- 10 Μαρ 2016, 00:56
kacey έγραψε:αυτο εννοει οτι ΚΑΠΟΙΟΙ που εχουν κατοικιδια κανουν το παραπανω, ή οτι ΟΣΟΙ εχουν κατοικιδια τα εχουν για το παραπανω λογο?
Εννοειται το πρωτο, τουλαχιστον εσυ ειχες την καλωσυνη να ρωτησεις πρωτα... αχ αυτα τα νιατα, δεν κρατιουνται
Που να ΜΗΝ ειχα γραψει "συνηθεστερα", τωρα θα καιγομουν στην πυρα...
Οχι, προφανως δεν ειναι ολοι ετσι.
Προσωπικα ομως, (χωρις να σημαινει οτι ειμαι αλαθητος), εχω καποια "κριτηρια" για αυτο...
- Η φραση "cat lady" που αφορα ανυπαντρες κυριες μιας καποιας ηλικιας, δεν βγηκε απο ενα μονο παραδειγμα. Γυναικα με γατι
ά (πληθυντικος), αναβει ledακι.
- Η προτροπη "παρε ρε Μητσο ενα μπασταρδακι απο τη φιλοζωϊκη, κρα κανουν, του κανουν και δωρεαν εμβολια" ακολουθουμενη απο ξυνισμα μουρης "ναι αλλα τι ρατσα ειναι" και αγορα χασκι/σαμογιετ/σιβηριανου βιονικου διαστημοσκυλου για να ζησει εκει που δεν χιονιζει ποτε ή κυνηγοσκυλου που σηκωνει μπεκατσες σε μπαλκονι στον Κορυδαλλο, μου βαραει καμπανακια.
- Κατι παθαινω με κοπελιτσες max 45 κιλα που "κουμανταρουν" (ετσι νομιζουν, τρεχουν απο πισω), σκυλια με ιδια ή περισσοτερα κιλα και οταν τις ρωτησεις λενε "ηθελα μεγαλο". Παρε ενα φορτηγο με ρυμουλκα, ρε μαλακισμενο.
- Αντιστοιχα με τυπακους που ειναι παντα "φιγουρινια" (ενω εχουν βγαλει 5 λεπτα το σκυλι για χεσιμο), και κυκλοφορουν καραμπινατα σε εμφανιση και $$$ καθαροαιμα. Αμα πιασεις κουβεντα, σου αμολανε features του σκυλου: ABS, EBD, AWD, θερμαινομενα καθισματα, cruise control, ηλεκτρικοι καθρεφτες κλπ, και τιποτα για την οποια συντροφια που υποτιθεται προσφερει. Με πιο "ταπεινο" σκυλι δε, ουτε πεθαμενοι δεν θελουν να τους δουν.
- Οταν ακουω την ατακα "πηραμε σκυλο/γατα" ακολουθουμενη απο νούμερο σε € που τεινει προς το τετραψηφιο, ενω ξερω οτι υπαρχουν απειρα ζωακια που πεθαινουν μονα γιατι δεν ειναι ρατσας, καπως μου γυριζουν τα αντερα.
- Ζευγαρια που δεν εχουν παιδια, και μεχρι τα 40+ ουδεμια σχεση ειχαν με το σπορ, ξαφνικα αποκτουν σκυλο. Μεχρι εδω καλα κανουν... συνηθως ομως ακους συχνοτερα φρασεις τυπου "ειναι πανεξυπνος να φανταστεις μπλα μπλα μπλα", "χτες εκανε αυτο", και το πιανεις το υποννοουμενο.
- Δεν συζηταω για φασεις γλωσοφιλων στο σκυλο, υπνος μαζι στο κρεβατι κλπ... μου γυριζουν τα ματια
Εννοειται οτι τα παραπανω παραδειγματα δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου, και νομιζω τα εχουμε δει ολοι μας.