Για 8.02 μιλάω
edit το γκούγλαρα, διπλό κλικ στο power button διάβασα κάπου
Giuseppe Busso έγραψε:Έχει παραγγείλει ένα iPhone 6 Black 64GB ο αδερφός μου από expansys.
Μαζί με τα μεταφορικά βγήκε 718€(γλιτώνουμε ΦΠΑ λόγω ενδοκοινοτικού ΑΦΜ της εταιρίας). Τιμή κατώτερη κατά 31€ από το ελληνικό 16άρι.
640€ μας έβγαινε το 16άρι. Συνέφερε όμως λόγω χαοτικής διαφοράς μνήμης, το 64άρι.
Το περιμένουμε εντός της εβδομάδας να έρθει μιας και δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο.
BTW είδα το iPhone 6 στο χρυσό χρώμα και μου άρεσε υπερβολικά. Κατηγορία jewelry!
Ξεκαρδιστικά σχόλια έχουν προκαλέσει οι αναφορές ότι το iPhone 6 «ξεμαλλιάζει» τους χρήστες του, αφού πιάνονται είτε τα μαλλιά της κεφαλής τους, είτε οι τρίχες από την γενειάδα τους. Μετά το #bendgate, και τα πειράματα με το «εύκαμπτο» iPhone 6 Plus, η συζήτηση στο Twitter έχει πάρει φωτιά γύρω από ένα νέο hashtag, το #hairgate.
Κάποιοι αποδίδουν την ατέλεια στο γεγονός ότι ο κορυφαίος σχεδιαστής της Apple, ο Τζόνι Άιβι... δεν έχει μαλλιά, άλλοι λένε πως ένα smartphone θα έπρεπε να κάνει κι ένα κούρεμα, άλλοι εμφανίζονται να χρησιμοποιούν το iPhone 6 ως ξυριστική μηχανή στο κεφάλι ή τα πόδια τους...
Φυσικά, τα απαραίτητα βίντεο που τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό αναμένεται να εμπλουτίσουν το YouTube με iPhone Hair Test με τα επώδυνα ουτς-άουτς κάθε φορά που χαϊδεύουν το πρόσωπό τους με το νεότερο iPhone.
Chris έγραψε:διπλό κλικ στο power button διάβασα κάπου
KWSN-Men έγραψε:Yep, με ένα κλικ συνεχίζει να καλεί αλλά αθόρυβα, με 2 απορρίπτεις την κλήση.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εγώ είμαι ακόμα στο iOS6, για αυτό νόμιζα ότι γίνεται.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Καθόλου. Στην τελευταία του έκδοση ουσιαστικά κατέστρεψε το3Gs.

Wagner669 έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Καθόλου. Στην τελευταία του έκδοση ουσιαστικά κατέστρεψε το3Gs.
Το 4S με iOS6 ηταν σουπερ!
Και μετα ηρθε το iOS7 και το κανε.... σαν τα μουτρα τους....
Lippi έγραψε:Wagner669 έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Καθόλου. Στην τελευταία του έκδοση ουσιαστικά κατέστρεψε το3Gs.
Το 4S με iOS6 ηταν σουπερ!
Και μετα ηρθε το iOS7 και το κανε.... σαν τα μουτρα τους....
Ακριβώς.....
Μολις πονταρα 6.200 € στο 1-2 της Φοραδας. Ευχαρ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]