Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#221589 Να πάνε όλα καλά!

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#221602 ευχαριστω παιδες για τις ευχες!

:)
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:
Ένας HRας ή ακόμα και manager δεν κάνει παζάρι στο Αλγέρι για να του πεις "Χαλί Περσίας ολόμαλλο δεν βρίσκεις αλλού. Τόσα ακατέβατα".
Θέλει να γνωρίζει αν γουστάρεις το μαγαζί γιατί ο ίδιος που δουλεύει εκεί το γουστάρει.

Είμαστε σίγουροι γι' αυτό;;;; :ninja: :lol: :lol:

Καλή επιτυχία! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By markvag
#223566 Να ρωτήσω τους HRάδες του φόρουμ...

Έχω στείλει μία αίτηση σε μία δουλειά που μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και σε αντικείμενο που μ' ενδιαφέρει (τόσο η εταιρεία, όσο και η θέση) σε εταιρεία που φαίνεται επίσης καλή. Είναι Θεσσαλονίκη. Και δεν είναι agent για να προλάβω τον γαμάτο παπά του φόρουμ! :lol: :s_biggrin

Έχω (θεωρώ σε καλό επίπεδο) ένα 90% απ' ότι ζητάει (έχει ένα κατεβατό... :lol: δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί που να τα έχουν όλα...)

Έστειλα την αίτηση λίγες ώρες αφού άνοιξε η αγγελία (ώρες ώρες είμαι κωλόφαρδος). Έχουν περάσει καμιά 10ριά μέρες, δεν είχα κάποια ανταπόκριση (δεν γράφει κάτι για το πως και αν θα επικοινωνήσουν με τους αιτούντες) και η αγγελία παραμένει ακόμα ανοιχτή (λογικό αυτό). Να στείλω κανένα e-mail στον recruiter;;;; Ίσως κανένα τηλέφωνο... Δεν θέλω να γίνω ενοχλητικός, ωστόσο θα ήθελα με κάποιον τρόπο να ξεχωρίσω από τις εκατοντάδες βιογραφικά που θα πάρουν, που έχουν ήδη πάρει...

Για πείτε καμιά ιδέα / σχόλιο... Όλα ευπρόσδεκτα, αρνητικά, θετικά... :rtfm: :)
Άβαταρ μέλους
By DAP
#223575 Αν τους τσιγκλισεις ισως τους φανεις λιγουρης και σε απορριψουν απο τωρα....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#223576 Δεν νομίζω ότι έχεις κανένα λόγο να κάνεις εσύ κάποια επικοινωνία μαζί τους. Απλά αναμένεις κι αν σε πάρουν σε πήραν.

Το γιατί δε σε έχουν πάρει είναι πολύ σχετικό και μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους που δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να αναλύσουμε.
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:Να ρωτήσω τους HRάδες του φόρουμ...

Έχω στείλει μία αίτηση σε μία δουλειά που μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και σε αντικείμενο που μ' ενδιαφέρει (τόσο η εταιρεία, όσο και η θέση) σε εταιρεία που φαίνεται επίσης καλή. Είναι Θεσσαλονίκη. Και δεν είναι agent για να προλάβω τον γαμάτο παπά του φόρουμ! :lol: :s_biggrin

Έχω (θεωρώ σε καλό επίπεδο) ένα 90% απ' ότι ζητάει (έχει ένα κατεβατό... :lol: δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί που να τα έχουν όλα...)

Έστειλα την αίτηση λίγες ώρες αφού άνοιξε η αγγελία (ώρες ώρες είμαι κωλόφαρδος). Έχουν περάσει καμιά 10ριά μέρες, δεν είχα κάποια ανταπόκριση (δεν γράφει κάτι για το πως και αν θα επικοινωνήσουν με τους αιτούντες) και η αγγελία παραμένει ακόμα ανοιχτή (λογικό αυτό). Να στείλω κανένα e-mail στον recruiter;;;; Ίσως κανένα τηλέφωνο... Δεν θέλω να γίνω ενοχλητικός, ωστόσο θα ήθελα με κάποιον τρόπο να ξεχωρίσω από τις εκατοντάδες βιογραφικά που θα πάρουν, που έχουν ήδη πάρει...

