως φοβισμένα και όποιος τα μαζέψει γίνονται τα πιο πιστά σκυλιά γιατί τα σκυλιά έχουν τη νοημοσύνη να καταλάβουν σε ποιον οφείλεται η αλλαγή του τρόπου ζωής τους, και τα αδέσποτα που κάποιοι τα παράτησαν. Αυτά πιθανώς αναλόγως και τη ράτσα και το τρόπο με τον οποίο μεγάλωσαν στο αφεντικό τους είναι και τα πιο επικίνδυνα γιατί πολύ απλά σαλτάρουν με την αλλαγή του τρόπου ζωής τους.
Είναι υποχρεωτικό πλέον από το νόμο τα (ιδιόκτητα) σκυλιά να είναι τσιπαρισμένα. Είναι πολύ εύκολο λοιπόν εάν εφαρμοστεί ο νόμος και γίνουνε έλεγχοι για την εφαρμογή του (και αυτό πολύ απλό) να βρίσκονται οι τύποι που παρατάνε τα σκυλιά τους και καθίστανται επικίνδυνα για τον κόσμο.
bihlas87 έγραψε:....................
http://www.tokoulouri.com/society/sto_skulaki_milaw/...................
:

junior gt έγραψε:bihlas87 έγραψε:....................
http://www.tokoulouri.com/society/sto_skulaki_milaw/...................
:
Διαψεύδω 100% το δημοσίευμα![]()
![]()
![]()
Πάει πάνω από δεκαπενταετία όταν έμενα Κυψέλη σε διαμέρισμα, εργένης τότε, και είχα ένα rottweiller. Τρομερά αίματα, εκπαιδευμένο από εμένα και τέτοια.
Όπως είπα παραπάνω δυο φορές την ημέρα (μια εφτα η ώρα το πρωί και μια το 1 μετά τη δουλιά) τον πήγαινα στο πάρκο πίσω από την Ευελπίδων για βόλτα και παιχνίδι.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη γκομενοπαγίδα από έναν εντυπωσιακό και υπάκουο σκύλο. Τότε μάλιστα που τα σκυλιά που κυκλοφορούσανε ήταν σαφώς λιγότερα από σήμερα. Ο Άρης ήταν υπεύθυνος για αρκετές γνωριμίες μου με διαφόρων ηλικιών και οικογενειακής κατάστασης κυρίες...![]()
Και δεν μπορώ να πω ότι φημίζομαι για την ομορφιά μου και την ικανότητα μου στο καμάκι.

g8777 έγραψε:Εγω θα μαι ο πατερας ουτως ή αλλως.
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]