Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#22662 Συγνώμη σου είπε ο αδελφός της ή η ίδια; Δηλαδή το παιχνίδι συνεχίζεται;
Και το βασικό ερώτημα παραμένει αναπάντητο: Θα τον βρέξεις ναι ή ου; :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By umaga
#22673 η ιδια μου τα ειπε αυτα :shifty:

αλλο
στην κεφετερια το πρωι καθωμαι σε ενα απο τα δυο ψηλα τραπεζια που εχει το αλλο ειναι ηδη πιασμενο, ερχεται 35αρα μανουλι τρελο με φιλεναδα της η οποια πολυ μικροτερη, ψαχνουνε για τραπεζι, με το που φτανουνε διπλα μου λεει η μεγαλη "που θα κατσουμε, θελω ψηλα, να σηκωσουμε τον κυριο;" :shifty: αμεσως παω να απαντησω "μεγαλη μου χαρα να με σηκωσετε" :s_roses αλλα πριν προλαβω να ανοιξω το στομα μου πεταγωνται κατι γνωστες τους απο το αλλο τραπεζι και λενε καθηστε εδω εμεις φευγουμε
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#22739 άσε τα μιλφάκια και πες με την άλλη τι παίζει τώρα!
και ρε |λογοκρισία| το κάθομαι με Ο!!!
Άβαταρ μέλους
By IKE
#22764 umaga δε λέει να σκάς μόνος σου στη καφετέρια, δίνει έναν ιδιαίτερα PERV τόνο.
Άβαταρ μέλους
By umaga
vasilis έγραψε:άσε τα μιλφάκια και πες με την άλλη τι παίζει τώρα!
και ρε |λογοκρισία| το κάθομαι με Ο!!!

ε θα κοιταξω να την καταφερω να παμε για κανα καφε :s_roses

για το "καθομαι" τωρα... της προαλλες ητανε διπλα μου κατι γκομενιτσες, κοιταγανε το κινητο και χαχαχαχα χουχουχου τα γελια... απ οτι καταλαβα καποιος τους ειχε στειλει μηνυμα και ητανε ανορθογραφος και πηγαινε το δουλεμα συννεφο, αυτες του στελνανε επιτηδες μηνυματα για να απαντησει αυτος ανορθογραφα και να σπασουνε πλακα :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#22855 Να γράψω και εγώ ένα σεντονάκι (αποτυχίας). Ένα καλοκαίρι πριν 4 χρόνια με έναν κολλητό μου
κάναμε παρέα με 2 κοπελίτσες, 23 τότε εμείς, 20 αυτές, ο φίλος μου γούσταρε την μία και η άλλη
γούσταρε εμένα. Συμπαθέστατη από τότε αλλά αφρατούλα και παιδούλα, μέχρι τότε δεν είχε καμία
σχέση, πολύ πιθανό να ήταν και παρθένα, κρίνοντας από την συμπεριφορά της. Δεν μου έδειχνε
ξεκάθαρα ότι γούσταρε ή έστω εγώ έκανα ότι δεν το έβλεπα, τότε σπούδαζα στη Λάρισα και αυτή
στα Γιάννενα και δεν είχα καμία όρεξη να μπλέξω και να καταλήξουμε σε σχέση εξ αποστάσεως
με τηλέφωνα, μηνύματα, σαλιαρίσματα και να πηγαινοερχόμαστε τα σαββατοκύριακα. Με είχα
για μεγαλύτερου ''κυβισμού'' γκόμενα τότε, τρομάρα μου...

Από τότε την πετύχαινα σπάνια στην Κομοτηνή καλοκαίρια, χριστούγεννα και πάσχα και λέγαμε μια
τυπική καλησπέρα. Φέτος που γύρισε μόνιμα, πιο αδύνατη, πιο περιποιημένη και πιο γυναίκα
βρεθήκαμε μερικές φορές σε κοινή παρέα, είπαμε καναδυό χαζομάρες και άρχισα να ψήνομαι.
Την πετυχαίνω κάποια στιγμή έξω και της λέω να πάμε για μπάνιο κάποια στιγμή, μου δίνει κινητό
και μου λέει ''ναι ρε συ, πάρε να βγούμε, όλη μέρα είμαι μόνη μου στο σπίτι και κοιτάω το ταβάνι''.
΄Ωπα, έχει ψωμί η υπόθεση, σκέφτηκα. Την παίρνω την επόμενη ή μεθεπόμενη τηλέφωνο και δεν
το σηκώνει, την συναντάω και μου λέει ότι κοιμόταν, αυτό επαναλήφθηκε άλλες 2 φορές μέσα σε
μια εβδομάδα. Συναντιόμασταν εν τω μεταξύ σε κοινή παρέα και πάλι μου έλεγε ότι κοιμόταν.