Για πείτε καμιά ιδέα / σχόλιο... Όλα ευπρόσδεκτα, αρνητικά, θετικά... :rtfm: :)

Γνωστό στην εταιρεία έχεις? :lol:

2 τρόποι υπάρχουν για να ξεχωρίσεις θετικά, με το "υπεργαμάτο" βιογραφικό σου και 2ον με γνωστό που θα φροντίσει να μπει πάνω πάνω στον σωρό. :rtfm:

Οτιδήποτε άλλο κάνεις δεν νομίζω να σου βγει σε καλό. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Deleted User 1 έγραψε:Δεν νομίζω ότι έχεις κανένα λόγο να κάνεις εσύ κάποια επικοινωνία μαζί τους. Απλά αναμένεις κι αν σε πάρουν σε πήραν.

Το γιατί δε σε έχουν πάρει είναι πολύ σχετικό και μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους που δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να αναλύσουμε.

Καλά, δεν είπα ότι εμένα περίμεναν... Ούτε ότι δεν υπάρχουν άλλοι καλύτεροι στον κόσμο...

Απλά θα ήθελα, αν μπορούσα, να κάνω κάτι για να ξεχωρίσει το δικό μου χαρτί...

ΟΚ, περιμένω...

@dimik: Για το βιογραφικό, ότι ήταν να κάνω το έκανα... δηλαδή το έχω ήδη στείλει... Θεωρώ ότι είναι αρκετά καλό (τόσο από περιεχόμενο, όσο από εμφάνιση) Γνωστό δεν έχω...

Σας ευχαριστώ και τους τρεις!!! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
markvag έγραψε:
Καλά, δεν είπα ότι εμένα περίμεναν... Ούτε ότι δεν υπάρχουν άλλοι καλύτεροι στον κόσμο...

Απλά θα ήθελα, αν μπορούσα, να κάνω κάτι για να ξεχωρίσει το δικό μου χαρτί...

ΟΚ, περιμένω...

Ναι βρε δεν είπα εγώ ότι εννόησες ότι "τι μαλάκες είναι που δε με πήραν ακόμα". Απλά ο μόνος τρόπος να προκριθείς σ' αυτές τις περιπτωσεις είναι αυτό που λέει ο dimik. Γνωστός και άγιος ο θεός.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#223697 Aνάποδη λίγο ερώτηση: με προσέγγισε recruiter για μια θέση σε εταιρεία, κι μου έδωσε ένα bracket μισθολογικό το άνω όριο του οποίου είναι αρκετά κοντά στον τωρινό μου μισθό. Ο ρόλος αυτός καθεαυτός έχει αρκετό ενδιαφέρον, αλλά από μόνος του δεν αποτελεί λόγο να αλλάξω δουλειά για ίδια ή λίγο περισσότερα λεφτά (φυσικά μπορεί και λιγότερα, ανάλογα με το τι grade θα δώσουν τελικά). Σκεφτόμουν να του απαντήσω πως η πρόταση είναι ενδιαφέρουσα, αλλά κυρίως λόγω του οικονομικού μάλλον δεν με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση. Λέτε υπερβολικά ντόμπρο; :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:Στείλε ένα κομμένο κεφάλι αλόγου να δείξεις ότι δεν αστειεύεσαι

Μαζί με ματωμένο μαχαίρι;;; :lol: :lol: :lol:

@drdino: Προσωπικά, όσες φορές ήμουν πιο ντόμπρος σε συνέντευξη απ' όσο ήθελα ( :innocent: :lol: ) σε καλό μου βγήκε... :iconcool: Αλλά επίσης θεωρώ πως θα είναι θετικό και για τους δυο σας, για να μην χάνετε τον χρόνο σας άσκοπα, αν αυτοί δεν πρόκειται να φτάσουν τα χρήματα που θα σ' έκαναν να πας... :iconcool: