Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#224753 Καγκουρας δεκτο, ναι... αλλα ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ??? Γιατιιιι???
Ας το κανει στο πολιτικο του μπρικι, θα το χει να το καμαρωνει και στη γειτονια...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#224937 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κάνεις στυλιστικες επεμβάσεις σε ένα υπηρεσιακό όχημα...επίσης στη φώτο που έβαλα εγώ φαίνονται και τα καθίσματα διαφορετικά.

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By edmond
giannik1977 έγραψε:
nass έγραψε:O giannik1977 νομίζω είχε πει ότι χρεώνονται τις επισκευές-ζημιές.
Χρεώνονται και την τακτική συντήρηση ? :hmmm:

Δεν χρεωνεσαι προσωπικα καμμια επισκευη η ζημια..
Εξαιρεση μπορει να υπαρξει εαν π.χ κολλησει ο κινητηρας απο νερο η λαδι. Εκει θα γινει Π.Δ.Ε και μπορει να σου καταλογιστει η ζημια (σπανιο..) ή εννοειται σε συγκρουση που κατοπιν αλκοολομετρησης βρεθεις πιωμενος..

σορυ δεν το' πιασα...
να καταλογιστει η ζημια εάν κολλήσει ο κινητήρας από νερό ή λάδι, από που κι ως που? πως γίνεται να φέρει ευθύνη ο οδηγός γι' αυτό?
και πιωμένος??? :dizzy: σε υπηρεσία εννοείς? :omg:
Άβαταρ μέλους
By drdino
edmond έγραψε:
giannik1977 έγραψε:

Εξαιρεση μπορει να υπαρξει εαν π.χ κολλησει ο κινητηρας απο νερο η λαδι. Εκει θα γινει Π.Δ.Ε και μπορει να σου καταλογιστει η ζημια (σπανιο..) ή εννοειται σε συγκρουση που κατοπιν αλκοολομετρησης βρεθεις πιωμενος..

σορυ δεν το' πιασα...
να καταλογιστει η ζημια εάν κολλήσει ο κινητήρας από νερό ή λάδι, από που κι ως που? πως γίνεται να φέρει ευθύνη ο οδηγός γι' αυτό?

Δεν έχει κάνει έλεγχο υγρών στο ξεκίνημα της βάρδιας, συνέχισε να οδηγεί ενώ είχε λαμπάκι για πίεση λαδιού/υπερθέρμανσης κλπ. Τρόποι υπάρχουν :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#225072 Δε βλέπω κάτι στα καθίσματα. Του οδηγού δε φαίνεται.
Του συνοδηγού φαίνεται κάτι κόκκινο αλλά μπορεί απλά να είναι ένα κάλυμμα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
edmond έγραψε:
giannik1977 έγραψε:

σορυ δεν το' πιασα...

Ρε παιδια ποσο πιο απλα να το εξηγησω;
Οταν ξεκινας την βαρδια σου εισαι υποχρεωμενος να ελεγξεις λαδια κ νερο...Οποιαδηποτε αλλη βλαβη εννοειτε δεν μπορεις να την προβλεψεις , οταν ομως ξεκινησεις στεγνος απο λαδι τοτε τον ηπιες..
Οταν συγκρουστεις , το 1ο πραγμα που σου κανουν ειναι αλκοτεστ... :s_yes Δεν ειναι απαραιτητο να τα :s_drinks στην βαρδια σου , μπορει να ηρθες ηδη πιωμενος για δουλεια...
Άβαταρ μέλους
By bill33
giannik1977 έγραψε:
edmond έγραψε:
giannik1977 έγραψε:

σορυ δεν το' πιασα...

Ρε παιδια ποσο πιο απλα να το εξηγησω;
Οταν ξεκινας την βαρδια σου εισαι υποχρεωμενος να ελεγξεις λαδια κ νερο...Οποιαδηποτε αλλη βλαβη εννοειτε δεν μπορεις να την προβλεψεις , οταν ομως ξεκινησεις στεγνος απο λαδι τοτε τον ηπιες..

To ίδιο και όταν είσαι οδηγός σε αεροπορία/στρατό κλπ.Γενικά όχημα που οδηγούν πολλοί πρέπει να ελέγχεις τουλάχιστον τα υγρά.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#225212 Με των έλεγχο των υγρών φυσικά συμφωνώ, αλλά όσον αφορά τον στρατό, έχω τις επιφυλάξεις μου. Τυπικά είναι όπως το λές, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότερες περιπτώσεις βλαβών που προκλήθηκαν (και προκαλούνται) από λάθη στρατιωτικού προσωπικού, απλώς αποδίδονται σε τυχαία γεγονότα, αστοχίες υλικών κλπ. Σπανίως αποδίδονται ευθύνες. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε τρακαρίσματα, αλλά σε κολλημένους κινητήρες, κατεστραμμένες αντλίες ψεκασμού και άλλα τέτοια ωραία.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#229276 Ο |λογοκρισία| της ημέρας (της Παρασκευής που μας πέρασε συγκεκριμένα)

Εικόνα

Ο εν λόγω κύριος ήταν σταματημένος στη μέση του δρόμου, τη στιγμή που στα δεξιά του υπήρχαν ΔΥΟ άδειες θέσεις παρκαρίσματος. Στη μία μπήκα εγώ και στην άλλη μετά από λίγο ένας άλλος...

Δεν ξέρω αν ήταν διπλοσειρά και απλά έφυγαν οι άλλοι, αλλά με τη |λογοκρισία| που δέρνει τον κόσμο εδώ, δεν θα δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι είχε κανονικά χώρο και απλά το πάρκαρε στη μέση του δρόμου...

Α, να τονίσω ότι δεν ήταν για "μία στιγμούλα". Εγώ έμεινα εκεί κανένα μισάωρο, ο τύπος ούτε που φάνηκε...