Ένα βράδυ κανονίζουμε με μεγάλη παρέα να πάμε σε υπαίθρια εντεχνοσυναυλία, κουβαλήσαμε
ψυγειάκι με ποτά, γίναμε λίγο ζάντα αλλά και πάλι δεν ήθελα να κάνω καμιά κίνηση μπροστά στους
υπόλοιπους. Φεύγοντας της χαϊδεύω τα μαλλιά και την ρωτάω αν τα κομμάτια της ''ξύπνησαν
θύμισες απο καλοκαιρινούς έρωτες''... Ζάντα είπαμε, μη βαράτε :tomato: Τι |λογοκρισία| να έλεγα μετά
από 2 ώρες πλύσης εγκεφάλου με έντεχνο? Γέλασε και μου είπε ''όχι ρε, καμία σχέση'', αργότερα την
αφήσαμε στο σπίτι της και της λέω ''να σε πάρω αύριο ή θα μου το παίξεις ωραία κοιμωμένη πάλι?''
- ''πάρε αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα''.

Προφανώς δεν το σήκωσε την επόμενη μέρα, εκεί ήταν που είχα πάρει ανάποδες. Μετά από λίγες
μέρες βγαίνουμε πάλι με παρέα, τέρμα χαλαρός εγώ σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Φεύγοντας και
ενώ οι υπόλοιποι σκόρπιζαν προς διάφορες κατευθύνσεις την αρπάζω από το μπράτσο και ακολουθεί
ο εξής διάλογος, με αυστηρό τόνο από την πλευρά μου, έκπληκτο και στη συνέχεια ψαρωμένο από
την πλευρά της.
-Έχεις κανένα λόγο να με αποφεύγεις?
-Εεε... όχι.
-Τότε γιατί το κάνεις? Μου έχεις πει τόσες φορές να πάρω και δεν το σηκώνεις.
-Στην αρχή όντως δε έκατσε αλλά μετά που κατάλαβα που το πας το έκανα επίτηδες. Δεν είμαι σε φάση...
-Και είναι αυτή συμπεριφορά ενηλίκου, δεν μπορούσες να μου το πεις στα ίσια? Τι είμαι, κανένας
άγνωστος |λογοκρισία| που σου την έπεσε ένα βράδυ σε μπαρ και του το παίζεις δύσκολη?
Σε θεωρούσα πιο σοβαρή.
-...για τον τρόπο μου έχεις δίκιο...
-Άντε καληνύχτα...

Μετά από καναδυό μέρες έφυγε για διακοπές και όταν γύρισε, γνωρίζοντας ότι το βράδυ θα βρεθούμε
πάλι σε κοινή παρέα μου στέλνει μήνυμα τύπου: όντως δεν έπρεπε να φερθώ έτσι από τη στιγμή
που υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, δεν ήθελα να δημιουργηθεί παρεξήγηση και αρνητικό κλίμα,
θέλω να μπορούμε να πιούμε μια μπύρα σαν παρέα κλπ. Συναντιόμαστε, χαιρετούρες τυπικά και
φεύγοντας πάω δίπλα της και της ψιθυρίζω: τώρα που ξεκαθαρίσαμε ότι βρίσκομαι στο friendzone,
να σου δώσω μια φιλική συμβουλή, όταν λες σε έναν άντρα που είναι καιρό μόνος του, ότι κάθεσαι
μόνη στο σπίτι και κοιτάς τα ταβάνια, μπορεί να το παρεξηγήσει... τα λέμε.

