Ας το κανει στο πολιτικο του μπρικι, θα το χει να το καμαρωνει και στη γειτονια...
Ας το κανει στο πολιτικο του μπρικι, θα το χει να το καμαρωνει και στη γειτονια...
giannik1977 έγραψε:nass έγραψε:O giannik1977 νομίζω είχε πει ότι χρεώνονται τις επισκευές-ζημιές.
Χρεώνονται και την τακτική συντήρηση ?
Δεν χρεωνεσαι προσωπικα καμμια επισκευη η ζημια..
Εξαιρεση μπορει να υπαρξει εαν π.χ κολλησει ο κινητηρας απο νερο η λαδι. Εκει θα γινει Π.Δ.Ε και μπορει να σου καταλογιστει η ζημια (σπανιο..) ή εννοειται σε συγκρουση που κατοπιν αλκοολομετρησης βρεθεις πιωμενος..
σε υπηρεσία εννοείς?
edmond έγραψε:giannik1977 έγραψε:nass έγραψε:O giannik1977 νομίζω είχε πει ότι χρεώνονται τις επισκευές-ζημιές.
Εξαιρεση μπορει να υπαρξει εαν π.χ κολλησει ο κινητηρας απο νερο η λαδι. Εκει θα γινει Π.Δ.Ε και μπορει να σου καταλογιστει η ζημια (σπανιο..) ή εννοειται σε συγκρουση που κατοπιν αλκοολομετρησης βρεθεις πιωμενος..
σορυ δεν το' πιασα...
να καταλογιστει η ζημια εάν κολλήσει ο κινητήρας από νερό ή λάδι, από που κι ως που? πως γίνεται να φέρει ευθύνη ο οδηγός γι' αυτό?
και πιωμένος???σε υπηρεσία εννοείς?
edmond έγραψε:giannik1977 έγραψε:nass έγραψε:O giannik1977 νομίζω είχε πει ότι χρεώνονται τις επισκευές-ζημιές.
σορυ δεν το' πιασα...
να καταλογιστει η ζημια εάν κολλήσει ο κινητήρας από νερό ή λάδι, από που κι ως που? πως γίνεται να φέρει ευθύνη ο οδηγός γι' αυτό?
Δεν ειναι απαραιτητο να τα
στην βαρδια σου , μπορει να ηρθες ηδη πιωμενος για δουλεια...
giannik1977 έγραψε:edmond έγραψε:giannik1977 έγραψε:nass έγραψε:O giannik1977 νομίζω είχε πει ότι χρεώνονται τις επισκευές-ζημιές.
σορυ δεν το' πιασα...
Ρε παιδια ποσο πιο απλα να το εξηγησω;
Οταν ξεκινας την βαρδια σου εισαι υποχρεωμενος να ελεγξεις λαδια κ νερο...Οποιαδηποτε αλλη βλαβη εννοειτε δεν μπορεις να την προβλεψεις , οταν ομως ξεκινησεις στεγνος απο λαδι τοτε τον ηπιες..

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]