Για 8.02 μιλάω
edit το γκούγλαρα, διπλό κλικ στο power button διάβασα κάπου
Giuseppe Busso έγραψε:Έχει παραγγείλει ένα iPhone 6 Black 64GB ο αδερφός μου από expansys.
Μαζί με τα μεταφορικά βγήκε 718€(γλιτώνουμε ΦΠΑ λόγω ενδοκοινοτικού ΑΦΜ της εταιρίας). Τιμή κατώτερη κατά 31€ από το ελληνικό 16άρι.
640€ μας έβγαινε το 16άρι. Συνέφερε όμως λόγω χαοτικής διαφοράς μνήμης, το 64άρι.
Το περιμένουμε εντός της εβδομάδας να έρθει μιας και δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο.
BTW είδα το iPhone 6 στο χρυσό χρώμα και μου άρεσε υπερβολικά. Κατηγορία jewelry!
Ξεκαρδιστικά σχόλια έχουν προκαλέσει οι αναφορές ότι το iPhone 6 «ξεμαλλιάζει» τους χρήστες του, αφού πιάνονται είτε τα μαλλιά της κεφαλής τους, είτε οι τρίχες από την γενειάδα τους. Μετά το #bendgate, και τα πειράματα με το «εύκαμπτο» iPhone 6 Plus, η συζήτηση στο Twitter έχει πάρει φωτιά γύρω από ένα νέο hashtag, το #hairgate.
Κάποιοι αποδίδουν την ατέλεια στο γεγονός ότι ο κορυφαίος σχεδιαστής της Apple, ο Τζόνι Άιβι... δεν έχει μαλλιά, άλλοι λένε πως ένα smartphone θα έπρεπε να κάνει κι ένα κούρεμα, άλλοι εμφανίζονται να χρησιμοποιούν το iPhone 6 ως ξυριστική μηχανή στο κεφάλι ή τα πόδια τους...
Φυσικά, τα απαραίτητα βίντεο που τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό αναμένεται να εμπλουτίσουν το YouTube με iPhone Hair Test με τα επώδυνα ουτς-άουτς κάθε φορά που χαϊδεύουν το πρόσωπό τους με το νεότερο iPhone.
Chris έγραψε:διπλό κλικ στο power button διάβασα κάπου
KWSN-Men έγραψε:Yep, με ένα κλικ συνεχίζει να καλεί αλλά αθόρυβα, με 2 απορρίπτεις την κλήση.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εγώ είμαι ακόμα στο iOS6, για αυτό νόμιζα ότι γίνεται.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Καθόλου. Στην τελευταία του έκδοση ουσιαστικά κατέστρεψε το3Gs.

Wagner669 έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Καθόλου. Στην τελευταία του έκδοση ουσιαστικά κατέστρεψε το3Gs.
Το 4S με iOS6 ηταν σουπερ!
Και μετα ηρθε το iOS7 και το κανε.... σαν τα μουτρα τους....
Lippi έγραψε:Wagner669 έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Καθόλου. Στην τελευταία του έκδοση ουσιαστικά κατέστρεψε το3Gs.
Το 4S με iOS6 ηταν σουπερ!
Και μετα ηρθε το iOS7 και το κανε.... σαν τα μουτρα τους....
Ακριβώς.....
Γιατί υπάρχει αυτός στο γκριντ ; https://x.com/tr[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]