Χαρά στο κουράγιο σας αν διαβάσατε μέχρι εδώ, θα πρέπει να βαριέστε σχεδόν όσο εγώ που
έκατσα και το έγραψα :s_biggrin Έχουμε λοιπόν τα εξής ενδεχόμενα:
-Εκδίκηση, συναντάται συχνά στην γυναικεία φύση: δεν έκατσες εσύ τότε, δεν κάθομαι εγώ τώρα.
-Νόμιζε ότι έψαχνα απλά για ξεπέτα.
-Την είδε ξαφνικά γκόμενα ενώ παλιά ξεροστάλιαζε.
-Έπαιζε απλά το παιχνίδι της δύσκολης, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσω να ασχολούμαι.

Τροφή για σκέψη :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#22875 Αντιθέτως, όχι μόνο με βάση αυτά που έβλεπα εγώ αλλά και με αυτά που μου έλεγαν φίλοι.
Απλά εγώ παλιά δεν γούσταρα αρκετά και μου φαινόταν ότι αν μπλέξω θα γίνει πιεστική η
κατάσταση, ξαναλέω ότι μέχρι τότε δεν είχε καμία σχέση και φαινόταν ότι θα γαντζωθεί πάνω
μου. Φταίει που είμαι καλό παιδί, αν ήταν άλλος θα ορμούσε και μόλις τελείωνε το καλοκαίρι
θα της έλεγε στο καλό και να μας γράφεις.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
bihlas87 έγραψε:Αντιθέτως, όχι μόνο με βάση αυτά που έβλεπα εγώ αλλά και με αυτά που μου έλεγαν φίλοι.
Απλά εγώ παλιά δεν γούσταρα αρκετά και μου φαινόταν ότι αν μπλέξω θα γίνει πιεστική η
κατάσταση, ξαναλέω ότι μέχρι τότε δεν είχε καμία σχέση και φαινόταν ότι θα γαντζωθεί πάνω
μου. Φταίει που είμαι καλό παιδί, αν ήταν άλλος θα ορμούσε και μόλις τελείωνε το καλοκαίρι
θα της έλεγε στο καλό και να μας γράφεις.

Σορρυ δεν εγινα σαφης, δε μιλαω για την εποχη που σπουδαζατε, αλλα για τα πιο προσφατα γεγονοτα.
Επεστρεψε πιο γυναικα, εσυ "ξυπνησες" αλλα αυτη "κοιμοταν". Αν γουσταρε θα ξυπναγε μια χαρα.
Επισης, χωρις να θελω να γινω Κουπεας, η γνωμη μου ειναι οτι το γεγονος οτι συνεχισες να ενδιαφερεσαι και οι αγριαδες "γιατι δε σηκωνεις τηλεφωνα" και οι νουθεσιες του τυπου "αλλη φορα μην λες σε αντρα μπλα μπλα" μπορουσαν να λειπουν. Δεν τους αρεσουν τα τσαμπα μαθηματα και το οτι συνεχισες εδειξε και οτι γουσταρες αρκετα, πραγμα που τελικα σε κανει λιγοτερο επιθυμητο.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#22993 Συνέχισα κάπως επιθετικά για να μην νομίζει ότι είμαι κανένα γατάκι που του τη βγήκε από πάνω.
Έχεί μήνες που συνέβη το σκηνικό, έχω φάει άλλες 2 χυλόπιτες από τότε, no hard feelings.
Δεν με χάλασε το άκυρο, με χάλασε η αντιμετώπιση επειδή την είχα ψηλότερα σε υπόλυψη και
φανταζόμουν ότι θα το χειριζόταν διαφορετικά και πιο ώριμα αν δε γούσταρε.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#22996 Κοίταξε να κάνεις παιχνίδι με καμιά άλλη που σε ενδιαφέρει κ να το μάθει...
Τότε θα ξανακολλήσει...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#23063 Πιστεύετε ότι είναι φάουλ αν εξακολουθεί κανείς να έχει μια πρώην του (για την οποία η κοπελιά γνωρίζει) ως επαφή στο facebook; Η κοπέλα δεν είναι στις ενημερώσεις, απλά παραμένει εκεί για ένα "χρόνια πολλά" δυο φορές τον χρόνο.