.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
EDDIE_147 έγραψε:
Ένας HRας ή ακόμα και manager δεν κάνει παζάρι στο Αλγέρι για να του πεις "Χαλί Περσίας ολόμαλλο δεν βρίσκεις αλλού. Τόσα ακατέβατα".
Θέλει να γνωρίζει αν γουστάρεις το μαγαζί γιατί ο ίδιος που δουλεύει εκεί το γουστάρει.

δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί που να τα έχουν όλα...)

markvag έγραψε:Να ρωτήσω τους HRάδες του φόρουμ...
Έχω στείλει μία αίτηση σε μία δουλειά που μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και σε αντικείμενο που μ' ενδιαφέρει (τόσο η εταιρεία, όσο και η θέση) σε εταιρεία που φαίνεται επίσης καλή. Είναι Θεσσαλονίκη. Και δεν είναι agent για να προλάβω τον γαμάτο παπά του φόρουμ!![]()
![]()
Έχω (θεωρώ σε καλό επίπεδο) ένα 90% απ' ότι ζητάει (έχει ένα κατεβατό...δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί που να τα έχουν όλα...)
Έστειλα την αίτηση λίγες ώρες αφού άνοιξε η αγγελία (ώρες ώρες είμαι κωλόφαρδος). Έχουν περάσει καμιά 10ριά μέρες, δεν είχα κάποια ανταπόκριση (δεν γράφει κάτι για το πως και αν θα επικοινωνήσουν με τους αιτούντες) και η αγγελία παραμένει ακόμα ανοιχτή (λογικό αυτό). Να στείλω κανένα e-mail στον recruiter;;;; Ίσως κανένα τηλέφωνο... Δεν θέλω να γίνω ενοχλητικός, ωστόσο θα ήθελα με κάποιον τρόπο να ξεχωρίσω από τις εκατοντάδες βιογραφικά που θα πάρουν, που έχουν ήδη πάρει...
Για πείτε καμιά ιδέα / σχόλιο... Όλα ευπρόσδεκτα, αρνητικά, θετικά...![]()
Deleted User 1 έγραψε:Δεν νομίζω ότι έχεις κανένα λόγο να κάνεις εσύ κάποια επικοινωνία μαζί τους. Απλά αναμένεις κι αν σε πάρουν σε πήραν.
Το γιατί δε σε έχουν πάρει είναι πολύ σχετικό και μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους που δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να αναλύσουμε.

markvag έγραψε:
Καλά, δεν είπα ότι εμένα περίμεναν... Ούτε ότι δεν υπάρχουν άλλοι καλύτεροι στον κόσμο...
Απλά θα ήθελα, αν μπορούσα, να κάνω κάτι για να ξεχωρίσει το δικό μου χαρτί...
ΟΚ, περιμένω...

QsisVTS έγραψε:Στείλε ένα κομμένο κεφάλι αλόγου να δείξεις ότι δεν αστειεύεσαι
) σε καλό μου βγήκε...

Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]